Senin, November 15, 2010

Melayu cemolot tepi jalan ikut style nabil dan qasha (?)

Selamat malam,

lepas pelawak yang saya pernah suka gila dulu, si ahmad nabil kantoi cemolot qasha , keluar pulak cerita dekat facebook melayu sengal cemolot tepi jalan sebab takut pakwe dia tinggalkan dia katanya. LOLO lawak gila, terima kasih kepada budak perempuan itu sebab buat saya geli hati. terima kasih banyak banyak adik manis, er manis ke? HAHAHA

ini gambar mereka bercomolot.



eh, salah ini gambar muka lintah sebenarnya. eewww ngeri WKAKAKAKA T__________T



pak guard tu tak hangin ke tengok dorang buat maksiat macam ni?
Credit : mediasiber.

tak nak post video SEBAB macam eewww tak mahu, post gambar ini pun jijik. kalau uncleseeker bodoh bahangang yang memalukan orang lain pun sanggup cerita pasal benda bodoh yang dia dah buat, ini lagi jijik ah. now semua orang dah berani sangat post post benda macam ini, seramnyaaaaa.
i baca cerita orang yang komen, perempuan ni nangis nangis sebab jantan jongang ni nak tinggalkan dia. kasihanyaa adik ni, kenapa nak sangat lelaki macam ni? yang tak mampu nak bimbing dia? awak ingat dia nak ke jadikan awk wife dia? haih . hoi boprengg, bimbing saya k? T_______T
apa patut makhluk dua orang ini dapat? eh termasuk dengan si nabil lu pikir lah sendiri tu. grrr , campak tahi kat kepala baru tahu.

okai bai.

68 komentar:

  1. budak2 baru nak kenai dunia mmg cmtu !

    BalasHapus
  2. ntah ape2 je skg ni...macam dah tak tau malu jewk..grrr -__-

    BalasHapus
  3. hihihik.. no komen.orng kl kann openn

    BalasHapus
  4. dia xtakut ker..tunggu la allah turun bala..bukan dia yg kene sume org kene..xde perasaan malu lgsg...gmbr yg atas tu geli arh..err~

    Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

    BalasHapus
  5. @fezaL Mohd

    JOM AH WEH, kita kan budak KL baru nak UP lagi wkakakaka shiot je kann

    BalasHapus
  6. I ada tengok video ni sebab huda yang post semalam..
    Menjatuhkan maruah pompuan betul la..
    Bagus sangat ke lelaki tu..
    Menyampahhhhhhhhhhhh..

    notatakdekaki : gambar lintah tu pun tak sejijik pompuan tu tau

    BalasHapus
  7. @adrina sidek

    dia menangis takut boyfren lari tinggalkan dia.

    BOYFREN KALAU HENSEM MACAM fahrin ahmad best lah juga

    BalasHapus
  8. dah trtrngk video ny tadi..alamak..geliii

    BalasHapus
  9. @PinQib

    terlebih open (T_T) . memang patut i buat karangan pasal perkahwinan yang diaturkan oleh parent lagi baik dr bagi dorg ni couple2 mcm ni

    BalasHapus
  10. eyuwww geli awww ! aww ! nampak gaya mcm budak sekolah ! WTF! hahaha .

    BalasHapus
  11. nabil? uh..sy penah meminati lawak2 dia dlu kenapa kah begini pulak perangai dia? huks~

    BalasHapus
  12. aduhhhhhh..... astagfirullah.. ya Allah, ampunilah mereka.. berdoalah supaya dijauhkan dari balasan Dia..

    BalasHapus
  13. @Anip™

    hwhahaa gambar atas tu comel laaa. suka tengok :">

    BalasHapus
  14. @Nadya

    i baru tengok tadi, naik gak la darah rasa nak hentak kepala depa. depan public, siap ada pakcik lalu lalang belakang depa tauu

    BalasHapus
  15. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    entah apa apa, lepas tu komplen hasil kerja tak ada orang support grr

    BalasHapus
  16. sebelum bace ayat lintah tu.
    ingat kan si Lintah tu jari. hahaha

    BalasHapus
  17. huhuhu~takutnye dgn org ISLAM zmn skrg..patutla Nabi Muhammad ada ckp, umat azkhir zmn yg masuk syurga, bilangannya umpama 1 bulu putih atas badan seekor lembu.bygkan?? =( moga kita bkn diklgn umat yg dilaknat Allah..nauzubillah..

    BalasHapus
  18. kesian diaowg nih.
    memalukan kot.
    akai tkdo.
    T__ T

    BalasHapus
  19. I watched the video yesterday! Sangat memalukan okay. Haish budak budak zaman sekarang ni ;O

    BalasHapus
  20. pompuan tu bodoh,bangang,bahalul,miang..
    sumpah una yang malu.. una menyampah.. una benci .. una rase nak sepak je sekor2
    bodoh bodoh bodoh....
    perempuan touch n go..
    lelaki tu muka dah la xde..
    masa depan pun xde..
    kutu rayau...
    rosakkan anak dara orang.. cis.. !!!!
    (una emo....... una emo.. emo emo emo....!!)

    BalasHapus
  21. I balik2 bukak pesbuk nampak video agas agas cemolot tepi jalan ni.
    Hadoiii memalukan jek!

    Muka masing2 x semenggah lak tu!
    Eiii memalukannn!

    BalasHapus
  22. haish,memalukan betul laa..xmalu ke pacik2 macik2 kt tepi jalan tu tgk dowg..kalo kite ade kt situ time dowg comolot kite yg malu ouh..
    dua2 mcm setan..

    BalasHapus
  23. i tgk i tgk! hehe lelaki tu suruh pilih nak dia ke nak klcc pastu pmpuan tu nak klcc tu yg laki tu nk tglkan dia haha sengal gila..

    BalasHapus
  24. yuck!!
    kesin ngan budak pmpuan tu..huuu..bimbingan ibu bapa perlu jgk dlm bnda2 camnie

    BalasHapus
  25. haha , perempuann cpt sangat cair. susah jugak kan.

    BalasHapus
  26. hahaha. jongang teros dapat. dorg ni mst terpengaruh ngan filem2 barat, seperti halimah jongang.

    BalasHapus
  27. geli lintah hoi!


    dorg tu bajet mat saleh dowh

    BalasHapus
  28. serius geli gile tgk pic ni..
    nak buat pegi la tmpt startegik
    adehh..

    BalasHapus
  29. gila desperado pempuan tuh. dh la buat kt public plak tuh. malu2x.

    btw, blog review kt my blog. jom check. ur blog ade gk

    BalasHapus
  30. wuhuuu.. sape yg amek video tu? actly, mcm geli nak view video tu.. huhu..

    nauzubillah min zalik~

    BalasHapus
  31. mampus diaorang lah nak comolot atau nak romen sekalipun.. gua ttp macam ni.. duit ttp sengkek jugak..

    har har har

    BalasHapus
  32. alaa..lain kali nmpk org cium mcm tu..ramai2 pegi kt dia n jerit bg diorg malu..cr mcm tu ajar diorg..

    BalasHapus
  33. sengalnye perempuan tu ?
    mcm gitu ker nak uji tahap chenta atau tidak .
    if dah meroyan sgt pun, jangan depan public kowt .
    jgn tayang sgt jaat tu . tak pasal2 pemes .
    kalau artis bertmbh pemes :P

    BalasHapus
  34. baru tgk kat fb pak mentua td...
    ingatkan vid org mabok,,,disarankan polis g carik budak2 ni then panggil mak pak depa suh kawen...
    Kawen kan Berpahala....

    BalasHapus
  35. uishh... kot ye pon taknak kene tinggal, takyah la cm ni.. hurmmm

    BalasHapus
  36. mmg keji betul dorg ni. aisshhh..
    ape nak jadi. hee~

    (^_^)V

    BalasHapus
  37. duniawi! uishh. zaman sekarang.

    BalasHapus
  38. rasa panas je tgk vc 2..adehhh..
    melayu boleh

    BalasHapus
  39. memang tapenah langsung tgk muka lintah camner
    KAKAKAKAK

    kita pulak yang naik malu sebab dia melayu

    -_______________-

    BalasHapus
  40. haha...remaja yg sgt+full of keghairahan...

    BalasHapus
  41. oooo tgk gak video tu eh???

    tu la pak guard atau polis xbuat apa2..

    BalasHapus
  42. gila laaa. tak malunya la depa nih. yerkkkss !

    BalasHapus
  43. rosak budak2 skang ni..ni ntah2 skolah lg kot..selekeh semacam je..

    BalasHapus
  44. tang yang nie...memang dah tak boleh nak control dah kan..hancus sangat dua-duanya

    BalasHapus
  45. haha.kau memang rakyat Malaysia yang perihatin lah.^__^. cinabeng punyer sape tuh pak guard or polis jalan tuh. makan gaji bute..

    Terkini:
    1. Perempuan Tuh Tak Boleh Tahu Yang Seluar Aku Koyak
    2. Teknik Basuh Pakaian Mahal Dan Berjenama
    3. 70 Jenis Rasa Best

    BalasHapus
  46. Haih ape nak jadi tak tahu kak kite tengok video dorang nie kat fb kate kawan laki nie perempuan nie yang nak tinggalkan laki tu . ade video kat blog lisa . haih dorang neh tak malu ke ?

    BalasHapus
  47. cemolot mgkn npk biase tp tau ke die..benda laki tu dh bergedik kt bwh tu?

    BalasHapus
  48. Qasha tu tinggal kat belakang rumah sy..adik die blakon Spa Q tu.huhu..

    BalasHapus
  49. eeiii... menyampah tau 2 ekor tu... blh lak org2 yg tgk tu buat bodo jer... cuba penampar sebijik...

    BalasHapus
  50. muke lintah tu mcm alien dlm cte skyline la pulokss. yekkk

    BalasHapus
  51. mereka cuba membuat aksi romantis bercium lepas gaduh ala2 filem korea, file new york.

    ahahahha

    BalasHapus
  52. saje je ni wt drama ala2 hollywood kunun brad pit ng jolie la ni kot

    BalasHapus
  53. " aku bagi dia pilihan sama ada nak KLCC ke nak aku, die pilih KLCC"

    Baik aku pilih KLCC gak, kat KLCC ada masjid. :D

    BalasHapus
  54. biasalah..budak2 baru nak naik jadi artis..

    BalasHapus
  55. haha! campak tahi banyak2 kat dierang.

    BalasHapus
  56. Inilah fenomena yang akan berlaku apabila pemilik burit bertemu dengan pemilik pele. Akibat ritma atau rentak tersusun atau rawak mengakibatkan batang pele si abang menegang manakala burit si gadis mula mengemut2 diluar kawalan ataupun dibawah sedar. Maka tercetuslah kelakuan agak 'kebabian' seperti di gambarajah diatas. Masing2 mula berasak2kan mulut kerana tidak dapat mengawal sifat babi yang mula terdidik di jiwa mereka....fikirkan ape yang ada di dalam kotak(luar tak payah).

    BalasHapus
  57. jikalau hukum Allah yg digunapakai suda tentu x kn terjadi sebegini.. doakn agar mereka ini dan kita semua mendapat hidayah dan keberkatan dr Allah

    BalasHapus
  58. hoho , da tgk da videonye kt fb . my fwen share kt wall . haha , gile jewk diowg neyh . kt umum lak 2 . haish =.=

    BalasHapus
  59. ingat nak sedap jer diorang neh.
    hahahaha.
    :D
    kat sini ada dua kemungkinan.

    1-depa dah mampoih kena penendang ngan mak bapak, adik beradik n sepupu sepapat.

    2-depa lagi syok sebab dah pemes 1 malaysia.

    pilih laa mana 1 kemungkinan tu.
    agagagaga.

    BalasHapus
  60. sengal gilew..haha..adeii..gila tak malu kot..akak, fieza tag award tuk akak..hehe

    BalasHapus
  61. tgk video nih pun geleng kpl aritu...
    separuh mati punya meraung supaya jantan tue x tggl kan dia...
    mcm baek sgt jantan tuh...

    BalasHapus
  62. aku pun mslu jsdi melayu lg2 nak award camni .setuju ngn mamat sowg tu ckp plih klcc ade msyuk gak dr plih jantan xde pape hahahahahahahaahahaha

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading