Senin, November 22, 2010

Photo Entry : Convocation UNISEL Liyana Lunia

Selamat tengahari.


bunga pertama dalam cinta manis.

malu *merah pipi*
tahu tak dekat rumah dah tak boleh online? sebab saya syak dah kene potong tak bayar KAH KAH KAH jadi kene lah online dekat office, nasib baik belum banyak keje jadi terpaksa lah menempek dekat sini sahaja.


peneman saya terima kasih kakak saya dan kekasih saya :P
alhamdullilah, dah selesai lah Convocation Unisel session 4 semalam dalam pukul 5. grrr panas gila unisel, cair habis mekap semua oh semalam saya kene mekap, GAHAHA habis hidup aku bila kene mekapp mekapp ni grr.


berjalan kaki di bawah matahari terik, grr
semalam, happy sangat sebab kakak dengan faweez sudi teman kan saya, ontheway ke UNISEL pun sangat baik, cuaca sangat nice waktu tu tapi bila sampai je dekat sana, teruk gilaaa. jem sampai setengah jam semata mata nak cari parking, agak menyiksa jiwa dan mekap nasib baik kereta ada aircond kalau tak ada macam mana? grr UNISEL perlu ada banyak pokok dan bumbung lah HAHA.

Istiadat Konvokesyen UNISEL yang ke 5 :)

dewan istiadat.

zety ; ika ; me :) kawan sejak sem 1 . kami rapat dan kami antara 5 perempuan dalam class grr.

zana ; ayun. housemate saya yang paling terbaik dalam dunia. sorry sangat gambar blur T_T

coursemate ayun ; dari kiri : itik, penguin, turtle dan ayam :P
masuk dewan pun agak sedih sebab tak pegang henfon, tak dapat bercamwhore. tapi saya suka betul dorang main gong (gendang?) apa tah tu sedap. naik atas stage langsung tak fikir apa dah, semua yang saya dah belajar terus hilang KAH KAH KAH terus lupa atas stage tu. malu woi, pipi rasa tebal 50 inci T______T

tak puas, keluar dewan kawan kawan semua dah ramai yang cabut lari, dengan parking jauh, jambangan bunga yang banyak, serta sotong kuning yang berat terus rasa nak balik grr alhamdullilah walaupun emak dengan apak jauh, mereka tetap pesan dekat akak belikan something untuk sayaaa. *suka suka*

peneman. CAKAP KEJUUUU :P

berminat nak ambil model? grr
baiklah entry ini entry penuhkoleksi gambar, terima kasih banyak banyak yang wish dekat entry my 1st convocation day. HAHA entry tu saya buat sebelum pergi. oh jubah dia nice juga lah walaupun saya tak minat kelabu grr

sebenarnya dah upload dalam facebook, tapi nak letak juga dekat entry HAHAHA



hadiah dari kakak. ros pink :D terima kasih yaaaa.

hadiah dari emak dan apak yang jauh di mata, dekat di hati. dipilih, digodek oleh kakak saya. terima kasih kak ya,
sotong kuning tu, mula mula saya tertarik yang kecil, lepas tu entah macam mana kakak pilih yang paling besar. yang menakjubkan harga dia tak lebih rm100 :) padahal yang kecik tu rm45. grr :) btw bunga adalah bunga sabun. tak sabar nak tunjuk parent dan abang & kakak ipar n adik saya yang akan balik 15 december ini.

nak ambil gambar familyyyy walaupun tanpa jubah. HAHAHA jubah besar taknak :(

banyak ah gambar T___________T siapa yang berkawan dalam facebook, jom tengok lagiii dekat facebook liyana binti ainul. oh bytheway saya tak boleh jadi model la, WAKAKA tak reti posing posing, tapi jadi photographer boleh lah. siapa nak? grr

okai bai.

47 komentar:

  1. @leafareesya

    thank you dearrr, now i bukan pelajar :(((

    nak belajarrrr

    BalasHapus
  2. tahniah kak liyana ;D.

    mesti kembang kuncup bile dpt diploma

    BalasHapus
  3. la konvo dah ke? apsal tak extend se sem dua lg ka? haha. TAHNIAH! :)

    BalasHapus
  4. sotong tu macam geram pulak ?
    haippppp ~

    BalasHapus
  5. congratulations kak ynn :) wahh, kite pun tak sabar gak nak konvo, hehe. tapi sem 2 pun belum lagi, result sem 1 pun takde lagi T_____T btw, kak ynn amek kos apa eh? :)

    BalasHapus
  6. tahniah ynn :))

    comels a lot lah yg bunge ade patung itu!!

    BalasHapus
  7. tahniah ynn. i'm sorry again sebab tak dapat teman. serius i bukan dalam keadaan yang baik. u faham kan? T______T

    sorry sangat :(

    BalasHapus
  8. saya nak saya nak yang sotong tu jugak...=)jeles.

    hehehe

    BalasHapus
  9. congrats yaaa :) , hihi . Sy follow blog sis :)

    BalasHapus
  10. wahhh nice! tahniah yupp, agak2 sape yg menggantikan rosah mansor nnt ek , adakah anda? heheh

    Terkini : Bukan untuk wanita sahaja

    BalasHapus
  11. @Cik Gallus Gallus

    hihi dah tak nak kuncup2 dah lepas dapat :(

    tp masa nak naik stage tu gigil lutut grrr

    BalasHapus
  12. @Nurul Huda Rahim

    ahahaha sampah, lempang kang syg ni <3 tengkiu baby

    BalasHapus
  13. @lassiegewdix

    hahaha memang geram, i xcukup tangan kalau peluk dia, nanti kalau i dah tanggalkan dari wrapper, i tunjuk besar mana :P

    BalasHapus
  14. @syue

    HAHA dulu kak ynn cmtu la, x sbr xsbr, last2 dah sampai hari dia. hihi diploma industrial computing :D

    BalasHapus
  15. @Rara

    no needdd to say sorry la dear, i faham serius. thanksss sbb percaya dkt i untuk cerita mslh u <3 u, harap u dapat tenang, dpt happy mcm dulu :(

    BalasHapus
  16. @zety

    awak tak rekues pun nak bergambar dengan dia. HAHA btw mana gambar dkt awak? yang saya pegang bunga pinjam :P dalam tu kan sotong kaler hijau. HAHA i minta kat akak, last2 dia bagi super big punya sotong :P

    BalasHapus
  17. @suffer8zine

    hwahaha kasi kecewa bukan dia :( baru nak peluk cium grrr.

    btw doakan saya, jadi bini PM pun boleh :P

    BalasHapus
  18. @||| PöJìé PööH |||

    waaaa terharu :"> tenkiuu pojie. cium dagu (?)

    BalasHapus
  19. tahniah..:)
    ahh,rindu zaman sekolah....

    BalasHapus
  20. congratulations on ur convo ^_^

    BalasHapus
  21. kak nak menyebok lg sekali blh tak..
    kak blh buat tutorial psl title sidebar yg pink and mcm ne nak bg centre..
    saya dh try byk kali..tak menjadi lgsg

    BalasHapus
  22. congratulations! rasa macam comel pulak sotong kuning tu. nak curik boleh?

    BalasHapus
  23. congrats cikkk. sgt sweet la gmba. hehehe. t kite nak soft copy ehh.

    BalasHapus
  24. Ynnn!!! TahniaH!! Happynyaaa tgk org lain grad.. (^_^)

    BalasHapus
  25. comel gila sotong kunen tu. tp bunga sabun? fuhh klu kte dah bersin hadap bunge sabun :(

    BalasHapus
  26. Congrats kak ynn! Tetiba ingat header sotong kakynn yang dulu tu. Rinduuuu dengan header sotong tu :(

    BalasHapus
  27. I've been there too!!! Tapi tak nampak awak pula.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading