Jumat, November 19, 2010

Fesyen hari ini : Inner dan tudung bawal dan megamind

Selamat tengahari,

kejap kejap, nak pergi basuh ayam dulu baru je balik dari pasar ini. bukan beli ayam je , saya beli udang siap kopek kulit lagi, ikan siakap , buah buahan ( mahal , 4 biji rm17 T_T) , bawang besar, cili kering dan juga kentang.

sekarang, nak pergi cuci ayam, nak masak malam karang tapi sebelum tu nak persoalkan sedikit, kenapa pelakon dibawah pakai macam tu? oh btw itu bukan inner ye. kakak chika kata itu INNER HAHAHAHAHA okay lawak T_________T



terima kasih kakak chika, terima kasih kerana membuatkan saya gelak tak berhenti henti . eh tipu, gelak dalam 5 minit sahaja. baik lah nak persoalkan lah kenapa macam itu heh dia pakai tudung? grr yang lawak siap ada pin dekat dagu. sorry ye elaine dally (ye kan itu elaine kan? ke daphne iking? entah aku pun tak sure siapa dia ni) . i tak cakap salah u pun mungkin ada lah ornag suruh pakai macam tu saya pun tak tahu siapa HAHA


dah macam megamind HAHA

grrr ; ramai fashionista datanng serang belog syy, tatut T________T

okai bai.

49 komentar:

  1. macammacam kan
    yg kelakarnye,"inner" tuh mcm fake je kan:P
    mcm wig pun ade
    HAIH

    BalasHapus
  2. tgk jugak citer ni
    tapi tak terperasan pulak
    skali tgk gambar mcm wig
    dua kali tgk still mcm wig

    BalasHapus
  3. Inner katanya!
    Kira fesyen inner dgn wig la yer :)

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasHapus
  4. muahahahhahaha.. gelak guling2 tengok inner dia, ini baru tu kak yiyin.. inner wig namanya.. =p

    BalasHapus
  5. Yeahhh lepasni jadi trend baru! kaya ah kedai wig wehh hahahaha so sape kata kita tak boleh bfesyen dgn tdg bawal? hahahaa :D

    BalasHapus
  6. inner terbaek laa...huahuhauauha~

    BalasHapus
  7. inner semulajadi. jimat. tak perlu beli. :)

    BalasHapus
  8. inner paling stylo. nak lawan rmbut dr rozmey :P

    BalasHapus
  9. hahahahha...

    tudung bawal no 1 tetap dihati *tetibe!

    BalasHapus
  10. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  11. nape lawa sgt "inner" die uhh ? Alia nak satu bleh takk ? HAHA XD

    BalasHapus
  12. oro punya inner . haha LOL XD

    BalasHapus
  13. hahahahahaha...lawak giler...

    BalasHapus
  14. betul2, first tengok tadi, mcm inner, haha,

    BalasHapus
  15. itu elaine daly la. heheh!

    tp stylo la. inner tu nmanye inner rambut pelsu. :D

    BalasHapus
  16. inner paling kembang tu, huhuhuuu =))

    BalasHapus
  17. ahha.rambut tuh dah la mcm rambut palsu.lepastuh dye tutup mcm gune tudung saji.hahaha.lawak seh.ko boleh smbung gelak lagi klu ko nak.

    Terkini:
    1. Akhirnya Berakhir Sudah
    2. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis
    3. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benc

    BalasHapus
  18. hahahaha.... saya pon gelak tak henti2. tgk tv cite sedeh pon boleh gelak2 lagi .. hahaha

    BalasHapus
  19. beso eh inner die..hahahaha..lawak eh..ngek betoi..

    BalasHapus
  20. cantik juga,,, fesyen baru ko ape tau.. har har har

    BalasHapus
  21. macam-macam fesyen terbaru tuh.

    BalasHapus
  22. tak tahan siap pin dekat bawah dagu.

    orang yang tengok pon boleh terkesima.

    BalasHapus
  23. HAHA style lah makcik ni ! HAHAHA

    BalasHapus
  24. macam-macam dia convert fesyen tudung ea?

    BalasHapus
  25. hehehe..sy tgk cite ni dear..mmg klaka gaya tudung tu..last3 baru pakai cantek..grr...

    BalasHapus
  26. @lysa's lyfe :)

    tebal kemain wig dia, dh la pakai macam weird memang lawak sangat WKAKAKA

    BalasHapus
  27. @Cik Gallus Gallus

    haha i tengook terus gelak gelak tauu, terus mcm pelik fesyen apa tah ni grrr

    BalasHapus
  28. @||| PöJìé PööH |||

    wig dia tebal sangat sangat tak boleh belah grrr

    BalasHapus
  29. @liyana aziz

    inner wig akan femes tak lama lagi, yg penting kene match dengan tudung bawal WKAKAKA

    BalasHapus
  30. @Raisya Raof

    wkaka, pasni tunggu la fesyen mcm ni femes dalam area fashion kita haha

    BalasHapus
  31. @mummy nana


    grrrr, tk tk, bukan semulajadi sebab tebal sgt HAHA

    BalasHapus
  32. kehkehkehhh. siap pin tu yang style tu!

    BalasHapus
  33. cun giler inner tu. hehe.
    i follow :)

    BalasHapus
  34. suruh dia pakai 'inner' ngan shawl lawa ke tak??hahaha

    td 1st time certa ni (ketinggalan)..kesian tul minah ni sape la jurumekap dia ni..haha

    BalasHapus
  35. confirm gaya elaine daly(betul ke eja ni? lantak ahh) pasni jadik ikutan. sure gilaa. hahaha. lawakkk XDD

    BalasHapus
  36. haha..dan macam sarang tebuan pon ade=)

    BalasHapus
  37. ehem kak ynn blh tak buat tutorial pakai shawl ala2 megamind? itew minat leww. hihikssss ;D

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading