Kamis, Januari 27, 2011

SAYA NAK BUKTIKAN YANG KAMI BELUM BERPISAH DUA BULAN LEPAS.

Selamat pagi.

kisah cinta tak kesampaian, dari hari selasa encik jejai sibuk jaja cakap dia dan pasah dah berpisah, esoknya pula, nora danish lega sebab bukan dia penyebab jejaik dan pasah berpisah dan hari ini pasah mengamuk sebab nora danish kasi fake statement pasal kronologi perpisahan pasah dan jejaik. yang saya dan awak awak semua mampu buat adalah KAH KAH KAH nora danish menang der ! walaupun saya kasihan dekat pasah tapi sila ingat sikit, engkau rampas suami orang, engkau tak akan bahagia sampai bila bila.



engkau rampas lelaki ehem (nak maki hamun tapi takpa kita ganti ehem je kihkih) ini waktu wife dia mengandunggkan anak lelaki ini, engkau ada tak perasaan kasihan dekat dia? mengandung sorang sorang, morning sickness orang panggil saya tak tahu sebab masih bujang (IHIKS) bersalin, jaga baby tu sorang sorang , kau fikir kau punya betul je. ini yang susah kalau dia fikir dia angel , semua dia betul tak ada satu silap pun. keh keh keh, saya suka baca comment dekat sini.

BUKTI JEJAIK CINTA PASAH SEBELUM MEREKA BERPISAH ihiks LAWAKS



NORA DANISH WINNNNN !. dah lah dapat rm10k dari david teoh. alhamdullilah rezeki anak kan nora kan?

okaithnxbai.

26 komentar:

  1. tapi i tak menangkan dua dua. memang FS salah, tapi cara ND control situation pun macam budak budak. hehe. just my two cents :P

    sebenarnya tak ambil kisah sangat pun pasal diorang ni. rebutkan sangat si Jejai tu kenapa tah, tengok muka pun tak selera :|

    BalasHapus
  2. @Rara

    AHAHHA i tetap nak gelakkan si FS tu :DDDDDDDDDDDDDDDDD kasihan but dia lawak, boleh masuk rajalawak,

    and yes, jejaik bangga orang berebutkan dia even tgk mcm tak bernafsu nak makan pehh

    BalasHapus
  3. kite dah agak dahh. haha padan muka dia. ee jahat aku. tapi betul la kan. hahahaha sokong nora danish comel !

    BalasHapus
  4. @Fina Fento

    HAHAHAHA T_____T jangan gelakkan org, takut kita pun merasai apa dia rasa :(

    BalasHapus
  5. @Zana Zingaa.

    hihi karma, what goes around comes arounds, dia patut nyanyi lagu tu banyak kali T________T

    BalasHapus
  6. hehe..lawak orang2 dewasa skang ni kan

    BalasHapus
  7. ohhh i suka gila nora danish. tak kisah kata dia childish ke apa yg penting bak kata u, NORA DANISH WINNNNNNN!!!

    BalasHapus
  8. pi cari laki lain la, bukankah ada lagi yang lebih hensem-berharta dari jejai ex-husband nora danish tu.

    BalasHapus
  9. what goes around comes around! (^_^)
    what you give you get back!

    hehehe..
    luv nora danish!!!!(>_^)
    padan muke fasha..hehehe >:)
    *jd devil jap :p

    BalasHapus
  10. bru semalam baca kisah nie. suka sangat tengok pic diaorg kat jepun. :D

    padan muka si fasha tu kan... masa nora mengandung dia tak terpk ke yang dia salah. tak pasal2 kesian pulak dgn anak nora tu kan. berkat kesabaran nora danish akhirnya terkena balik kat fasha kann... :D

    yeyy! suka nora menang.

    BalasHapus
  11. jejai ni pakai ubat ape? ensem tu tak pun. duit je banyak kot. hish.

    BalasHapus
  12. mak i baca kisah fasha dah putus tu kan, dia cakap, "padan muka.amik lagi laki orang."

    hahah i gelak2 je. nak tunggu memey je skang ni.kuang3

    BalasHapus
  13. what u give u get back..
    rasanya bila fs buat camni memalukan dia balik lor

    BalasHapus
  14. I pun sokong Nora Danish. Yela tak ingat ke dulu, die divorce masa tengah mengandung.

    Can u imagine nak survive hidup sendiri time mengandung.Sepatutnya tengah mengandung la suami kena amik berat pasal isteri.

    What goes around comes around. Sebenarnya, apa yang FS dapat skrg, sikit je berbanding die buat kat Nora Danish dlu.

    BalasHapus
  15. suka tengok ND..wee~
    pe la beriya FS tepek bukti bagai kat FB n twitter

    BalasHapus
  16. kalau jejai bley tinggal ND sebab FS, dia pun bley tinggal FS untuk another girl..... hukum karma beb!!!

    BalasHapus
  17. biarla kan die..itu aturan hidup die..dah Allah tetapkan jadi macam tu..die pun dah dapat balasan atas kesilapan die tu..


    tp pelik la jgk..tok t pun rampas laki orang jugak tapi org tak bape amek kesah pun..mungkin sbb kredibiliti die la kot kan..T_T


    APA2 PUN DOAKAN JE LA YANG TERBAIK UNTUK MEREKA SEMUA..

    BalasHapus
  18. psai aper ni.....x fham..(wat2 x faham)...

    BalasHapus
  19. bukan na cakap per la.

    tapi padan muke ngan FS.

    hambek laki orang lagi.

    las2 kene tinggal jugak.

    kahkahkah..=D

    BalasHapus
  20. nmpaknya pasah kena pasrah jgn semakin parah! hahaha

    BalasHapus
  21. HUHU
    kesian si pasah
    nak buat macam mana
    kahsian
    wuwuwuwuwuuw ;p

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading