Kamis, Januari 20, 2011

Aktiviti yiyin di hari thaipusam (!)

Selamat malam.

KAKAK YIYIN tolong lah update belog, scary ah tengok binatang nombor lapan tu bila update belog confirm kene update dua kali baru entry ada gambar binatang itu akan kebelakang lepas tu dah tak scary betul tak tapi macam mana nak update belog sampai dua kali kalau kakak yiyin tak ada mood nak update belog tetapi jangan salahkan mood sebab dia tak bersalah sila salahkan kakak yiyin sebab dia tak berselera tengok belog kasihan belog padahal tak ada salah pun (!)


menggiurkan tak? kalau menggiurkan boleh pergi tengok Resipi Pizza Roti Liyana Lunia Simplicious ini

ini hari orang lain senang hati bercuti dan bergembira tetapi penduduk batu caves macam aku duduk rumah layan terminator sahaja sebab kerisauan akan tersangkut di dalam jem (!). bukan jem makan dengan roti cicah teh susu tu tapi jammed bila engkau duduk dalam kereta manual bernama sam (dulu aaron, tapi bila dah minat shaheizy sam terus jadi sam ihik ;) sambil kaki kene main dengan clutch sumpah engkau tak sanggup kan? HAHA best pulak pakai kereta manual sekarang dulu rasa tak sanggup tapi sudah rezweki , apa salahnya mencuba kan (T_T)

jadi apa engkau buat hari ini yiyin? ehem, hari ini dari pagi aku cuma bermain dengan oven sahaja. di awal pagi eh tak lah awal 6pagi ke apa, tapi awal pagi ini pada pukul 11pagi, aku bermain dengan pizza roti lunia simplicious dan kemudian di petang hari membuat kek butter. itu dia aktiviti kita hari ini, kita tak mandi sungai congkak pun, tak mandi laut dekat port dickson pun atau melawat ayuna di UITM melaka pun tapi kita bagi family kita makan sampai menangis sebab kekenyangan. itu sahaja laporan dia HAHA

okaithnxbai.

28 komentar:

  1. NAKKKKKKKKK KEK BUTTTERRRRRR!!!!!!!!!!! T_____T

    BalasHapus
  2. @ika honey bunny

    nak buat apaaaaaaaaaaaaaaaaa? kek butter tu biasa jeeeeeeee ;p

    BalasHapus
  3. binatang nombor lapan? apetu? semput baca entri ynn ni langsung takde waqaf. fuh fuh fuh.

    BalasHapus
  4. @ika honey bunny

    whaha ini yanggggggg entry ini haaaaa

    binatang menakutkan ini

    HAHAHA alaahaiii penat keeeeeeeeeee awak baca hik

    BalasHapus
  5. dak ni masak je kan kejenye. haha

    BalasHapus
  6. Auww ! pizza tu apa eh ? macam terasa nak makan SEKARANG jugak !! hihi

    BalasHapus
  7. terliurrnyeee tgk piza... :B

    BalasHapus
  8. Hoiii..jom kawen dengan i..
    Best r sebab u rajin masak..HAHAHAHA

    BalasHapus
  9. @bungakuning .

    pixxa roti ;p hihi senang gilaaaaaaaaaaaa lah haha

    BalasHapus
  10. @Nadya

    kawin dengan u? HOI i nak ada zuriat ah HAHAHAHAHAHAA

    BalasHapus
  11. kek sedap!!mahu..sila pos ke terengganu..heh

    BalasHapus
  12. tadi pegi TS pastu nampak bread pizza sebijik macam u punye.tu yang confuse

    BalasHapus
  13. ahhh, best giler mnghbiskn cuti dgn mkn drpd hbskn cuti buat assignment kn? T_____T

    BalasHapus
  14. selalu lmbat komen. org dah smpi london dah.

    kak ynn, sudi tak jadi kakak saya. tugas, masak sedap2 hari hari. dgn kasih syg!

    sudi? T___T

    BalasHapus
  15. nak kekkkkkkkkkkkkkk!!!yummy...tetibe lapar kek.. =(

    BalasHapus
  16. wahhhhhhhhhhh .
    rajinnye memasak !
    biler nk tunjuk maggi murtabak pulakk ?
    teringin nak tengok rupenye mcm mne

    BalasHapus
  17. Okeh. Terliur kali kedua tgk resepi yang sama! haha :D Esok kena beli cheese jugak!

    Entri terbaru Shag : Penolong Kanan Kokurikulum. Oh tidak!

    BalasHapus
  18. kata tggu i kat ktm bt cvs? b'janggut i tggu u yinnn! nsb baik ada mamat2 keling . i usha yg mendug je . hehek ;)

    BalasHapus
  19. haha melawat ayuna ehh. nak melawat ajak kite. heheh

    roti tuh nak try tak try try. lupa nak cite kite dah buat puding caramel haritu. HAHAHAHAH pahit la cikk. gula terlebih hangus kottt. :(

    BalasHapus
  20. wau wau ! pizza tu BANYAKK ! bagii alia sikit plss . terliur laa . btw , lawaa background duhh . HAHA :)

    BalasHapus
  21. kalaulah gmbar tu boleh dimakan :)

    BalasHapus
  22. pizza tersebut nmpak sedap..nnti kiter ambik resipi tu ek...

    BalasHapus
  23. rajin yer kakak yiyin ni..tapi nape x sampai sket kat umah i kek butter tuh??

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading