Kamis, Juni 03, 2010

Gambar Justin Bieber Limited Edition.

selamat petang malam semuaa sayang.

HAHAHAHAHA (?) sebenarnya macam malas nak mengaku tapi kene juga. saya dah download full album justin bibir comel macam iwan af8 :D

Justin Biebir Hot Comel Gila


kita terima lah sahaja bahawa saya sedang mengidam lagu baby feat ludacris tersebut sampaikan msg pun saya set lagu tersebut. lihat betapa justin bibir menguasai diri HAHAHAHA cuma nya walaupun suara dia macam kewanitaan kenapa ada juga gigirl yang suka dekat dia ey? maksud saya suka ini dia macam terlalu fanatik dekat justin bibir

sesi mengumpat, rupanya buah hati pun suka dia sebab dia comel aik (?) dah lah siap copy satu album limited edition dia pulak dari saya selepas beberapa jam saya download lagu si comel ini tesk kacau betul lah buah hati saya ni T____________T

okay bai nak layan lagu justin bieber kejap ;p

43 komentar:

  1. saya pun suka lagu justin bieber, semua nya :)

    BalasHapus
  2. @Iman

    aww aw kenapa? HAHA comelnyaa justin bibir T_T HAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  3. @Cik Lilo

    Haaa ada lah dua tiga lagu yang tak berapa masuk dgn ai T____T

    BalasHapus
  4. justin bibir nyanyi lagu camni :" bibah bibah bibah ooooo bibah bibah bibah oo...." :D

    BalasHapus
  5. @nfahk~


    HAHAHAHAHA serius gembira cik puan bibah justin bibir nyanyi lagu untuk dia T__________T

    BalasHapus
  6. jahat nye akk ynn wat bieber camni.. awaaaa.. nak nangisss

    BalasHapus
  7. And I was like
    Baby, baby, baby ohhh
    Like baby, baby, baby noo
    Like baby, baby, baby ohh
    I thought youd always be mine

    teehee :DD

    BalasHapus
  8. Aww.. akak hehe..
    Bertambahlah cute bila pakai gown pink hihi..
    Suka lagu Baby eh? Aku pun suka juga hehe

    BalasHapus
  9. hahhaa, OMGEEE! Suka die jgk. Shhh~

    BalasHapus
  10. wiwit JUSTIN PEKPEK.
    haha

    BalasHapus
  11. @PinQib


    AHAAHAHHAHAHAHAHA T________T sabar lah sayangg. hahaha

    BalasHapus
  12. @shey

    eh ehh jangann :P jangannn nyanyi nanti i tergoda HAHAA

    BalasHapus
  13. @Safiena

    haa kan alahai comelnye bibir ini T_____T

    lagu baby je sedap lagu lain pun tak sedap HAHA

    BalasHapus
  14. @Zainatun Adilah

    shhh ckp slow² nanti org dengar T_________T

    BalasHapus
  15. @amoi

    eh eh tak baik lah cakap macam itu HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  16. ahaha awwww..sweet jek...ekeke..
    i heran knp ramai yg xske itu justin bibir.ekeke..
    pe kt u try lg ni lak Never Say Never ft. Jaden Smith..best ok..eheheh

    BalasHapus
  17. haha, comel gamba tu *wink2
    hahaha

    BalasHapus
  18. x sangka budak tu upenyer laki..ingatkan pompuan..
    suaranya keyuttt giler..huhu

    BalasHapus
  19. nie sah2 lah dah kena bieber fever.. Hahaha..

    BalasHapus
  20. ah geli gila. aku tak suka dia! haha.

    BalasHapus
  21. wahhhh...hehe.howt gile.kalah bini bekem.hahaha

    BalasHapus
  22. Aww aww mieya buat lagu Baby tu as caller ringtone <3

    BalasHapus
  23. Aww aww lagu Baby ni mieya jadi kan caller ringtone <3

    And and kawan dekat ofis semua panggil dia Justin Bibir. HAHA

    BalasHapus
  24. huhuhu.hari2 jugak kuar radio lagu dia..

    BalasHapus
  25. wee ,cmnaa dy bole pakai cmtue ,sapa kasi dy pakai ,future husband i tu ,uwwwwwaaaaaaaa

    BalasHapus
  26. @~Miss_eiyDa ~

    HAA ada ke lagu tu dear? i tgk dalm album dia ada lagu tajuk never let you go. besttt sgt :D

    BalasHapus
  27. ish...femes gile ek justin bibir nih..ceh

    BalasHapus
  28. tgk la di blog saya... video Hitler benci Justin Bieber !!!

    BalasHapus
  29. hahhh..
    saye pon panggil die justin bibir..
    ahahaha..sore mcm pompuan..
    :P

    BalasHapus
  30. nmpk nyer peminat JB dh semakin ramai ouh :O , HEHE =P

    BalasHapus
  31. ak xmau album tapi nk org dia boleh tak? mana nk download? kihkihkih

    BalasHapus
  32. Hai. sy tak suke pun kat justin bieber. tapi sy tau lah die ni artis baru. tapi kenapa buat macam ni? dengki dengan justin bieber ke? orang melayu suka dengki. tu lah hakikat nya.

    eee pendengki. mmg prangai kebanyakan pompuan.

    BalasHapus
  33. hot nya justin bieber tu ! FEWIITT ! heehehehe

    BalasHapus
  34. betul-betul :)
    lagu Baby je sedap . friends saye pon addicted ngn lagu nih .

    BalasHapus
  35. suruh dia dtg malaysia la.. ambil vitamin.. kesian.. mcm kurang zat..

    BalasHapus
  36. errr. hahaha hakikatnya tak suka pun~ tapi best gak kot lagu2 dia. :)

    BalasHapus
  37. ada.u pg masuk belog i, ade lagu tu...ehehehe

    BalasHapus
  38. adeh.. boleh pulak jadi justin BIBIr ea? xleyh blah tol. teehee :D

    Bulan dah ada 6? Biar betul ni. Aku macam tak caye je. ABC

    BalasHapus
  39. wei mane aku nk gabo justin bieber yg livenye tapi hampeh justin yg pondan lorh..hikhikhik

    BalasHapus
  40. i like justin bieber beacause justin bieber a smart boy

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading