Kamis, November 18, 2010

Sesi mengambil jubah konvokesyen di UNISEL Batang Berjuntai.

Selamat pagi.

*sambil dengar lagu lewat semesta ; randy pangalila ( entah nama betul aku tak tahu HAHA)


hari isnin lepas, saya pergi Unisel Batang Berjuntai dengan teman tersayang, zety and ayuna. ditemani oleh boprengg yang very memahami goprengg yang penakut bawak kereta. grr tapi saya tunjuk gak skill drive depan boprengg bawa aaron ambil zety dekat KTM Batu Caves, HA HA tapi fwz kata dia pening tak drive , atau dia tak rela i drive? itu yang kita tak tahu sebenarnya (T_T)

jadi co-driver macam biasa sibuk nak capture semua benda yang boleh dicapture. kadang kadang berminat nak ada dslr sendiri tapi bila fikir gambar sendiri tak akan ada dalam dslr, jadi tak payah beli . eh cakap macam mampu je nak beli dslr (nangis*) HWAHAHAA

zana, awal awal dah warning suruh pergi sebelum 9am sebab ramai gila orang katanya. saya pulak kene zety and fwz, macam mana nak pergi kalau takdak depa, jadi pukul 11am baru bertolak dari gombak. dalam hati, dup dap dup dap, harap tak ramai sangat, harap dapat setel sebelum 5, bermacam harapan dalam hati dan akhirnya tak ada lah ramai sangat. mungkin mereka ambil awal sebab nak balik kampung raya haji kot tapi finance ni macam slow sikit (T_T) and staff pun tak ramai yang friendly, grrr

sambil tunggu nombor, pergi lunch dulu dekat BATANG BERJUNTAI purple cafe, hancur betul masakan mereka ini, lepas ni tak nak dah pergi situ. mahal tapi teruk grr dan waktu tu lah dapat berita BBTorch jadi kepunyaan, terus tak ada selera. memang tak sedap lepas tu berita gembira, hasil dia tak habis lah nasi semua tu. HAAA malas ah nak taip lagi, perut tengah sakit ni. makan rendang semalam banyak sangat dari subuh sampai sekarang masih sakit lagi. HAHAHA

btw, seronok dapat share dengan kawan kawan bila tahu saya dapat memiliki torch. heee


ayuna.

serius, ayun makin lawa dengan rambut panjang camtu, eeeee comel comel, waktu jadi roomates ayuna, saya suka ejek rambut dia macam berus jamban sebab rambut dia pendek and tajam tajam but now dah lembut dah boleh ikat dah. HAHAHAHA comel jeeeee

fwz,

grr, pening eh bila saya bawak kereta? sedihhhhnya T___T eh terima kasih tau teman hihi

zety.

hahaha, muka garang woo. thanks cik, sanggup turun kat KTM. esok pun kene turun situ gak tawww. HAHAHA
eh, gambar jubah mana? maluuu lah, jubah saya baru iron semalam. nanti lah saya letak dalam belog, grrr

okai bai.

11 komentar:

  1. @f.a.r.z.a.n.a

    kannn? grrr rasa nak cium ayun kuat2 HAHAHAHHAHA

    BalasHapus
  2. wah nak konvo dah!
    jeles nyaaaaa!

    cepat nak tengok jubah tu nanti!

    BalasHapus
  3. time tue finance de prob slow internet la...ak pun xdpt kua kan official receipt n kene g amik hari jumaat nnt la..

    BalasHapus
  4. Yewp2..comel sgt ayuna..hee ^^

    BalasHapus
  5. wahhhh, dah nak konvo! kak ynn, nak wish dulu la.. congrats!!! doakan yana untuk dua sem terakhir ni yek?? =)

    BalasHapus
  6. hey hey hey..amek gamba kite senyap2 eyhh nak kene babap nihh..
    kite mane ade lawaaa..makin hitamm ade laa..
    T_____T

    BalasHapus
  7. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  8. hai, akak sy punn baru pg tadi g amek jubah dekat unisel. konvo hari ahad nie. samakahh ? :)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading