Jumat, November 05, 2010

hari jadi ke dua puluh satu.

Selamat petang,

sudah dua hari hidup berdikari. semalam dah berjaya masak sedap juga lah untuk kami adik beradik, hari ini pun dah cool sedikit. dah tak sayu sangat, dah kuat kononnya tapi dalam hati siapa tahu. ye lah, tak pernah sejauh macam ini, kene buat semua sendiri sendiri sebab itu lah sayu sahaja hati. tapi tak apa kami kuat,



okay berbalik kepada hari ini, hari deepavali ini, saya hendak mengucapkan selamat hari tua kepada encik gula hati yang sudah tua. YEY dah dua puluh satu dah dia, YEY lagi dua paper lepas tu dia dah habis study dah. harap sangat result dia okay boleh lah kawin terus ( pehh, emak baca ni confirm kene tarik telinga, gatai naa) sebenarnya mood beronline agak kurang sekarang ini, bila nak menaip je rasa macam malas nak menaip. mood sedang melayang layang macam hati saya yang sedang melayang ke tanah suci mekah.
oh mami, rindunyaa mami and daddy :)
happy birthday yang ke 21 b :)) cepat kawin la budak , first celebrate besday dia waktu umur 18 kot? dia dapat chicken chop dengan demam sebab main hujan masa dekat unisel. tehee rindunyaaaaaaaa time tuuuuu

okai bai.

26 komentar:

  1. Happy Burfdayy utk buah hati..
    semoga korang berkekalan :)

    BalasHapus
  2. nnt kawen jgn lupe campak campak kad kat aku ye.hehe.:)

    BalasHapus
  3. happy birthday juga untuk en boyfie

    BalasHapus
  4. ehem.. cepat kumpul duit masuk minang. ahaha.

    BalasHapus
  5. aww...dh msk 21..hiks3..sabo2 tggu 25 bru sesuai nk nikah..ops!! :P

    BalasHapus
  6. wahhh, sweeettt bangettt! hahaha. heppi bdayy tok kak ynn........................punye boyf awww!

    moga panjangg umor dan dimurahkan rezeki!

    BalasHapus
  7. happy 21st for your b :) may god bless

    BalasHapus
  8. happy birthday :)

    *eh'eh cm kekok dah tukar ke kanan ni :P

    BalasHapus
  9. @Amirrah Zawani

    aminn, hrp sebelum 25 dh jadi wife dia HAHAHA gatai <3

    BalasHapus
  10. @shima

    HAHA aku baru ingat nak letak dalam belog lepas tu tag ramai ramai HAHAHA

    BalasHapus
  11. @chentaMAYA

    HAHA tak gengster buat entry cmni HAHA

    BalasHapus
  12. @Sharinginfoz

    dh semakin tua dia tu hahah :) terima kasih

    BalasHapus
  13. @0sh!Nz d' sen0r!ta

    kene tunjuk komen ni, baru dia mcm terfikir nak kumpul cpt haha ;p

    BalasHapus
  14. @ema fatimah

    HAHA tu la pasal, i dh target 25 kene kawin gak tak kira HAHA

    BalasHapus
  15. @lassiegewdix

    haha :P pelik kee? alaaa mcm nk try ke sini pulak HAHA

    BalasHapus
  16. tak nak la selamat mase birtday jer.selamat hari2 la senang.^__^


    bdway aku rase lain mcm je blog nie ari nie.ape yg ko ubah eak?? aku blurr lah..

    Terkini: 1. Dibawah Paras Normal 2. Nama Kau Super Duper Hipster Cool Lah Lady Gaga 3. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira

    BalasHapus
  17. happy birthday gula hati ynn :)

    suruh dia kumpul duit cepat cepat lepas habis study! :P

    BalasHapus
  18. alahaii lambat nye fwz lahir ni. hahah. org dah 3 bulan duk umo 21 aww. len, ko agy lame kann. da berbulan². ;p

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading