Selasa, Januari 18, 2011

Binatang ini yang menakutkan saya. AWAK?

Selamat pagi.

hari ini kita belajar pasal haiwan mahu tak? kalau tak mahu esok awak buasir saya tak tahu. AIYOKKK (T_T) okay macam ni, ada dua binatang paling comel dalam list binatang yang menakutkan. dah lah comel, menggeramkan betul rasa nak peluk peluk :D

lapan binatang menakutkan. dua daripadanya adalah comel iaitu gizzly bear dan serigigala

binatang yang pertama :

teddy bear.

comel kan? dah lah comel, gemuk, gebu tapi tahu tak engkau dia ini walaupun gemuk , gebu tapi dia pantas (?) tahu tak dia boleh kejar watson nyambek kalau dia rasa watson nyambek sibuk kacau bini dia. tahu tak? baik lah haku pun baru tahu.

-f you’re planning a trip to the wood please check if there is some kind of guide how to avoid them.

binatang yang kedua :

serigigala ( eh mengada nak eja serigigala pulak aku ni)

serigala memang kalau engkau tengok dia punya gambar pun memang scary ah dengan gigi tajam tajam dia tu. dah lah dia suka *auuummmm, auummmm* malam malam lagi buat aku scary. aku tak harap pun nak bela dia sebab dia memang scary (berapa banyak entah scary)

binatang yang ketiga :

tikus (kaum kerabat zety)

kah kah kah secara jujurnya haku pun takut dengan tikus, lagi lagi kalau dia besar macam anak kucing perghhh, seram gilaaa kalau dia jalan kemain laju pulak tu tapi saya berminat nak bela seekor hamster sebenarnya tapi haku tak puas hati bila nak pegang dia, nanti dia leperkan badan, susah nak pegang terus tak ada mood. sebab itu aku bela chibi, senang (!)

binatang yang keempat :

piranha

ini ikan , dalam piranha 3d tak best langsung. dulu zaman kecil kecil masa ada piranha the movie memang aku scary sebab piranha dulu nampak mcm real, piranha sekarang dah tak real dah, tapi aku suka piranha sebab diaorg bergerak dalam group. lima minit dia makan watson nyambek terus hilang dah (T_T)

binatang yang kelima :

jerung.

ini binatang aku memang tamau jumpa langsung, walaupun comel tapi aku tak minat. sangat femes ini binatang dalam baywatch (?)

binatang yang keenam :

ular.

siapa tengok dining with dekat channel 703 minggu lepas? engkau tengok tak yang dia ini kene makan oleh orang filipina or vietnam tak ingat tapi memang syok tengok ular kepala kene penggal masih hidup, bernafas kepala dia sambil tu orang ini pergi rebus ular tu dan ular masih hidup, dia pergi siat kulit ular tu. tengok tak? (emosi) aku tamau jumpa ular, dah lah scary.

binatang yang ketujuh :

lelabah.

ada orang fobia eh tengok gambar lelabah? kenapa aku tak scary pun? hihi tapi kalau jumpa tarantula tu memang aku pengsan, scary ah tengok muka dia T_T

binatang yang kelapan :

LOA LOA WORM

This one is pretty unknown worm but that doesn’t stop me to put it as the most horrific animal on this list. They can be found in Central Africa’s rainforests and they can cause really scary disease which may cause some worms to grow in human’s eye. In order to remove them from the eye, medics are forced to do not so comfortable operations on eye which includes scalpel and cutting.

- oi, scary gilaaaaaaaaaaaaaa ! terus sampai lapan binatang menakutkan je.

okaithnxbai.

43 komentar:

  1. macam yiyin dh taw sy suka no tujuh..hahaha
    suka no7,tp takot binatang no 7 tu
    trauma..

    dh la binatang no 7 tu dok bertenggek dlm toilet opis i.adeh!

    BalasHapus
  2. memang scary giler tp no 1 rasa nak pelok dan gigit dia kuat..! grrrr...

    BalasHapus
  3. sayam !
    yang kelapan tu menatang ape ?
    takott wooooo .
    rase nak tumbunk skrin lahh .
    hahahahaha !

    BalasHapus
  4. tengok mate tu pon dh scary. =__="
    name mcm comel je, LOA LOA WORM.
    scary oi.

    BalasHapus
  5. eiiii..cacing tu mengggelikan x_x

    BalasHapus
  6. Apa salah watson nyambek dengan u?
    Dia kena kejar la,kena makan dengan piranha la..
    HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  7. eeeeiiii~xmo tgok yg last skali uh~ mnakotkan sgt2

    BalasHapus
  8. @cik aryu

    binatang number tujuh tu kalau jumpa dia kaki banyak jalan laju laju mesti rasa nak menjerit satu dunia tahu T_____T

    BalasHapus
  9. @amy syifa

    itulahhh, number 1 tu paling lah menggiurkan. HAHAHA dh lah berbulu. grrr

    BalasHapus
  10. @lassiegewdix

    HAAAA tu cacing duduk dalam mata ke mcm mana tah :( scary gilaaa. mcm kes yg lalat bertelur dalam badan lepas tu ada lava ke mende tah eeee, i rasa nak hentak screen :( haha

    BalasHapus
  11. @Nadd

    oi scary gila oi T________T

    haah nama dia sedap loa loa HAHA

    BalasHapus
  12. @Fina Fento

    sangat menggelikan T__________T

    i tak sanggup tengok pun haha geli

    BalasHapus
  13. @Nadya

    HAHAHAHAHA i pun tatau kenapa dia punya nama sangat menggiurkan HAHAHAHAHA

    BalasHapus
  14. @♥cik fyza ♥

    kaki sy menggeletar tengok gamba tu. nk ejas pun mata tutup satu sbb geli eeeee

    BalasHapus
  15. kenapa nak kena sebut nama watson nyambek(?). hahahahah lipas scaryyy wehh. napa tak letak kat no sembilan. :D

    BalasHapus
  16. @Zana Zinga.

    whahahahahaha , abis la dah dua org tanya, kasihan watson nyambek. i rindu nama tu sebenarnya.

    hoi cik kita nk letak byk lagi tapi sampai ke 8 terus geli :((

    BalasHapus
  17. hari jadi u bile ? i rasa nak hantar salah satu r yg atas kat umah u laa.a nak x? hahaa

    BalasHapus
  18. binatang yg menakutkan saya ialah ulat bulu. eeee x suka!

    BalasHapus
  19. x pnh dgr lak loa loa worm tu...

    BalasHapus
  20. yang last skali tu scary! geliiik

    BalasHapus
  21. memang scary tgk gigi serigala tuu..

    BalasHapus
  22. semut pernah masuk mata hazzy, lepas tu mata putih bengkak. trauma takut buta.

    huhu

    BalasHapus
  23. tak suke ular & yg last tu..yukkckkkc..takut dan geli lah..

    kalao jumpe mau berpeluh2 pastu menjerit cam pon pon

    BalasHapus
  24. geli dengan labah-labah dengan cacing tuh.

    Latest Entri :
    Kerisauan Seorang Bapa

    BalasHapus
  25. ular comel la. ayeem ade bela satu dalam seluar dia
    keh3 jgn publish comment ni. lucah :P

    BalasHapus
  26. huhu, seram aku tgk, tapi aku lebih takut dengan lipas, geli wooo, heheh

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    BalasHapus
  27. yg kelapan tu mmg x tahan.
    geli nyeee! lion takut x?
    nymuk? anjing? siput? cicak?

    kt takut satu jer, panda garang sorang tu. ^___^

    BalasHapus
  28. hahaha arc sial. takde nama lain dia nak petik. shh ular aku panjang arc. anaconda mareyy

    BalasHapus
  29. saya takut gak...
    1st tgk comel,bukak mulut je nauzubillah..buruk giler kan.

    BalasHapus
  30. arkkk! saki mata..ada kena mengena dgn worm tu ke??..salam singgah sini malam2..heeee.

    BalasHapus
  31. haisshh menggeletar tgk the last scary animal :P

    BalasHapus
  32. @Ayeem Jemain
    oh yeke. pelik gak ayam bela ular hahhahaha

    BalasHapus
  33. wahh.. education class dengan mengenal binatang.. hehe..

    BalasHapus
  34. TQ semuaaaaaaaa sebab berani mengscarykan diri masing2 T____________T

    kepada arc dan ayeem ini bukan belog lucah ye T_T

    BalasHapus
  35. Kenapa awak tak takut ayam T____T

    BalasHapus
  36. ishh mentakotkan la yg kelapan tuh :| meremang wa!

    BalasHapus
  37. eeeeeeeeeeeee... geli gile dengan worm tuh.
    ika sangat trauma dengan tikus. huhu dah lah final year project gune tikuuuussss.. wuwuuuu

    BalasHapus
  38. loa loa worm??
    baru gue kenal..
    ehheeee

    BalasHapus
  39. tolonglah aku takmahu jumpa dengan binatang yg last tu JIJIKKKK !!!!

    makk tolongg bawak adik jauh2 dari aprekaa!!

    BalasHapus
  40. Loa Loa Worm tu yang paling takuttt!!! eiii, takutnyaa, geli! Ya Allah, jauhlah dari Malaysia Loa Loa tu, nama jea sedap =)

    BalasHapus
  41. weyh bila nak approve facebook aku ? kahkah

    BalasHapus
  42. sumpah tak suka gila ngan tikus , huahuahua :D

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading