Selasa, November 02, 2010

Blogger hari ini ; arc13 kacak?

Selamat pagi.

kalau semalam kita buat gosip gosip gosip hari ini, apa kata hari ini kita cerita pasal blogger hari ini mahu tak? blogger hari ini adalah random, haku suka hati saja pilih, kita cerita lah pasal dia ini hensem ke lawa ke, hentam sahaja lah HAHA T_____T

contoh blogger hari ini adalah arc13. kenapa haku pilih arc13? sebab haku dah bagitahu haku pilih secara random sahaja, tiada sebarang paksaan atau kesukaan pada beliau HAHAHAHA bytheway siapa arc13 ini?

arc ni budak mentah yang sekarang belajar dekat new zealand dalam jurusan er, arc kau tgh study apa sekarang?aik aik aik kejap kejap kenapa mentah pulak? tanya anda kepada liyana lunia, dan jawapan yang diberi adalah sebab dia belum kahwin kan arc kan? HAHA T_T



lihat lah gambar di atas, kacak tak beliau? *cair* serius kau kedekut betul la woi arc apahal gambar kecil sangat? kurang nampak hensem di situ ye T_______T (oh lupa, beliau ada dalam nombor tiga tu HAHAHAHA)

lagi satu, arc ni bagi aku dia friendly gila, tapi sayang waktu digi pimp my day tu aku segan nak ngorat dia sebab dia macam pendiam gila (T_T) dah la beberapa bulan lepas tu dia pun berangkat pegi NZ curry house, habis macam mana nak dating lepas ni weh? (matikk aku kalau awek dia baca, hihi )

kau mimpi aku apahal?
lagi satu, entry ini sebenarnya untuk dia sebab dia dengan baik hati nak edit kan code LIKE untuk aku tapi masalah template aku ni tak boleh nak buat terus tak dapat aku buat like gitu. tension gila lah :( tapi dia memang rajin gak buat tutorial, kalau kau orang teringin nak ngorat dia, boleh lah pergi belog dia k?

// huwaa, macam minah rempit tak tulis blog hari ini?

okai bai.

27 komentar:

  1. kalau ngorat dia betul ynn tak jeles?

    BalasHapus
  2. oh. hantu yg kacak si arc ini :P

    BalasHapus
  3. nak ngurat gak boleeyyy??????
    ynn jgn marah taw
    hohoho
    xD

    BalasHapus
  4. wah...mcm ruangan mencari jodoh jer...hehehe

    Sumijelly.com

    BalasHapus
  5. @Hazzy Ishak

    marah juga lah HAHAHAHAHAHHAHAHA

    over tauu, matikk la dakuu

    BalasHapus
  6. @Syazwana

    HAHA sila lh menguratttt, sy tak mrh lah buat apa nak mrh hihi ;p

    ni kan ruang cari kawan HAHAHAHA

    BalasHapus
  7. @Sumijelly

    hepp kak cumi, bukan bukan, ini ruangan dr blogger untuk blogger je :P

    BalasHapus
  8. hahaha. memnang ensem betoi punn..
    eh, jgn cakap kat dia pulak. weakaka

    Kunjungan dri pinqib..
    nnt qib komen entry lain yer..
    exam ni.. ^^
    wish me luk yer ^^
    have a nice day ^^

    BalasHapus
  9. ynn,kem slm kat budak arc nie eyhhhh.haha.:p

    BalasHapus
  10. KAMI SOKONG LIYANA LUNIA NGORAT ARC13!! LOL!!

    BalasHapus
  11. ciss

    baru beberapa hari lepas aku tau die kawan sekolah rumet aku


    hahahahahhaa

    BalasHapus
  12. haha mmg comey. acikk, t ngorat fwz lah. hahah

    BalasHapus
  13. wuuu dia pun hard fans paramore . ada jodoh tak ngna I ? hahahah :p

    BalasHapus
  14. aku ngorat dye dye tak layan aku la pulak.tak tawu la mane silapnyer..^__^

    Terkini:
    1.Lupe Sampai Tak Ingat 
    2.Beeppp..Beeppp....Beeppp

    BalasHapus
  15. alamaak baru nak usha blog dia ni..kena block r plak..huhu..cik liyana sila kimslam yer..hehe

    BalasHapus
  16. MONYET PUNYA YNN!!hahahah weh aku tanye kt fb ko td sbb aku nak wt entry utk ko. xsngke ko dah buat dlu utk aku

    tang mimpi tu xpayah quote la deyy lawak gile hahahha. aku mimpi aku nampak ko dlm kete...tu jeee

    BalasHapus
  17. @wannurfazrini
    cik peminat harddiefansparamore semua dialukan ke teratak saya haha. Jom kita layan lagu terbabit

    BalasHapus
  18. kembang kembis hidung asfan tu kena puji kacaks xD

    BalasHapus
  19. btw aku study Bsc psychology dan BA Educational Psychology

    BalasHapus
  20. hahaha.. comelnya ayat ni..


    // huwaa, macam minah rempit tak tulis blog hari ini?

    mesti ynn ni kelakar orgnyeee..

    BalasHapus
  21. GATAI tauuu siapa yg ckp arc ni hensem lah suruh kirim salam lah hihi, heh tak hensem pun dia ni, aku saja nak uji dia, malu malu tak HAHAHA

    btw siapa yg suruh aku ngorat arc, memang nak kene siku la :| AHAHHA

    BalasHapus
  22. call yu ynn.?
    cane nak sebot.?

    yin.?
    nn.?

    BalasHapus
  23. saya ada masalah nak buat pop up. Awak tolong la saya. Saya ada buat entry tentng masalah ni jugak.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading