Rabu, November 24, 2010

Pinball ; game klasik kot?

Selamat petang.

tahu tak satu hari aku menghadap pinball sahaja? grr punya lah lama tak main pinball, sejak sejak ada si delly merah tu, yang waktu mula mula pakai windows vista macam tak ada pun pinball dalam tu (T_T) tukar pulak windows seven pun tak ada, lepas tu konon konon windows 8 pun tak ada pinball, sekarang pakai seven balik (?)



dulu waktu mula mula belajar kenal komputer, belajar taip dengan powerpoint, siap buat 'kawan baik saya . ppt, atau 'abangazlanhensemkulitputih.ppt' , lepas tu main mIRC lepas tu taip satu satu guna keyboard, sekarang dah tak ada taip satu satu dah, semua jari aku guna menaip, tak payah pandang keyboard pun tak apa, kira dah hafal mana letak 'a' mana letak 'enter' (NADA BERLAGAK hokayy)

game pulak hari hari pinball tak pun minesweeper ke apa tah, mana ada game cooking academy masa tu HAHAHA atau the sims 8 , tak ada. hari hari menjerit silap picit bom dalam minesweeper ke apa tah, hari hari stress main pinball, sekarang game the sims8 tak stress, ada pulak henfon mahal macam epal iphone 8, ada game angry bird pulak mana ada pinball dah. kasihan pinball.

tiba tiba hari ini satu hari aku layan pinball dekat personal computer (PC) gila cool ada PC sendiri, selalu nak laptop je sekarang dah ada PC dah sebab bekerjaya guna PC maaa. windows xp lagi. gua bangga betul guna windows XP sebab ada pinball.



demm ah, bila tah nak okay tenet kat umah tsk oh fbook jeles. nak letak gambar pun susah sebab facebook jeles. upload lembap. grr

okay dah itu sahaja update hari ini. saya rinduuu game pinball

okai thanks bai.

27 komentar:

  1. x suka main minesweeper,,, x penah menang... grrrr!!! geram jek!! pinball / cooking academy?? cooking academy! muahahahha

    BalasHapus
  2. hahah main solitare takkk ?? tak pndai. tpi bila menang. kua mercun. waahhh gembira tak terkate. hahah. dulu2 main pinball selalu berebut pc tau kee. dulu laa. ;p

    BalasHapus
  3. isk3,,dah lama tak main kowt..huhu..

    BalasHapus
  4. Pinball...My game thun 95-00 ..mule main tekan je..las2 bru tau kne ikut arrow die..men 1 famili tgk spe highscore..daddy i gler hebat time 2..tp bese r aku geram pi delete high score..wakaka

    BalasHapus
  5. kalau bosan2 mmg ngadap bende ni, kadang2 geram gile

    Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

    BalasHapus
  6. suke maen pinball..rase excited je ble maen..
    (bru perasan xde pinball dlm nabby nih..ihih)

    BalasHapus
  7. wah!! teringat kenangan lama.. masa first2 time ada desktop sendiri, game ni lah aku main.. :D

    BalasHapus
  8. haha :D kak ynn tau tak link nk download cooking academy? :)

    BalasHapus
  9. wktu mule mule ade laptop je main game tuhh . skrang ni , dh ade mcm mcm game dlm laptop , dh x layan game tuhh . nk gi main laaa :D

    Latest Entry : 1 .Mama ohh Mamaa !
    2 .Simple Blog but NICE !
    3 .Buruk , Buruk dann BURUK !

    BalasHapus
  10. haha lama gila dah tk main. time budak2 salu laa =p

    BalasHapus
  11. Masa peak period dulu,i dengan kawan suka maen pinball secara berjemaah..Tengok siapa dapat mark yang paling tinggi..
    Maklum la time tu semua otak tengah weng..HAHAHAHA
    Sekarang tak layan dah sebab otak dah normal balik..HAHAHAHA

    BalasHapus
  12. owh. itu game sy dulu2 =)
    dh lma xmaen. teringat dulu2, maen sampai nk pecah keyboard har har har

    BalasHapus
  13. ohoh. game ni. dulu mak ajak makan pun tolak sebab nak main game ni

    BalasHapus
  14. i suka men game cooking academy & plants vs zombie! =))

    BalasHapus
  15. game yang paling lama ada dalam laptop aku cuma counter strike...dah bosan sgt pastu tak main...bila bosan tak main game,main balik..

    BalasHapus
  16. dalam lappy dah tak de..
    pc ade la..

    BalasHapus
  17. x terer main pnball..

    T______T

    BalasHapus
  18. minesweeper mcm...

    x pnh menang.

    cheese~

    sape terer? wt entry psl tips menang men minesweeper,

    alamak! menten c0mel2...comel...

    >_<"nyit2

    BalasHapus
  19. erkk....bukan kata main PAINTBALL ker?? hhhhhhhaaaaa........cuba baca status FB ko...hahahaha

    Sumijelly.com

    BalasHapus
  20. paintball yg picca no2 tuh...cm lg besh jerk

    BalasHapus
  21. acer kite tak ada pinball pon T___________T

    BalasHapus
  22. hAHAHAHA... tringt mmg tringt ssgt3.. :D
    zaman2 dlu niii lah game yg dok hadap ari2 :P

    BalasHapus
  23. SAYA SUKA BLOG AWAK LA...SILA LIHAT SINI

    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasHapus
  24. suka ngan pinball, da lama gak tak main -.-

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading