Jumat, Januari 14, 2011

Yiyin nak izinkan awak pergi ujibakat imam muda. pergi lah

Selamat petang.

YIYIN : emak, yana rasa macam nak izinkan lah fwz pergi uji bakat imam muda. mana tahu kalau dia menang boleh kaya raya, dan famous. boleh terasa kepopularan dia , WUWUWUW (muka eksaited aku cerita dekat emak )

EMAK : haaa, lepas tu makan hati kalau dia cari orang lain.

YIYIN : EH haah, dia pun boleh tahan hensem pulak tu. taknak ah.

EMAK : ha tau pun.



maksud dia dekat sini, emak saya sendiri mengaku pakwe saya hensem tapi haku taknak lah cerita dekat fwz karang dia boleh perasan macam dia itu michael owen pulak dah. paling kurang pun dia ingat dia shaheizy sam *nangis* eh ada haritu aku cakap 'eh b, ramai perempuan add facebook eh?' boleh pulak dengan muka bangga dia cakap 'biasa lah, orang hensem' *pehh, rasa nak tarik tudung masa tu juga. grr

oh bytheway, saya rasa macam tak puas hati dengan warna header kali ini . tapi saya nak macam serasi dengan color background dekat belakang ini yang berwarna grey. SERIUS sangat tension sekarang T_________T

entah, saja nak update letak gambar lelaki pulak tiba tiba.

okaithnxbai.

30 komentar:

  1. sama mcm chako , perasan ! haha.
    ye la ynn, why black ?

    BalasHapus
  2. eh...1stime baca cerita pasal pakwe dia..lalala~

    BalasHapus
  3. okey juga warne hitam.tapi lagi suke color pink=)

    jgn bagi tau si fwwz tu nnt kembang tak kuncup kuncup.

    BalasHapus
  4. haha..bg je dia masuk imam muda..hehe.. kalau dia sayang awak,letak kat mana pon hati dia tetap sama

    BalasHapus
  5. cinta kalaw setia g jauh mne pon x pudar dear.. :)

    BalasHapus
  6. tak biasa tengok belog dia kaler selain pink ;p

    hmm janganla kasi fwz p mane² audition. t dia glam, awk pun glam skali. nanti awak TERlupa pada singa dan itik. :(

    BalasHapus
  7. @hudhud

    YAHOO nasib baik ada geng pakwe perasan. takda lah kekok sgt HAHAHA

    haah black. mcm xserasi. rasa nak pengsan T___T

    BalasHapus
  8. @eykameow

    HAHAHAHAH tak pandai nak jiwang jiwang sebenarnya. wuuuuu ini pun letak gambr paling hodoh takut hensem sangat org tepikat (lempang ynn skrg!)

    BalasHapus
  9. @zety

    belum habis kasi itam. terlupa comment box masih pink HAHAHAH :P

    er, dia mmg kembang :( takut sgt tak kuncup dh HAHAHA

    BalasHapus
  10. @z a n a

    HAHA mcm dah boring kaler pink T_______T

    ini pun ada cebisan cebisan pink lagi HAHA eh syg tak akan lupaaa zinga dengan itik :( takkan tauuu

    BalasHapus
  11. mungkin Ynn kena tukar yg hitam jd dark grey kot instead of black. combination of pink + grey =bombastic. try la.

    BalasHapus
  12. @Sophie Al-yahya

    WAA tq dalingg. nntt ynn try if xbusyyy <3 kaler dkt comment box oke tak?

    BalasHapus
  13. tak cantik la ynn wana nie.. pink lagi cantik... tak mcm ynn jer.. :)

    BalasHapus
  14. liyan ble nak follow blog atim nie???

    BalasHapus
  15. wah..hitam..feveret nih..ynn kene tukar wat kaler pink blk kalau tak i jeles..haha..=)

    BalasHapus
  16. wah, ye ke?
    hehe
    simpan elok3 tau
    jgn bg orang kebas

    Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

    BalasHapus
  17. wah wah wah.. imam muda! hekhekhekhek.. nsem2.. kikikiki

    BalasHapus
  18. macam mane pulakk kalau girl yang selalu perasan ?
    macam lassie ? hahaha !
    wat lah kaler pink semula !
    takpun kuning atau oreng !
    superb :)

    BalasHapus
  19. eeh, fwz ynn nak masuk imam muda ke??amboi, berbakat..

    ehh, cantik je kelabu nih..sedap je mate tgk..jarang org pkai kelabu..asik2 pink je, sekali sekala berubah kan..

    BalasHapus
  20. bese la laki..pantang ckp sikit...
    hahaha
    lawak la
    ase nak cubet2 je bile diorg memuji dri sndri..haha
    ^_^

    BalasHapus
  21. pakwe hensem, awek fofular.. weeewittt!

    BalasHapus
  22. wahhh gitewww.. imam mudaaaaa... hehehehe ;)

    BalasHapus
  23. kalo saya takmo carik pakwe hensem di mata orang..
    hensem di mata saya sudah le..ihikss...
    hati pun tenang...

    BalasHapus
  24. tarik je idong jadi pinokio.HIHI.idung mancung terus,tnpe buat plasstic surgery

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading