Kamis, Januari 27, 2011

Shaheizy sam dapat rumah semi D dan pakej umrah rm30k dari David Teoh. UNTUNGG ♥

Selamat tengahari.


sebelum rehat, sambil sambil nak menguji diri ini sesuai ke tak jadi ahkak beautifulnara, kalau kalau bang nara sudi ambil i jadi ahkak potpetpotpet dekat belog dia, KAH KAH KAHnak share sikit pasal shaheizy sam. ehem ehem,

malam rabu, 26 Jnuari 2011 ada majlis makan malam MIG apa tah malas aku nak ambil tahu. SEPATUTNYA AKU ADA tapi aku terpaksa tolak sebab kene confirm attendance sebelum pukul 12 hari jumaat last week, terpaksa tolak sebab hari rabu, malam tiada partner dan esok keje pulak. lepas tu aku menyesal bila aku BBM si shaheizy sam, dia cakap dia pegi dinner tu. bila aku kutuk dia dalam tweet, dia baca kot lepastu perli aku balik. siap cakap 'cukup panjang tak? hekhek :P' T_____T


DAVID TEOH sponsor rumah dekat shaheizy sam der. aku dapat tahu dari budak perak terus aku lompat lompat (sumpah tipu) , rezeki sam. dulu org tak pandang dia pun. sian sam !

bukan satu, tapi dapat dua. PERGHH, tahniah sammyyy !

engkau tengok budak sam pakai kasut tak da stokin? atas dari rambut, speck, baju, seluar semua dah hensem, bila tengok kaki *PITAMMMMMM*

kah kah kah, btw congrats sam :)))

CREDIT : here ; here.

happy lah budak perak, budak ery, budak chearm dengan budak andy buat aku jeles. GRRRR tapi tak sabar nak tunggu budak budak ni update,dah lah dorang dapat hadiah cabutan bertuah. memang bertuah ah koranggg

okaithnxbai.

31 komentar:

  1. tahniah sam mintak2 u jadi bintang paling popular tahun ni!

    erk napa x pakai stokin? hadui nasib baik org x mintak amik gmbar sambil mencangkung kalau x kantoi disitu. wakakaka

    BalasHapus
  2. sempoi tak pakai stokin. hahaha hensem !!

    BalasHapus
  3. tak sabar nak tengok citer kongsi sammy berlakon..
    hehehe

    BalasHapus
  4. itu namenye style ;P
    geram kan kat die .
    die memang terbaik lahhh .

    BalasHapus
  5. die memang baguss dan terbaiikkk..

    BalasHapus
  6. hahahaha..lawak lak tgk die pkai kasut cam tu..tpi rezeki die memg nye ong la..

    BalasHapus
  7. eh itu pakwe i..

    tetiba ngaku pakwe.. hahahaha

    BalasHapus
  8. muahahahhaahha.. sudah nyesal x dapat jumpa abg sam.. muahahahahahhaah *gelak jaat*

    BalasHapus
  9. oo..untung2..!nak ikot pergi umrah!

    BalasHapus
  10. haha bleh plak xpkai stokin, comel jep, haha

    BalasHapus
  11. saye suke dye la ! sbb dye selamberrr je . smart :)

    BalasHapus
  12. pergh..matoppp~ kaye ar David Teoh..hehe~

    BalasHapus
  13. eyhhh sam ckp dengan I , satu rumah tu dia bagi dekat I . katanya nak tmbah anak! hahahaha

    BalasHapus
  14. org undi sam tuk bintang popular 2010...mntk2 dia menang...

    BalasHapus
  15. tahniah kat sam..tpi kelakar lah bile tgk part bawah tuu.kalau seluarnye labuh skit pun ok kot.haha

    BalasHapus
  16. wow..david teo yang org cina pun boleh bg pakej umrah kan.bagus2..

    a ah la..kantoi tak pakai stokin..tajam btul mata ynn..

    BalasHapus
  17. wah! dpat umah free mcm tu je...! untung gila la..

    BalasHapus
  18. pasni mesti ada yang sponsor stoking kat dia. HAHAHA

    BalasHapus
  19. hahhaha sam sam...hensemkn dia...wah3....tapi asal suar senteng...xpakai stokin? hahahha xD

    BalasHapus
  20. Maaf akak link tanpa mintak kebenaran...tolong jangan saman akak sebab akak dah naikkan traffic blog liyanaa gak..wah gitew haha!!
    Kalau nak saman pun janganlah ribu-ribu..agak2 boleh lepas bayar guna duit nuff kira oklah haha

    BalasHapus
  21. ala rugi je awak tak pegi :P hehe, macam la kte pegi. aiyo.

    a'a betol, dulu orang tak kenal pon dye. moga dye tak riak dengan apa yang dye dapt tu, murah rezeki dye. :)

    BalasHapus
  22. ouchh
    bf sayeee
    suke suke
    tengok tengok
    comel kan dia punye slua ;p

    BalasHapus
  23. plezz follow my blog,,sy owg bru,,huhu
    http://bdkgtah.blogspot.com/
    http://bdkgtah.blogspot.com/
    http://bdkgtah.blogspot.com/
    http://bdkgtah.blogspot.com/
    http://bdkgtah.blogspot.com/

    BalasHapus
  24. ala mane aciiii ko bbm diaaa wuaa tak aci tak aciiii ! WUAAA

    BalasHapus
  25. hadoi.kasut crocs dia pakai tu.kah3

    BalasHapus
  26. baru terperasan lepas YNN ckp. tengok atas sume dah smart. last skali hampeh! takde stokin. haha

    BalasHapus
  27. hoho bertuah siapa bersuamikan sam..

    feel free to read this,
    http://misznurhanani.blogspot.com/2011/01/header-mereka-cunheader-saya-tak.html

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading