Kamis, November 25, 2010

Hantu Kum Kum Astro Ria lakonan marsha dengan elfira loy kan?

Selamat malam.

cerita kum kum dekat astro ria sekarang. entah lah macam mana boleh nak layan walaupun tak suka elfira loy tapi terpaksa tengok sebab macam best pulak dah sebab seram bila teringat cerita dekat entry hantu purdah yang aku pernah cerita haritu. grrr

awal awal cerita, dah tunjuk hankumkum minta susu untuk anak dia, grr scary.
bukan, dia bukan hankumkum tu grr, dia jadi budak emo ke apatah yang tido pun tak buang celak HAHAHA lawak


sinopsis dia mengikut apa aku rasa, macam ini lah,
shahora dapat tahu suami yang lumpuh dapat rumah pusaka atas bukit. anak dia dua orang, maria dengan adik dia HAHAHA (aku tak ingat nama watak dia) aku boring betul tengok adik beradik loy sebenarnya sebab tak suka adalah elfira tu sombong (ORANG KATA BUKAN SAYA) dan adik dia tak begitu matang HAHA. eh rupanya suami shahora ada hubungan sulit dengan mawar ( marsha ) diwaktu zaman lampau ,dan sekarang suami shahora ini kene strok . dan diawal cerita mawar cakap kum kum kum sambil pegang something scary.
dah lah jom tengok sekarang sementara anda boleh tengok LOL aku nak terkucil pun seram ini. tsk


adegan marsha jilat pipi shahnaz apa tah tu boleh tahan mengejutkan HAHAHA internet dah hokay YAHOO

okaithankxbai.

31 komentar:

  1. macam pelik je tido pun tak buang celak.terlampau dah tu =p
    oh tengok tadi sekerat je dah masuk bilik.

    BalasHapus
  2. oh adengan jilat tu mcm menarik. wajib tonton! kuikuiii

    BalasHapus
  3. @Emora Valeria

    ITULAH PASAL KENAPA TAK BUANG CELAK over betul tauuu. kelemahan dia HAHAHAHAHAHAHA

    BalasHapus
  4. @Ninie

    dah lepas dah HAHAHAHA sila lah tengok dekat youtube sahaja HAHHAHAA

    BalasHapus
  5. dem.. celak jahat buar gua minat kat budak ni lak.. argghhh..

    BalasHapus
  6. elfira tu mmg sombong. zaman myspace dulu lah time tahu dia ni sombong

    BalasHapus
  7. elfira tuh sombong ek ?
    tapy dye tuhh cntik ;)

    BalasHapus
  8. @hamzah ian

    gua terharu bila berjaya buar lu minat dia. OKAY BUAR

    BalasHapus
  9. @Ayeem Jemain

    WHAHAHA sumpah tak blah bila ayeem buat pengakuan begitu. serius ka dia sombong? tak layan eh? suka lagi zurina tentang bulan dr dia.

    BalasHapus
  10. @missamy

    haaaa, kalau ynn, ynn suka lagi erin malek hihi

    BalasHapus
  11. fuhh mjur dua2 tv tgk cite len..kalo x, mesti lyn jugak cite nie...kalo dh lyn..konfem xtido mlm nie...seram x cite nie?

    BalasHapus
  12. HAHAHA. Td nk tengok. tapi takut :D

    BalasHapus
  13. er.. tengah menyaksikan cerita ini okay !!

    BalasHapus
  14. x tengok cerita ni dan x tgk video kat atas tu... x sanggup! betul ke dia sombong?? yg berlakon cte qalesya tu kan?

    BalasHapus
  15. lepas baca entry nih terus lari laju2 turun tangga nak tgk cite nih kat tb..pastu lepas dah bukak tb, terus laju2 tutup tb sbb menakutkan ngk die pakai celak smpai camtuh skali.hahaha

    BalasHapus
  16. tebal betul kening elfira tu...huhuhu..

    yeke dia sombong..dah cantik2 sombong pulak..alahai

    BalasHapus
  17. wah! baru tayang dah cepat upload kat you tube dasat!

    BalasHapus
  18. alahhh ada marsha laa.. =.=

    BalasHapus
  19. alaaa...nak tgk..
    tp takde astro..huhu..

    BalasHapus
  20. kalau x pakai celak time tido bukan artis malaysia la namanyaaaaaaa! hahaha

    BalasHapus
  21. kire bleh tahan gak la jln citer dier...n pelakon pung kire tlh berjaya membawa watak memasing sbaik2 nyer....
    ayoikema.blogspot.com

    BalasHapus
  22. memg dari ari tuh nk tgk..tp mlm td rasa ngantuk plak T.T

    BalasHapus
  23. mmg seram la wehhh. teringat kite tengok shutter masa kat unisel. hahaha. tapi geli part jilat. yarksss. lagi satu, pale dia bunyik². haha seram kott

    BalasHapus
  24. mo pinjam sinopsis lagik..hehe..

    BalasHapus
  25. i baru je nak tengok cite tu die dah tunjuk aksi berdarah..takut..tambah lagi ade anak buah i & akk i yang pregnant so kene tukar cite lain.serammmm..

    u tengok sampai terkucil tak?miahaha

    BalasHapus
  26. cite nie ade seram gak.
    marsha pandai berlakon.

    ;-)

    claraemilycancer.blogspot.com
    claraemilycancer.tumblr.com

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading