Jumat, November 26, 2010

Liyana Lunia blog personal pilihan malaysia ke?

Selamat malam.

tahu tak , saya baru tahu ada macam percalonan blog pilihan malaysia malam ini bila mana nampak banyak referal dari situ. eh eh eh bila dah masuk , tiba tiba macam tak nampak nama sendiri dekat mana mana percalonan rupanya dekat bawah sekali Blog Personal Wanita Pilihan. HAHHAAHA lawak, bila tengok pesaing hamboiiii, punya lah besar besar nama yang ada.

confirm kalah tanpa bertanding bila nampak irine nadia, hanis zalikha, ailyl rozanna, raracandyfloss , otak ketat, hamzah ian (eh tiba tiba hamzah termasuk dalam blog personal wanita pilihan pulak dah HAHAHAHA T____T) sekarang nak tanya, siapa kah yang bertuah calonkan liyana lunia ni? malunyaaaaaaaa.


sentap* . siapa rotate gambar ini dia buasir. LA LA LA
apa apa pun, terima kasih kepada penganjur blog pilihan malaysia sebab calonkan liyana lunia walaupun saya sedar blog aneh macam blog saya tak layak langsung untuk tercalon heh. *menangis* serius aku sentap sebenarnya dengan pencalonan macam tu HAHHAA T_________T

okaithnxbai.

63 komentar:

  1. @lassiegewdix

    apa phewit phewit? geget lutut kanggg :P

    BalasHapus
  2. kejap2..tadi undi sapa ye? :D

    gudluck2.

    BalasHapus
  3. lempang karang. apsal nak list kan blog aku sekali plak? sah-sah blog selekeh aku lg tak berkemampuan nak menjadi pencabar kpd sesape pn. haha.

    BalasHapus
  4. Assalamualaikum...gud luck kak... Daus pun kalah tanpa bertanding dgn abang kpd Irene tu.. hihihi

    BalasHapus
  5. @Cik Gallus Gallus

    grrr, tipuuuu ni, cubit kang :( HAHAHA btw jangan laa cakap layak, sentap saya, jangan cakap pape tauu hihi

    BalasHapus
  6. hehehe.. ;P kite tengok sape yg menang..

    BalasHapus
  7. Congrats sebab tercalon. U memang layak pun masuk dalam list tu. Hehe. Good Luck! ;)

    BalasHapus
  8. Tahniah,asal comel sgt blog you ni ;]

    BalasHapus
  9. pergh! hensem la anda! tercalon beb!!

    ekeke... tahniah2.. xD

    BalasHapus
  10. layak sangat si Hemjoh Ion tu kat kategori tuu HAAHAHA

    BalasHapus
  11. pergh.. dah lu chubby chubby sedap mesti menang.. har har har

    BalasHapus
  12. Kire best achievement la kan??
    wah... cool2... congrats sis...
    btw, baru tau pasal pencalonan tu thru sis punye blog :)

    BalasHapus
  13. blog liyanaa blog paling hot..aww aww
    :P

    BalasHapus
  14. yang menang blogger yang mesra lah, kompom. tengok lah hanis tu tak byk sgt pon undi dia. ;D

    BalasHapus
  15. @Hasrol Nizam

    waaaa saya tak undi sapa sapaaa :(

    terima kasih sebab sedapkan hati HAHA

    BalasHapus
  16. @Nurul Huda Rahim

    SELEKEH? SELEKEH KAU CAKAP? demm, baru pakai nama betul ke? HAHAHHAA

    BalasHapus
  17. @aima in luv

    terima kasih sgt sgt untuk orang yg dh calonkan saya T___________T

    BalasHapus
  18. @yana zuera

    walaupun tahu tak mampu ke peringkat seterusnya, tapi tetap nak cakap terima kasih yana zuera :)

    BalasHapus
  19. @Dauspozi

    hihi, confirm la kan daus adik beradik comel tu ramai feminat, terkenal sangat sangat :DDD

    BalasHapus
  20. @afiqah

    waaaa kenapa tahniahhh :( tapi tapi terima kasih afiqah :))

    BalasHapus
  21. @adrina sidek

    HAHAH i awal awal dah gedebuk jatuh terduduk, sentapppppp HAHAHHA

    BalasHapus
  22. @♥ Roshazzy Shag ♥

    hwaaaa nak menangis i bila baca comment u, terima kasih dear. thnakssss so much <3

    BalasHapus
  23. @nurayunni

    thanks dear <3 blog i blog org pelik :(

    BalasHapus
  24. @sui nawi

    hooooooi mana ada comel :( blog gengster ni dearrr.

    BalasHapus
  25. @Pisyek

    *garu garu misai*

    itu lah, kenapa blog personal wanita ? LOL

    BalasHapus
  26. @wannurfazrini

    HAHA sejak sejak telur dah kene masak bistik lah dadar lah terus bertukar arah kan dia tu? grr

    BalasHapus
  27. @hamzah ian

    lu suka kan org chuby chubby WhAHAhahaa

    BalasHapus
  28. @Tyra Nylea

    teheeeee, comel sgt BPM tu, terharu pun ada tiba tiba ada orang ingat dekat liyana lunia. TQ tyraaa :DDD

    BalasHapus
  29. @ayuna

    HAHAHHAA panas punggung orang baca comment acik ni hoi

    BalasHapus
  30. @aTan aHmad

    otai tu tua sangatttttt, saya muda remajaaaa grr :P

    BalasHapus
  31. @Ayeem Jemain

    hihi cuba kalau dia buat entry confirm dia menangggg woo :P dia tatau je tu HAHA

    BalasHapus
  32. congrates congrates !! i like your blog :)

    BalasHapus
  33. terbaik.

    ko memang layak.

    semua tu layak. cuma kenapa hamzah termasuk kat blog wanita? wakakaka! geliii~

    BalasHapus
  34. thniah..
    blog ni best n sempoi ape, aneh skit jer ;D

    BalasHapus
  35. ehemmm... all the best ye kak ynn??? always support u..!

    psssttt! Saya Suka Blog Awak La!

    http://liyanaziz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    Pilihan yang tepat sekali kan??? =)

    BalasHapus
  36. i tercari jugak mana belog liyana lunia ni.tup tup bawah sekali.nevermind even bawah kan asalkan dah tercalon.

    i dah undi utk u =)

    BalasHapus
  37. ~wahhhh~
    fames sudah dia....!!
    haha

    BalasHapus
  38. kak liyana,buat la tutorial bak letak button kat tepi neyh.. yg button facebook,twitter n email tuh.....

    BalasHapus
  39. akak. insyaALLAH akak menang punyerr.. akak mesti menang!!

    BalasHapus
  40. yeayyy dah undi nur liyana ainul !!! haha

    BalasHapus
  41. i mang suke bc blog u pe..heee cmey jek cam u ekeke..n i dah vote u tauk..so jgn lupe banje i mekdi 3 set ok!! heee

    BalasHapus
  42. terima kasih semuaaa <3

    (maluuuu T________T)

    BalasHapus
  43. hello I was fortunate to discover your blog in yahoo
    your topic is impressive
    I get a lot in your theme really thanks very much
    btw the theme of you website is really admirable
    where can find it

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading