Selasa, November 16, 2010

Thank you #maxis10, Blackberry torch is mine :)

Selamat malam,


suka gambar ini, HAHA

petang tadi, dalam pukul dua macam tu, situasi dia dekat purple cafe batang berjuntai sambil makan hot chili apa tah langsung tak sedap buat sakit perut tu, sambil melayan kawan kawan dan boprenggg tiba tiba dapat banyak mention dekat UberTwitter. eh macam lawak pulak aku sebut ubertwitter (?) lepas tu, usha usha sikit sikit rupanyaaaaa dah annouce keputusuan sama ada saya berjaya dapat blackberry torch secara percuma ( bukan percuma macam kacang gila, tak, awak kene banyak buat kerja ye. kerja yang ikhlas, bermakna di balas dengan hadiah WKAKAKA) ke tidak.



dua minggu yang lepas, masa saya sibuk cerita pasal blackberry torch ini, sebenarnya dia adalah ujian samaada saya layak atau tidak. ehem ehem siapa nak bagi henfon canggih percuma sahaja tanpa usaha dan kerja betul tak?

baik lah, saya cakap macam bagus sekarang. HAHAHA padahal entry ini nak ucap terima kasih banyak banyak untuk @maxiscomms, @aprilyim, @fionajitab (u guysss jangan keje sangattt, kene rest tauu? HAHA ) and semuaaaa reviewer #maxis10. samaada yang pernah susah sebab saya asyik tanya macam macam, contoh dia "macam mana aku nak dapat tarik perhatian maxis ni?" , atau tak pernah HAHAHA. and yang paling penting sekali uguysssss, ye ye anda lah siapa lagi yang kene baca comment saya pada bbtorch tu :DD *muwaaahhhhhh sorang sorangg*

happy sangat hari ini. terima kasih family. terima kasih b.terima kasih kawan kawan. terima kasih bbtorch.terima kasih #maxis10. terima kasih readers. terima kasih konvo unisel. er, kita cakap later pasal convo :)

// siapa berminat nak tahu pasal #maxis10 boleh refer entry encik einztrigger :P

okai bai.

52 komentar:

  1. tahniah! gilos lah anda ni TT__TT

    BalasHapus
  2. bestnye dapat BBtorch !
    huhu , congrats ye :)

    BalasHapus
  3. @Ayeem Jemain

    hoi :(( mana ada, rezeki ku . dua tahun ku jadi blogger, baru first time wooo dapat hadiah memahal cenggini. huhuuuuuuuuuuuu

    BalasHapus
  4. @Si Gadis Semasa

    alhamdullilah, bukan senang nak dapat tanpa usaha :((

    BalasHapus
  5. congrats yunk :)
    nak jugak ~
    turunkan ilmu skg ! :P

    BalasHapus
  6. OMG OMG jeles sngt dengan ynn tau. dush3x. hr tu dpt ipad la skang dpt BB!!! pass ipod tu kat hana! haha tetiba.

    apa2 pon alhamdulillah lah kan. murah rezeki ynn. :)

    BalasHapus
  7. sesungguhnya rezeki kau tersangatlah murah ynn.Allah memang sayang kau.and I happyy for your bbtorch.:)

    BalasHapus
  8. @lassiegewdix

    kene buat kelasss HAHAHAHAHA :P boleh jeee, u tanyaaa je nnt i jawap ah cumanya jawapan tu lambat ngn cepat je wkaka :(( susah gila dh bekerjaya cmni tsk

    BalasHapus
  9. @Anna Boleyn

    alhamdullilah rezeki 2 tahun berblogging, dh nampak hasil dia. :(( bila ingat balik camne nk berdiri jd blogger, cm nk nangis je :(((


    hwaaaa anne juga bolehhh, !!

    BalasHapus
  10. @shima

    itulahh, ada hikmah aku kene konvo sorang sorang. ini rezeki parent aku dkt mekah yang tak dapat teman aku konvo :(( rinduuuu sgt dkt dorg :(

    thankss shimaa. ape ape yg ko nk tahu, tanya je aku k. mane tahu aku boleh tlg T_____T

    BalasHapus
  11. tahniah!!! bestnyeeee dah la dapat ipad, torch pulak! jaga elok2 tuuu ;))

    BalasHapus
  12. tahun 2010 adalah tahun ynn

    menang macam2..hari tu ipad, ni bb lak..
    tahniah..murah rezeki Allah bagi :))

    BalasHapus
  13. eeee jealous!! ade ipad ade torch..huwaaa nak jgakk *sobs* btw congrats!! xsia2 berusaha keras pomot torch siang malam :p

    BalasHapus
  14. tahniah! aku je tak pernah dpt apa2 dr blogging ni.. kui3

    BalasHapus
  15. hye,tahniah yep awak..
    tak sia sia usaha :))

    BalasHapus
  16. Wahhh..tahniahhhh..
    Oitt..send bbm pin kat mesej fesbuk nanti tau..
    Mmuah kat dada..HAHAHAHA :-*

    BalasHapus
  17. kak yana, mcm mana nak join/jadi reviewer #Maxis10 nih??

    BalasHapus
  18. tahniah..u deserve it..oh, i wish digi gave me the iphone 4 after review..but it only my dream..huk3..

    BalasHapus
  19. dok batang berjuntai ke liyana???

    =)

    BalasHapus
  20. ahh jelesss :)
    nak jugakkkkk!

    BalasHapus
  21. huwaa..thniah dear..bestnyee dpt hadiah..

    BalasHapus
  22. bertuah gila kan ynn...
    ipad dpt,blackberry dpt...
    alhamdulillah rezeki ynn kan.btw CONGRAT dear...

    BalasHapus
  23. mak cik!
    kamu sgt murah rezeki
    alhamdulillah
    smpai aku naik jeles
    T__T

    BalasHapus
  24. taniah ek..lps nie leh la kongsi hint kat sy lak..

    BalasHapus
  25. ke-jeles-an bertambah tambah...

    BalasHapus
  26. wahh best ! i like. jgn lupa bwk BB and ipad jumaat ni darl. heheheh

    BalasHapus
  27. akhirnye dpt bbtorch..
    tahniah2..=)

    BalasHapus
  28. congrats!..
    :D
    senyum sampai telinga da acik dr smlm.. :P

    BalasHapus
  29. TAHNIAH!!!
    dengkinye.......
    hehehe

    BalasHapus
  30. fuiyohh..tahniah..err, dpt henpon tu free..jual la kat JT..kasi murah2 sket la..bleh? ahaks..

    BalasHapus
  31. pehhhhh!!! tahniah babe! jealous sesaat kejap xDDD

    BalasHapus
  32. mantap lah!!! tahniah..tqvm

    BalasHapus
  33. lu kene wat keje pe nak dpt BB ni?? tak paham gua.. pas ni kalau tak BBM ngan gua jage la.. nasib baik gua takyah buat keje..dpt free free.. har har har har

    BalasHapus
  34. eeeee bestnya awak.. dapat mcm2.. ipad dapat.. bb torch pun awak dpt.. tpi sy blogger bru yg x fahm bnyk pun pasal blog.. hurm.. xde peluang nk join..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading