Sabtu, November 13, 2010

Promote contest Kawaii Gadget dan jari kelingking (?)

Selamat malam.

HAHAHA ramai juga heh suka baca 25 perkara pelik Liyana Lunia tu, kelakar gila bila masing masing mengaku sama perangai (T__T) ramai juga blogger ada bantal busuk rupanya, ingat saya seorang sahaja LOL ohhh anda ingat tak point
ketiga : jari manis saya ada sedikit bengkok. sebab saya tergolek masa join camping kadet polis. teruk gak lah haku tergolek masa tu, sampai BENGKOK OKEH?


sebenarnya bukan jari manis (T_T), jari kelingking yang bengkok. salah pulak HAHA boleh tak aku salah tulis fakta pasal diri sendiri? malu oi malu T__________T takpa, boprenggg tetap sayang sama ini jari wkaka

baiklah, di pendekkan cerita. DEMM, kalau emak baca mesti dia marah sebab dipendekkan should be dekat (T_T) dipendekkan cerita, saya nak promote salah seorang client (WHAHAHAHA client pulak dah) saya yang sedang buat contest menarik. serius menarik, meh la join, saya pun nak join :)))

1. Follow blog Kawaii Gadget yek. Wajib. Dah tamat contest jangan unfollow pulak, merajuk kang. Blog Mommy Pinky nih, tak mo follow pun tak pe, buwekk.

2. KAWAII GADGET'S CONTEST
Itu tajuk entry yang korang kena buat. Tak mo ubah-ubah ye.

3. Letak banner nih dalam entry dan link back pada entry ni.



4. Pilih satu lagu, lagu ape-ape je. Bahasa ape pun tak kesah. Buatla satu entry berkenaan lagu tersebut. Tak kesah la nak cerita kenangan ke, romantiko ke, gembira ke, sedih ke, menyampah ke, janji dapat menarik hati juri. Menarik hati juri, ok. Bukan hati korang..ekeke~

Tips:
*kalau korang pasang mp3 dalam entry lagi bagus, bonus tu.
*entry tu nak letak gambar pun boleh..tak de la boring mommy nak baca nanti ;p
*jadi la insan yang kreatif

5. Tag 3 orang minimum.

6. Come back to this entry and post up your comment, link back your entry yang korang dah buat tu. Jangan lupa beritahu siapa referral korang (orang yang tag korang join contest ni).

Kalau tau sendiri tentang contest dari blog ni, referral = Mommy Pinky,ok.

7. Closing Date 13 Dec 10.

8. 7 lucky bloggers will win:

Hadiah mestila berkaitan dengan entry kan. Dah korang susah payah buat entry pasal lagu, hah, hadiahnya kenala berkaitan dengan lagu. Tapi untuk first prize je la. Ekeke..

1 x hadiah utama MASHIMARO Mp3 Player (boleh view sini nak tengok hadiah UTAMA. Klik)
Pemenang boleh pilih nak warna ape : White/Blue/Pink

1 x hadiah misteri untuk referal

5 x voucher KFC bernilai RM 10.00

bagi tahu referal dari saya tahu? HHAHAHAHA btw mommy pinky jual gadget comel sangat sangat, if uols peminat setia barang barang comel boleh view her blog tauuu?

okai bai.

20 komentar:

  1. nak pinjam kuku boleh? takpe2. kuku cantik, so jari bengkok boleh diabaikan. hahaha.

    BalasHapus
  2. @0sh!Nz d' sen0r!ta

    HAHA kuku saya aset yg menunjukkan saya kurus (?) WKAKA :( sedihhhhnyaa tengok jari sendiri tsk

    BalasHapus
  3. waaaah ! kuku gelas
    lassie kuku cawan jep T_____T
    tag 25 pelik tu still dlm draf .
    tengah pkirkan ape yg pelik dlm diri sendiri .
    HAHA sengal :P

    BalasHapus
  4. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  5. ehh ingat kan u join . rupenya promo jea . kalau u masuk then mng , jgn lupa madu u yg muda ni bg la pinjam . lalalala :p

    BalasHapus
  6. aku takkan bagi tahu kau pon jari aku bengkok.tapi lagi teruk.^__^.tapi takde girlfriend pulak untuk syg aku.sedeh.bdway.tak geti nak join2 contest nie.ape2 pon.tengs for the info.mayb next time.bagi la org yg lebeh memerlukan yang menang.^__^

    BalasHapus
  7. teruk jugak bengkok tu..
    tp maintain cute je la

    BalasHapus
  8. woaahhh ramai gila org buat contest, anyway thanks ynn letak banner contest makan ayam :D

    BalasHapus
  9. ynn,,, jari anda bengkok?? harus tengok follow up entry yana, mungkin esok atau lusa tentang jari yana! muahahahahhaha.. wahhhhhh.. join la sekaki contest ni, meriah.. =)

    BalasHapus
  10. adakah kte org yg tgur tu atau ade org laen lagi ?
    hehehe..xpela kte amek berat sal ynn :)

    BalasHapus
  11. alaaaaa kenapa hadiah first dia mashimaro bukan mickey tu HAHAHAHAH demand pulak i :P

    BalasHapus
  12. yayy, ynn tulun promote..haha..meh join meh ;p

    BalasHapus
  13. tapelahh jari yg bengkok,bengkok2 pun kuku tetap cute,,,:P,,,tp saye,tangan yg bengkok,lg sedih,,,T_____T

    BalasHapus
  14. saye suda ade ipodtouch hahaha

    BalasHapus
  15. jari u ni..PELIK..TP BENAR..HAHA

    BalasHapus
  16. hihi.. lawaaa nye jrr..
    jr sy pun ad bngkok3

    BalasHapus
  17. haha.. jari kelingking saye pon bengkok jugak. semulajadi. hehe.

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading