Sabtu, November 13, 2010

MUET dan gift from nurulism.com, bukan tips ye

Selamat petangg,

Dah dua jam balik dari test muet, demm ah senang gilaaa weh, if awak tak amik muet lagi pelis lah amik sekarang hahahaha ;p btw mulai hari ini I'm going to improve my english but bukan dekat liyanaa.com sebab dah biasa merepek dalam bahasa sampai anda
pening HAHA


dapat hadiah dari nurulism.com ;)) tq kakak chika, er hadiah saguhati contest dialog tiga hati lah ;p

Btw semalam hari emosi saya bila bertemu seorang penjual yang stay dekat malayyyyyysiaaaa tapi "sorry I dun speak BM" hello, awak penjual, at malayYyyyisaaa okay? Sumpah aku annoying gila babeng dengan orang macam ini LOL

If ayat dia sorry I can't speak BM is okay lah tapi dia cakap macam bagus whtfck betul lah kan haa , terus aku jawap muet tadi konfiden gila haha



Btw, paper tadi semua okay masalah dia, result okay tak? Grrr serammmm
okai bai.

34 komentar:

  1. listening susah ok tadi..dah la laju cakap..mesti gempak punya result nnt..kami ngantok sangat part reading huhu

    BalasHapus
  2. bestnye dapat hadiah dari chika. hehe

    BalasHapus
  3. muet saya dapat bangku 8.. dapat challenge? heheheh

    BalasHapus
  4. kite x bpe kompiden ouh :( takottttt~

    eleh,essay pasal kawennn,laju la die.. :P

    BalasHapus
  5. MUET okay tak? heee ramai update blog pasal MUET hari ni, goodluck babyyy <3 tak sabar nak jumpa u next week tau, tapi i rasa macam tak dapat bawa present je untuk u nanti T_____T

    BalasHapus
  6. heh, tak best muet..terseksa jiwa raga sebab kite org yg tak practice english dalam hidop..huhuh

    ynn, ape kes penjual?? crite la

    BalasHapus
  7. musti ko cuak nk speaking kn . hahaha !

    BalasHapus
  8. hee,,mmg annoy la penjual tu,,xlayak duk malaysia pon

    BalasHapus
  9. bila lah kita nak amik muet ni? bila lah bila lah bila lah? haiyoo tak senang hidup.

    BalasHapus
  10. ohh baru saya tahu muet tu apa ? :p

    BalasHapus
  11. ptot lerh lassie jwp muet dulu tak konfiden !
    sebab tak jmpe penjual yang sombong wtf tu .
    if tak mahu2 band 10 teroooooosssss :P
    HAHAHAHA

    BalasHapus
  12. @Nadia H.

    kenapa tak sukaaaa amik muet? AHA i sukaa <3

    BalasHapus
  13. @afeeqah

    tahu tak apa :( dah lah slang dia lepas tu perempuan cakap langsung tak faham. EH OVER GILA KAN PUAN SITI NAK PROMOTE CRAFT HAHAHAHA

    BalasHapus
  14. @Cik Lily

    hihi tak sangkaaa dapat hadiah tauu :">

    BalasHapus
  15. @ayuna

    pasal kahwin tu la paling lawak HAHAHAHA best gilaaa tauuu jawap HAHAHA

    tahu tak apa :(

    BalasHapus
  16. @neyra shazeyra

    U dah lah teror gila kot speaking geng pulak dengan omputih, habis la i :(

    BalasHapus
  17. @Rara

    alhamdullilah okay baby, tak pengsan pengsan pun HAHAHA :P

    alaaa, i tamo pun hadiah :( i nak u teman jeee. tau?

    BalasHapus
  18. @❤NazirahMoktar❤

    haha tamo la cite :( tak suka benci dia HAHAHAHAH eh tahu tak paaa. da la tahu cakap ilebiu saja :P

    BalasHapus
  19. @fezaL Mohd

    masa speaking aku asyik sakit perut saja :(

    BalasHapus
  20. @twinkle twinkle


    HAHAHA :( siap tanya balik, perlu ke cakap bm kalau duduk malaysia WTF betul :D sombong nak mampus

    BalasHapus
  21. @wannurfazrini

    spm punya kacang tahuuu, muet ini susah gilaaa. :( word dia extreme gilaa

    BalasHapus
  22. @lassiegewdix

    hwahaha :P rugi lah u hoi, haha u band berapaaaa?

    BalasHapus
  23. result muet x memberangsangkan..
    rasa macam nk ambil lagi sekali je nti.. :)

    BalasHapus
  24. Liyanaa u kan good in english. mestilah senang.. yg tergagap nk ckp ni bila tgk examiner yg tgh tenung kita tu.. terus terdiam.. HAHAHA

    BalasHapus
  25. pakcik satay yg ta rety ckp bm . ahaha . kalao rety sgt ckp bi , asl jual satay pakcek ?

    BalasHapus
  26. sha tak belum lagi ambik MUET
    tp selalu gak dgr pasal ni
    cuak gak bile dgr

    BalasHapus
  27. wahhh senang ??? mesti band 6 nih. hehehe

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading