Rabu, November 17, 2010

Raya #aidiladha tanpa emak dan apak tahun ini.

Selamat pagi semua,


marble cake cakap : selamat hari raya #aidiladha semua,
saya disini, berbahagia macam biasa. bangun subuh terus teriaq rindukan mamy and apak (T______T) rinduuuuu sangat nak dengar emak jerit suruh mandi, suruh masak, and hidangkan lauk pauk semua. rinduuu sangat sangat . ini lah pengorbanan kami , berjauhan dengan emak and apak untuk raya kali ini, alhamdullilah rezeki emak dan apak dapat pergi haji tahun ini. semoga emak dan apak mendapat haji mabrur dan selamat pulang ke tanah air :)

petang semalam, kakak ipaq saya yang masak semua masakan. ada rendang ayam, lempung (paru, betul tak eja macam tu HAHA) goreng cili , kuah kacang and kuah lodeh. terima kasih banyak kak fida, siap masakkan untuk kami (T_____T) . nak letak gambar tapi tak ada mood, jadi letak gambar chibi sahaja.

okai bai.

21 komentar:

  1. selamat hari raya korban cik liyana >.<

    BalasHapus
  2. alo comei .
    tamaw sdeyh2 aw .
    ini lerh pengorbanan kamu yang terbesar :)

    btw selamat hari raya aidiladha ^_^

    BalasHapus
  3. slamat hari raye aidiladha ynn..=)

    BalasHapus
  4. salam aidiladha kak ynn.. hehehehe.. semoga mereka dapat haji mabrur.. =)

    BalasHapus
  5. @lassiegewdix

    hihi sedih sikit laaa, tp sebab parent beribadat kan, huuu tak pernah sejauh gini :(

    btw nak duit rayaaaaa

    BalasHapus
  6. Alaaa..I lagi sedih raya sorang² tau T_____T

    BalasHapus
  7. Selamat hari raya.. jangan bersedih ya...

    BalasHapus
  8. selamat hari raya aidiladha dear. i pun sedih first time kot raya jauh dengan mak T_______T hwaaa

    BalasHapus
  9. meh dtg rumahh I. sam ada nih :P

    BalasHapus
  10. sian awak. meh sini singgah rumah saya kat BP. salam aidiladha =)

    BalasHapus
  11. selamat eidadha kak ynn :)
    semoga mak & apak selamat pulang ke tanah air ehh :)

    BalasHapus
  12. selamat hari raya aji yiyin..
    chibi pon da mcm marble cake da.. :P

    BalasHapus
  13. salam aidiladha ynn..salam kenal dr izee or Lovely_Izee..hheee salam kenal dr newbie yg jauhhh ini heheh.. =)

    BalasHapus
  14. samat ari raya aidiladhaaa ;)

    BalasHapus
  15. selamat hari raya aidiladha liyana.. :)
    moga2 parents liyana sihat2 di sana and selamat pulang nanti yea :)
    takmo sedih2 yea..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading