Rabu, November 17, 2010

juadah #aidiladha ; rendang ayam .

Selamat malam,

har har har (tiba tiba gelak cara hamzah ian) ini malam, kita nak post gambar makanan boleh? har har har , ini lah dia, rendang ayam yang kakak ipaq saya masak.

selama ini rasa air tangan mamyy, today dpt la rasa rendang ayam dari kedah. nyummy segala jenis masakan berasaskan ayam adalah sedap kecuali tonggek ayam, heh orang panggil bontot ayam tonggek kan? ke togel? grr tak reti saya bahasa weird ni .

rinduuuu lah nak makan rendang daging cili padi, sy panggil rendang hijau, dahh lahh ;( asyik cakap rendangg, nak teriaq dah ni wuuu

okai bai.

22 komentar:

  1. ui... kenyang dibuatnya even tak merasa hiks!

    BalasHapus
  2. @fezaL Mohd

    Whahah itulah motipp ai, nak bagi u terliur, lpsni boleh lah masuk meminang *tibatiba*

    BalasHapus
  3. @Along25

    Wahh ini sudah aneh, tengok gambar pun kenyang :p

    BalasHapus
  4. Tau tak,hari ni sehari suntuk i makan lemang dengan rendang je..
    Selamat mak i ada tinggalkan sikit untuk i..
    Ada la juga rasa raya tu..

    Tapi raya sorang pun best la..Next year nak buat lagi..ahahaha

    BalasHapus
  5. aiyoo .
    i lapa nasik T_________T

    BalasHapus
  6. i tak suka rendang. tak tahu kenapa. hehe. ehh, i nak ada kat column gigi tu tapi tatau camne nak buat haha :P

    BalasHapus
  7. adoy gila sedap..folo, lawa blog ni

    BalasHapus
  8. perh.beruntung gile kau.aku pagi tadi makan McD jer sorg2.uhuk.okey aku jeles dgn ko skrg nie.aduh..

    Terkini:
    1. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci
    2. Selamat Hari Raya Aidiladha
    3. Perempuan Tuh Tak Boleh Tahu Yang Seluar Aku Koyak

    BalasHapus
  9. rendang ayam and lemang, pehhhh !

    BalasHapus
  10. jelesnnye!!!
    waaaaa
    cedih2




    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasHapus
  11. even jauh dari famili kat msia tapi still dapat rasa jugak sume tu. memang best la!

    BalasHapus
  12. Salam.. Wah sedapnya lauk tu.. Salam Aidiladha..

    BalasHapus
  13. gua sakit perut dah.. argh.. lemang tak makan lagi nih.. grr

    BalasHapus
  14. woot woot, background nampak sangat different! comel corak cheetah pink gituu :)
    dah lama tak makan rendang ayam, rindu nak makan dekat kg :'(

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading