Selasa, November 30, 2010

Gosip hari ini : Nita terlebih seksi di malam parti EH!

Selamat petang.

hari ini kita bergosip nak tak? kalau taknak pun saya tetap nak bergosip. ehemm bergosip sekali setahun adalah boleh diterima jangan selalu sangat takut orang mual dan mula lah bagi ceramah macam masa kita nak ambil lesen kereta dulu tu. ceramah apa tah padahal sama sahaja dalam buku. boringgg tapi kalau dapat tukang ceramah yang lawak adalah fun. kalau dapat yang straight taknak belok belok adalah memboringkan.

hah, tengok sekali aku cakap pasal ceramah, berjela jela. oleh sebab itu jangan bagi haku heramah horang hanti horang hening hak hayan. oaky tiba tiba sengau ini kenapa? tsk baiklah siapa dekat sini kenal nita? bekas awek zahid? nita malaysian idol? nita nita nita sabah? nita selangor? nita mana satu hoi? baik lah sekarang aku tengah cakap pasal nita bekas awek zahid.


mula mula bagi gambar cover sikit.
cerita dia macam ni, aku jalan jalan blog gosip dan ternampak gambar nita berpakaian menJOLOK mata yang sangat menJOLOK mata menSAKITkan mata menSEKSAkan mata pun ada juga HAHA.


lepas tu gambar kurang cover sikit
sebenarnya macam ni lah, saya pun bukannya baik sangat keluar rumah pun sometimes tertunjuk juga rambut. baju pun singsing ( heh betul ke ni singsing?) sampai lengan . tapi saya ada rasa malu . sometimes tengok artis ni, grr rasa nak tepuk dahi sorang sorang. bangga dengan keseksian mereka. SEKSA tahu tak siapa siapa yang termasuk belog LIYANA LUNIA NI? grrr. lelaki sila keluar dari sini. perempuan je boleh duduk diam diam T_________T

okaithnxbai.

80 komentar:

  1. halamakkkkk, malunya tengokkkkk!

    BalasHapus
  2. ooo mak ai...dasat giler aih...haish2

    BalasHapus
  3. perghhh baik tak payah pakai baju laa beliau ni T.T

    ehh dh BEKAS eyk?? i thought still sampai skrg. bagus laa, zahid bole laa cari awek yg tak menJOLOK mate sangat. huhu

    BalasHapus
  4. @afiqah

    apa tips utk hilangkan rasa malu eh? KAH KAH KAH

    BalasHapus
  5. @sha purple

    belum cukup dasat lagi ni, belum belum *muka ketat*

    BalasHapus
  6. @Cik Gallus Gallus

    ada rasa pedih tak? kalau ada nanti ynn buang lah gambar dia letak gambar megan fox HAHAHA

    BalasHapus
  7. mak aihhh. seksa betul! baju dah sama kaler kulit. kalau pandangan dari jauh macam mana niii -.-" haih!

    BalasHapus
  8. @ieqa

    HAAH dah bekas dah :( zahid pun dh ada awek baru. maybe nita nak protes kot? entah entah

    BalasHapus
  9. eh nita ni dah berisi sikit kan badan die

    kalo dah sexy cam ni
    baik x yah pakai bju ooo!

    BalasHapus
  10. dia ada perut kempis..kita ade??;-D

    BalasHapus
  11. skali pandang macam "clothless"
    betul ke istilah saya ni..hehe

    BalasHapus
  12. ish , betui-betui2 menyeksakan mata T_T ,muka nita kenapa macam menyeramkan xD haahaha

    BalasHapus
  13. seksi betol. x beragak. bj sme color ngn kulit plak. hadeyhhh

    BalasHapus
  14. err..mekap dia ke atau mukanya yg menakutkan di situ?? huhu, artis gitulah. tak takut mati gamaknye.

    BalasHapus
  15. laa masa i nmpk gmbr ni kat fb nortification, ingat gmbr omputih bogel mana entah. ya AllAH.. EMBARRASSING!

    BalasHapus
  16. ehhh macam baju tido kannn. heheh

    BalasHapus
  17. rasanya macam patung dah nita ni. sebab baju ngn warna kulit lebih kurg sama jee. hahaha :D

    BalasHapus
  18. adesss... -.-"

    er..kaler kulit sama ngan kaler baju

    BalasHapus
  19. seksi gila!!!
    nampak segala bentukk
    balut ketat-ketat yeah!

    BalasHapus
  20. cam same ngan warna kulit bju die tu.ahaha~

    nak taye!
    cmne akak buat gmba tu mcm berchye ble cursor lalu stu....ngan cmne nak wat kotak kuning tu?????

    BalasHapus
  21. euuuuuuu , tak lawa lahhh , seksi gak , x sesuai .

    BalasHapus
  22. dah la ketat..segala bende nak tersembol keluar...pastu pakai yg skin color lak...nmpk mcm telanjang bulat jer..name mcm org Islam..tapi, masyaALLAH....

    BalasHapus
  23. sungguh menyakitkan mata..tetiba rase mcm pedih jek mata tgk gmbr nita ni..elok bebenor la zahid clash ngn dia ni..

    BalasHapus
  24. malaywood in the making hihihi

    BalasHapus
  25. kesian kat dia. kesian kt diri sendiri jugak. jahil. bila nak sedar diri ni?

    *nangis berdarah*

    BalasHapus
  26. Udoh rope bapok aku nengok kekdahnyer.

    nita..nita...

    teman tau ler kaki mu panjang, body sexy.

    ish ish ish..

    BalasHapus
  27. maken seksi sjak break up ni. cheh macam dulu alim.. kuwang3

    BalasHapus
  28. salam kenal..


    wuu mmg sgt seksi nita nih..ish³ =_=

    BalasHapus
  29. hoi2 nita bajet mariah kari kee?..
    elok pakai kain batik bkemban g parti eh tu.. :P

    BalasHapus
  30. Ya Allah mcm tak pakai baju...malu pulak nk tgk tp dh tgk...ehehe :)


    www.yanmieonline.com

    BalasHapus
  31. Nasib baik x cun sgt klu x lyn stim dgn hamzah

    BalasHapus
  32. sksi gile..
    baek xpyh pakai bju..huhu

    BalasHapus
  33. Biar je la Liyana tak payah la sesibuk die kan artis . Kena seksi HAHA . So tak payah lahh nak Cerita hal artis nie mmg dorang macam tu kan ? Nape Liyana nak ke macm tu ? better Liyana jangan masuk campur la kan ?

    BalasHapus
  34. tu tuala tu , lupa pkai bju lah tu , xmalu :D

    BalasHapus
  35. perghhhhhhh..seksi tak agak2..gugur bulu mata aku tengok..ish3..

    muke die scary gile..mekap terlebih ni..wuuu..

    BalasHapus
  36. adeh, rasa mcm nk gi koyak jek baju dia! biar bogel terus!

    BARU DARJAH SATU DAH PANDAI BER-SEKS

    BalasHapus
  37. haishh , baik tak payah pakai baju kan ? haha

    BalasHapus
  38. uik sama dengan warna kulit badan la.. parah ni lepas clash dgn zahid nih.. muka pun apsal macam..... hmm malas nak kutuk muka orang huhu~

    BalasHapus
  39. nape baju dia mmg zlawa..dahla xsesuai ngan kulit dia yg *tut*
    muka pun nmpk garang semacam..scary..
    make-up sendiri ke+?haha

    BalasHapus
  40. warna baju sama dengan skin tone.. hulamak!!!

    BalasHapus
  41. ohh cekcinyer.tegugat iman i. ekeke eh baguslah zahid putus dgn die.

    BalasHapus
  42. jumpa juga pix ni kat blog bro nara smlm huhu, mmg memalukan la sbg seorg islam,

    Terkini : Keputusan penuh undian pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia

    BalasHapus
  43. ini betol punye sexy meyh ~ ~ ~
    she get her body tan and get those skin color dress... Subahanaallah... menakutkan...

    BalasHapus
  44. adusss! seksa mata ini melehat yg menjolok mata..macam nak dijolok je mata ni...tersembur kuarrr...haha...warna kulit lak...body dia ni cantek tu yg dia nak tayang kat Zahid tu...nyesal tak zahid...huhu....

    BalasHapus
  45. boleh tak nak ckp something yang jujur dari hati I? hurm.. nampak macam pondan. (-_-')

    BalasHapus
  46. eeeuuwww,,tak sukenye tengok =.='
    btw, had follow u dearie:)

    BalasHapus
  47. tade sapa tlg bogelkan dia ? hahahaha

    BalasHapus
  48. gile laa..tp kalau kaler hitam, mesti cantek..hehehe..but serius..damn seksi...aigoooo

    BalasHapus
  49. ~wow~
    (^_~)
    seksi giler nih....
    huhu

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasHapus
  50. hoho, seksi abes.. tapi aku tak kenal sape nita nie.. skali tgk igtkan zarina af daa td.. hehe, salam ziarah..

    BalasHapus
  51. make up sangat over . senyum tak ihlas . baju seksa . complete satu pakej . adoyaiii .

    BalasHapus
  52. selain boncet dye juge yum2.kah2..dulu si faizal tahir bukak baju kene ban.walaupun aurat dye parat pusat.ini dah mcm bogel tak kene ban pulak.errrr...

    Terkini: Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi | Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie | Besok Kau Dah Tua Kau Tahu La

    BalasHapus
  53. hua hua hua ... dah laa muka tak lawa langsung.. badan lak cam hampeh..alang2 nak buka aurat tu kasi sexy betol2 laa..baru laa berbaloi nak collect dosa2 tu..aaiseehhh .. ^_^

    BalasHapus
  54. omai..ingatkan dia tak pakai baju T_T

    BalasHapus
  55. baik xpayah pakai baju hoi haha seksi nak mati

    BalasHapus
  56. berani sungguh dier pakai cm 2...pergh...

    http://ayoikema.blogsopt.com

    BalasHapus
  57. lame seyh den tengok gambar ni:P

    BalasHapus
  58. herh??
    bajet cute lakx nita nieh
    bogel je trus sng
    huuu

    BalasHapus
  59. nak menangis aku tengok dia. seram.

    BalasHapus
  60. berkilat-kilat.
    hahaha.
    dah macam golden man kat bukit bintang ke apa ntah.
    (^___^)v

    BalasHapus
  61. SEXY NYE..
    MAKE UP DIE MENAKUTKAN...

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading