Selasa, Januari 25, 2011

Menonton Khurafat dan bertemu Raracandyfloss sambil makan Hot and Roll dan menyanyi di Song Box

Selamat pagi.

nak marah boleh tak? kenapa ramai kata filem khurafat seram sangat lah, rugi tak tengok lah, menggigil lah, terjerit siap terangkat kaki letak atas bahu orang depan lah (eh ada ke?) keh keh keh, semalam saya rasa saya dan satu panggung wayang dekat wangsa walk tu belum terlambat lah sebab masih ada lagi yang tengok. wayang FULL hokay, pelik aku apasal full padahal tak puas hati kalau ramai orang tak boleh buat wayang ehapakaunieheh

TQ sebab temankan haku. HAHA
tak, semalam pergi wangsa walk dengan kakak dan adik saya. sebenarnya pergi carefour dulu bershopping beli nugget , buy one free one lepas tu teringat janji dengan kakak nak pergi tengok khurafat asyik tak kesampaian sampai merajuk lah aku taknak cakap dengan siapa siapa sebab semua macam malas nak pergi kan nasib baik emak bagi izin kalau tidak meleleh air liur tunggu astro first je lah nanti.

tapi, kejap. satu hari aku peram cerita ini sebenarnya sebab hari ahad pergi, hari isnin aku hilang mood berblogging tiba tiba nak main the sims 3 tapi hari ini datang ofis tiba tiba nak kutuk khurafat balik HAHA.

  • anna over. menggelabah lelaki taknak tapi terhegeh hegeh. ini confirm dah hilang semua dah ( HAHAHAsukahatikaujeHAHA) .
  • haah aishah pakai shawl sangat comel.
  • benci johan sebab sombong berlagak makcik cleaner bagi kuih pun tak cakap terima kasih.
  • makcik cleaner gatal ada hati dekat johan, hari hari bagi kuih.
  • man sangat cute.
  • hantu kejap sangat keluar, kalau boleh kasi hantu punya muka dalam 10saat ye.
  • sound system dekat wangsa walk tak begitu mengejutkan :(
  • suara johan macam bagus. eh dah memang suara syamsul mcm tu kan tapi aku rasa macam nak kasi haluskan sikit suara dia, garau sangat HAHA
  • paling seram masa johan dalam bilik mayat hantu depan mata dia wuuu tapi tu la apahal kejap sangat kau keluar (!)
  • aku dah agak ending dia sebenarnya. sebab aku dah syak bila perempuan tu meroyan sampai bunuh diri. grrr
serammmmmmmmmmmmmmmm ! gak lah walaupun macam korang yang dah tengok tu cakap, cerita ni kejap sangat. tup tup dah habis cuba lah buat empat jam macam cerita hindustan mesti best HAHA tapi kalau lama sangat aku pun pengsan sebab boring. grr


sebelum balik sempat menyinggah dekat Hot & Roll, cari paratha chicken & cheese, paratha double cheese & onion , crispy banana chocholate. entah kenapa suka dengan apam balik versi Hot & Roll tapi flavou peanut apatah , lagi sedap dr banana chocholate ni (!) sambil tu masuk ayam penyet cari air red plum with bubble, kalau kau makan dekat ayam penyet , cuba lah cari red plum. sedapppp !



sempat jumpa kawan baik saya, yang banyak tolong liyanaa.com HAHAHAHA dia call saya lebih 10kali bila tahu saya dekat wangsa walk. ini lah pentingnya twitter (!) i sayanggg u tuiter. muwaahhhh tq tauu menemukan i dengan raracandyfloss setelah empat bulan tidak ketemu HAHAHA sorrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyy sangat tak dengar u call (T______T)

okaithnxbai.

27 komentar:

  1. huwaaaaa...da lama x makan Hot& Roll...dulu masa keje kat KLCC lunch sll beli makan kat situ...huwaaa...rinduuuu...ader lagik x kedai tuh...

    BalasHapus
  2. tak suka jugak filem tuh sebab jalan cerita dia simple sangat..hahaha xD

    BalasHapus
  3. alah alahh , mne aciii kak yinn dh jmpe rara . byk kali lak tuhh T.T

    BalasHapus
  4. mmg seram pon.. huhuhu. takot..

    BalasHapus
  5. @Cute Mommy

    waaa dkt klcc serius tak tahu dkt mana sebab dah lama sgt tak lepak klcc :(( eh eh makan hot & roll kenyang ke? wuuuu slalu mcm xpuas hati sbb paratha dia kecil sgt wuu

    BalasHapus
  6. @Syazwana

    itulah ;( sekjap je dh eh, dh habis ke T_______T

    BalasHapus
  7. @Alia Azmi ◕‿◕

    HHAHAHA ;p nak buat macam mana, jodoh kami panjang alhamdullilah.. bila nak jumpa kak ynn neh? T___T

    BalasHapus
  8. @Syaza ♥

    penat tutup telinga :( tapi kalau sound system kuat memang lagi menakutkan HAHA

    BalasHapus
  9. haha. kalo ilang semua mesti perempuan yang rugi. lelaki tak rugi ape-ape pun.

    BalasHapus
  10. hot n roll sedap! suke makan crispy wrap pizza ^^

    BalasHapus
  11. haah la suara johan over macho. kalau lembut sikit mesty best kan.

    kite tak dapat jangka ending pun. kite ingat memang anna yg anta. dah risau bila anna mati. confirm johan asek kena kaco je. hahaha rupanyaaaaaa. adoiii. :)

    BalasHapus
  12. wahhhh..besnye dah tgk cite khurafat tuu.
    kite tak tgk lagilh.huhu

    BalasHapus
  13. Ynn~ Baju tu beli mana?! <--Soalan ni simpan dr semalam bila baca belog Rara :P

    Cantek lah baju tu. Aww aww~ Kekeke ;D

    BalasHapus
  14. awak suke jln kat wangsa walk kan kite tgok..
    kite ase tmpt 2 selesa la kan..
    x la crowded sgt..
    btol x??

    BalasHapus
  15. @0sh!Nz d' sen0r!ta

    HAAH :( tapi perempuan taknak jaga. semua nak bagi. haih

    BalasHapus
  16. @azureEn

    crispy wrap pizza? nnt nk tgk menu ada tak HAHA

    BalasHapus
  17. @Zana Zingaa.

    suara dia mcm kaku, tak macam sam, sweet je walaupun kelaka haha :P

    haah :( kite plak ingat makcik cleaner, rmai kata makcik cleaner HAHA

    BalasHapus
  18. @aliza

    haha ;p tapi cite tu rm13 xbebaloi :(

    BalasHapus
  19. @Puan Besar Shag Yahaya

    waaahhhh malunyaaa tanya pasal baju :( beli onlineeeeeeeee je. wuuu eleh lawa sbb ada puffy2 tu eh? pdhal kosong T_T

    BalasHapus
  20. wargghhh pergi wangsa walk tak hajakkk . x mo la kawan !

    BalasHapus
  21. @~fatin~

    sbb dkt jgk dr umah and jln tak busy hihi, haa tp WW kecil, mcm xfun sgt nk shopping tp kalau nk happy2 makan2 mmg happy sgt hihi

    // ramai orgggg T____T nk karoke kene tnggu turn wuu

    BalasHapus
  22. Amacam beb dh try hot n roll?
    best x best x? Ahha

    BalasHapus
  23. kau x dgr kata aku, x best khurafat
    kuikuikuikui ;P

    BalasHapus
  24. @Liyana Lunia. : Aah. Sbb puffy puffy tu je! Comel lah benda alah tu :P keke. Kosong lah sng nak padan kan dgn apa warna shawl ;) Nak link! Wahh, tak tahu malu nya Shag!

    BalasHapus
  25. ahaa x tengok pn khurafat, pakwe sy kata citer x best la, serabut la, ntah~ hehe :D liyana dok mane yek? sy selalu juga lepak kt wangsa walk, smpi dh xtau ape tang best nye wangsa walk nih haha! :D

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading