Rabu, September 01, 2010

Jangan baca if engkau Pengejar Earning Nuffnang Terunggul.

Selamat petang.

Saya jarang membebel dalam belog. sangat jarang lagi lagi kalau benda yang boleh menyebabkan other people tersentap atau tersentuh. dulu mungkin ada lah kalau anda sempat baca sebab banyak entry dulu dulu dah berjaya di remove dengan gembira. tehee :)

KEjap, baca dulu entry hud hud nnti baru sambung baca entry ni HAHA

okay macam ni, Saya tak faham apa masalah engkau, kalau ada pun belog yang cerita pasal nuffnang setiap masa atau cerita pasal trafik atau SEO (cerita pasa SEO pun hangin ke? KAH KAH KAH) atau kopipes hmetro ke apa sampai siap buat entry sarkastik lepas tu bila orang tersentap, ayat dia mesti BUTTHURT? macam bodoh je engkau ni? seriusly aku tak faham betul apa masalah engkau.




kalau macam engkau tak suka nak kejar traffic atau kejar duit nuffnang, baik lah engkau jangan nak cakap pasal ini dalam belog engkau. biar lah mereka nak cerita, itu belog mereka. bukan mereka jadi guest blog engkau dan tayang earning belog mereka dekat belog engkau dan compare dengan earning belog engkau yang tak sampai sampai rm50 sebab engkau kan tak kejar traffic, tak kejar nuffnang kan?

Aku tak ada hal lah benda macam ni, kalau aku nak baca, aku baca lah lepas tu tutup tak payah nak butthurt butthurt bontot engkau. atleast duit nuffnang aku tu aku boleh beli sabun buat cuci kaki, aku boleh beli topup rm50 hengget setiap minggu. dari engkau? apa engkau dapat? oh dapat kutukan dari pengejar traffic & nuffnang kan? seronok gila kan engkau? KAH KAH KAH duit tak dapat, caci maki engkau dapat.

macam ni lah weh, dulu aku kenal kau seorang yang nice, your belog tu bagi aku best lah sebab banyak informasi but now aku tengok apahal engkau macam sekarang ni belagak bagus? sekarang belog engkau tak ada informasi dah selain mengutuk orang kau faham tak? puas lah hati engkau kan dapat kutuk orang padahal apa pun kau tak dapat. baik engkau layan redtube lagi puas dari engkau kutuk budak budak kejar traffic & nuffnang ni sebab dorang marah kejap je, yang lebih tu duit BE dorang tetap masyukkkkkkk KAH KAH KAH :)
walaupun belog saya tidak berinformasi, saya bersyukur sangat dapat pembaca seperti anda, tak pernah jemu kasi support datang beri komen. terima kasih sangat sangat. jangan terkejut saya jadi garang tiba tiba :D
(T_T) entry ini bukan di taip oleh LIYANA LUNIA :| (HAHAHA)

♥ okai bai.

62 komentar:

  1. ehemm...sekian terima kasih takde ke??hehe

    BalasHapus
  2. dia dah marah dia dah marah.. hee..
    saya tau siapa engkau tu..

    BalasHapus
  3. HAHAHAHAHAHAHA siapa type entry ni siapa siapa. tang tajuk je pun I dah gelak. butthurt kepala acik dia la. tu la sebab nya orang yang type tak pakai otak dan hati. pakai kepala lutut dan hati yang busuk.
    ops ! terlebih sudah ! haha.
    ala syg, duit nuff dia dah banyak la tu. kan dia buat entry paling gempak abad ini. ramai tu UV dia.
    weh, kalau siapa yang baik dgn blogger ni, tolong la bagitau dia, kitorg semua cabar dia buang iklan nuff tu dari blog dia. kalau betul la kan dia tk ambik kisah pasal nuff.
    boleh kan kan kan ?

    gimme 5 Ynn I suka entry you ni ! Superb ! :D

    BalasHapus
  4. @FeezMior

    Nak kene tambah ke ? HAHA :P baik lah sekian wassalam (T_T)

    BalasHapus
  5. Bila kak ynn sudah garanggg, uuuu~ takut!
    Bagitaw mak yg kak ynn garang garang

    BalasHapus
  6. @Nadia H.

    marah sikit lah, dah la perli2 orang lepas tu siap cakap lebih baik buat entry ini daripada cakap belakang padahal dia tahu tak dia tengah cakap belakang? cuba lah pergi belog itu , tekan contact dan ckp dgn org tu by email, tak perlu entry sarkastik kejadah dia

    BalasHapus
  7. Aku tak ada hal lah benda macam ni, kalau aku nak baca, aku baca lah lepas tu tutup tak payah nak butthurt butthurt bontot engkau. atleast duit nuffnang aku tu aku boleh beli sabun buat cuci kaki, aku boleh beli topup rm50 hengget setiap minggu.

    LIKEEEEEEE ENTRI NI BANYAK-BANYAK! Lol.

    Euw siapa dia siapa dia? Hahahahahahamacambagus :p Okay takpa, dia kutuklah macamana pun kan, at least daripada main kejar-kejar secara berusaha tu lah I dapat beli Nokia E72, dapat beli Mini HP, elehhh dia tu apa dapat? Tak dapat apa-apa kan lepastu nak butthurt bontot dia lepastu nak buat entri (padahal dia buat entri panas macamtu pun nak traffik jugak, eleh eleh), awak jangan nak poyo sangat. kalau tak kejar earning, traffik, buat apa lah letak iklan nuffnang lepastu cakap sekadar suka-suka? euww buat apa lah nak beratkan blog awak dengan codes nuffnang tu. eleh eleh saya tahu awak sebenarnya dah budget macam bagus sebab kononnya nak jadi open minded padahal kita semua tahu awak dari dulu macamana. eee eee :P

    BalasHapus
  8. @hudhud

    HAHAHAHAHAHAHHAA u ah ni buat i geram (T_T) padahal i tak suka cara bagus dia kononnya. TAK SESUAIIIII <3

    BalasHapus
  9. @I.Hazwani

    mintak maaf sekaranggg kalau tak kene jual :P

    eleh, mak kak ynn xmrh punyaa

    BalasHapus
  10. @Rara

    HAHA itu lah, dia tak tahu kalau u tayang apa u dapat dari blogging, mesti dia pun menyesal buat entry mcm itu dan menjadi pengejar earning yang terlampauuu KAH KAH KAH

    BalasHapus
  11. @Liyana Lunia. tu kan ayat penutup bicara..lebih afdal kot..hahaha

    blog kita, suka hati laa nak tulis apa..even satu entry tu hanya ada 3 patah perkataan saja..kena kah ikut cara dia yang menulis berjela-jela,tp conclusion hanya utk mengutuk org-org si pengkejar BE atau RM50 sekalipun??cara kita, cara kita laa..dia tak suka jgn laa bca..

    BalasHapus
  12. Assalamualaikum Liyana.

    Haih, orang tua dulu dulu pantang betoi kalau orang lain tanam jagung dalam tanah diorang. Kasi cangkul je orang macam ni.

    Sekian. salam kenal

    BalasHapus
  13. YNN.
    i nak luah la kan skit kan.
    dia ckp buat ape copipaste dr harian metro ape tah kan.tpi bila bloggers buat mcm tu lah i dpt tahu isu semasa dunia sbb i mls nak buka website berita2 tu segala
    baca paper pon xde msa.
    so tak salah la nak citer psl isu semasa.
    info kot.i xtau la ape mslh dunia blogging skrg bila buat semua benda pun ade je manusia tak puas hati kan.manusia manusia.

    BalasHapus
  14. i tak paham la.ape maksud BUTHURT ni??
    waaaaa~

    BalasHapus
  15. @Embun Pagi

    Wassalam :)

    hee, memang rasa nak cangkul supaya dia berubah sikit, tak payah terikut orang. saya pantang betul orang complain pasal orang lain. sangat2 annoying.

    BalasHapus
  16. @Nurain Hasan

    YAA , 500markah untuk u. u kn tahu i slalu gak la kopipes hmetro tu kann, tapi tak pernah pulak i dapat 0komen dari readers kan? HAHA tak faham masalah dia padahal entry kutukan dia tu lagi tak berinformasi. buat orang sakit hati adalah HAHA.

    butthurt tu dorg je tahu, i memang tak mahu faham bahasa pelik dorg tu HAHA

    BalasHapus
  17. @Liyana Lunia.
    yup.n i byk dpt info2 semasa dari belog u juge.
    so i xde rasa ANNOYING pon.if rasa annoying tu simpan dalam hati sudah lah.
    just makes blogging happier.
    tapi sekarang..hurm..
    she start first so semua ada hak utk defend...LOL

    BalasHapus
  18. entry yg penuh bersemangat!sukeee ^_^

    BalasHapus
  19. hoh? siapa2? alang2 tu bagi la link skali bagi org leh tau siapa la yg memberikan butthurt tu. ehehehe

    BalasHapus
  20. sapa makan gula-gula dia lah rasa manisnya.
    hehe
    =)

    BalasHapus
  21. err, sape? nk tau lah. hehe.

    BalasHapus
  22. @Nurain Hasan

    HAHA itu lah, maybe dia tak suka kan? padahal dlm komen dia sendiri ckp link hmetro pun dia tak tahu habis , kan bagus baca entry i, atleast ada sikit informasi boleh dpt kan? HAHA

    BalasHapus
  23. @chenta

    bersemngat waja dah sempena 53tahun merdeka (T_T) tak ada kene mengena HAHA

    BalasHapus
  24. @[re-arrange]

    HAHA tak nak lah, dia tak suka kejar traffic, kalau saya linkkan ke blog dia means saya beri traffic percuma untuk dia HAHAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  25. @nath

    HAHA nak tahu ke? ala tak mahu lah aibkan dia (HAHAA) biar dia baca sendiri dan nilai betul ke tak apa dia buat sampai saya emosi :D

    BalasHapus
  26. @Liyana Lunia.
    YUP!
    memang patot lah akn dia bace belog u utk dpt infomasi

    aisshhhhh~
    teringin nak tengok muka die sangat!

    BalasHapus
  27. tahu dah sape!! ahahah..
    ermm suka hati la dah blog masing2..an..
    nak kejar be ka xnak ke..

    BalasHapus
  28. TERBAIK. even i ta kejar nuff sgt pn tp kdg2 i benci dgn org yang buat statement cmni: "im blogging for fun! bukan nak buat duet or apa2. buat ap-a kejar nuff, seo, alexa kejadah semua tu? bukan boleh buat kita bahagia pn!" ---> ayat asal dr seorang blogger yg dm twitter i hahahah

    BalasHapus
  29. redtube dah kena block lah ynn.
    hahahaha.
    lari tajuk kejab.
    memang sokong lah apa u cakap tu.
    kekadang kan macam terasa jugak bila orang dok perli-perli pasal kita buat entry nuffy.
    then kte blogwalking pun kena sindir.
    adei.
    korang xnk duit nuffy, dok diam-diam sudah lah.
    ini nak perli org pulak.
    habuk pun tak dapat.

    BalasHapus
  30. HAHA . i like yu darl :)
    muax muax !~
    bia jep kowt .
    kanak-kanak perlukan perhatian lerh tu .
    ops ! auuuuw ~ suke awww .

    BalasHapus
  31. eeee..ada jugak org macam ni..biar lah blog org..pe masalah dia?

    BalasHapus
  32. @Liyana Lunia.
    ynn baik sangat
    ala u taip je keyword pengejar earning nuffnang terunggul
    mesti akan tahu siapa.
    huhu~

    BalasHapus
  33. wah... relax2... jgn marah2 :)

    BalasHapus
  34. Mak aihh garangnya kak ynn macam tiger rawrr rawrrrr! HAHAHA takut saya tau :P

    BalasHapus
  35. Walawwehhh... agak menyirap kat situ..
    hahaha mau dok rileks...

    New Entry ProfHariz
    Malam Lailatul – Qadar Lebih Baik Daripada Seribu Bulan

    BalasHapus
  36. @Anonymous

    SORRY YE ANON, SAYE TAK NAK FEMES KAN DIA SEBAB DIA TAK SUKA KEJAR TRAFFIC . HEHE COMMENT AWAK SAYA SIMPAN SEBAGAI INGAT <3 HIHI TQ ANON :)

    BalasHapus
  37. liyanaaaaa, i think I know u cakap psl sapa tp i cam eh betul ke org tu ? please bgtahu I sapa org tu eh ? boleh laaa yunk :D

    BalasHapus
  38. nak luahkan dengan nada comel

    eeee..jahat taw . i pun hadap duit nuff apa. marah ah macam ni. comel tak +_____+

    pssttt; dah tahu sape hehe

    BalasHapus
  39. i'm in the middle..x masuk kategori yang mengejar sangat..tapi kalau dapat banyak, harusler gembira..tapi harus laai jeles dengan orang yang dapat earning banyak2..tapi padan muka i laa kan sape suruh malas nak update blog..hikhik..

    BalasHapus
  40. sape ni sape?
    hahahaha busy body plak :P

    BalasHapus
  41. terbaeklah!!
    nak double triple like! hehe~

    BalasHapus
  42. hik macam kenal je sape tu :D
    btw sabar ye kak liyanaa comel
    teruskan berblogging dengan berhemah :D

    BalasHapus
  43. aku suke entry ni.

    ok, aku bknlah kategori kejar duit NN sgt... xpenah tunjuk BE, xpenah kopipes entry sokkabar or ape2 jelah yg berkaitan ngan 'entry lg satu tu'...

    serius.. yela, cos aku pn ade keje, ade duit sendiri.. dpt duit dr blogging tu sampingan jela. utk topup adik2 ke, utk byr bil berokband ke... so, chill beb... TAPI, sape tak suke kalau dpt byk duit kan? kan?

    pendpt aku la dr entry berapi pihak lagi satu, xperlu nak bising2 or sindir org kot. itu blog diorang, lantak pi la dia nak wat entry ape pn asalkan xsalah dr segi undang2. lgpn, kita semua PERNAH melalui fasa excited nak tgk earning NN rasenya...

    kalau tak suke blog tu, xpayah bace. senang citer.

    ape susah.. xyah nak gaduh2. xyah jugak bg org terasa hati dengan penulisan kita..

    just me 2 cents ar..

    cheers
    :]

    BalasHapus
  44. @Ryehanna

    hehe tq puannn panda preggy mommy yg comel kasi comment mcm jrg nk tgk ko skrg hehe :P btw betul, mcm entry kau tulis hari tu atleast tak ada orang annoyed, yang 'lagi' satu ni dia mcm belagak sangat, dah lah kita pnah kenal , penah bergaul penah bergurau tiba2 jadi butthurt lah troll lah rage lah sumpah aku annoyed gila benda mcm ni. sebab apa sebab aku kenal dia. kalau aku xknl dia, takkan ada entry ini :)

    aku tengok, dorg ni suka gila tengok org annoyed . puas gila hati dorg kot HAHA tapi yg puas lagi hati pengejar nuffnang, duit tetap masuk HAHAHA

    BalasHapus
  45. Hoii³..apsal wat entry pasal i ni..ahahaha
    rasanya i tau sape dia..
    i mmg menyampah giler ngan dia semenjak dua menjak ni..
    sampai i remove dia dari fren di fesbuk..
    asyik mencaci maki org je..
    Apsal,dia tu bagus sangat ke??????

    Cehhhh³

    BalasHapus
  46. @Nadya ©™ Haaa i pun menyampah gila nokk, dia penah komen entri I. start situ I dah mula nyampah ngan dia. mcm good2 aje

    BalasHapus
  47. peewitttttt..sapa ka "org yg bertuah" tu??hahahaha..share2 la.. =P

    BalasHapus
  48. comelcomel entri nieh , suka <3

    BalasHapus
  49. Kehkeh. Ni dah siap berbalas-balas entri. Apa-apa jer lah korang ni. Macam budak-budak pun ada.

    Entri ni pun terbaek juga..

    p/s: Saya dah klik iklan nuffnag kat sini, sila klik Nuffnang saya pula yer..

    BalasHapus
  50. @Nescafe ais

    HAHA mana ada balas balas :P

    ala, belum kawin lagi kan apa salahnya jadi budak budak kejap hee ;p

    BalasHapus
  51. tengok.. xpsal2 bro terpaksa membaca coretan ini he...23x

    bro dulu pun marah gak dgn nuffnang... tp setelah slow talk.. baru la keadaan menjadi reda he..23x

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasHapus
  52. siryess wa pong rasa dye mcm dah berubah.. wa x la kenai dye tp wa selalu pigi belog dye tgk tuto.. wa rasa dye berubah lepas baiek sgt dgn gyahahaha~ hellhellhell tu.. binci la mcm nieh. huhhh!!

    BalasHapus
  53. siapakah org itu?
    kongsi la skit
    hihi

    BalasHapus
  54. saya terasa jugak kalau baca entry org berkata begitu. sebab nya, bila dapat BE je saya akan tayang dlm blog. Ini bukan mahu menunjuk. Tapi utk buat kenang-kenangan sebelum blog saya menjadi kenangan . U got what i mean? HAHA ape2 pun.. Ni semua sbb DENGKI la tu tuih tuih! sekian

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading