Rabu, Agustus 17, 2011

#12 : Wordless Wednesday #ww

image

13 komentar:

  1. Fuh! Mesti try buat sendiri ni...mesti sedap dimakan ni...

    BalasHapus
  2. rajin anak dara masak. boleh buat bini ni... *tak kesalah ikut resipi pun kan...

    BalasHapus
  3. erk, siap ada roti john punya resipi, ala2 kampung lak tu

    BalasHapus
  4. HAHAHA :p skrg ni kalau berbuka kene cari roti john sbb tu pegi capture gambaq dia ni wawa

    BalasHapus
  5. haah potong kiub kecil2 senang nak mkn nanti kan ;)

    BalasHapus
  6. insyaallah sedap. masa depa buat tu mmg nampakj senang n sedappp

    BalasHapus
  7. anak dara mmg kene rajin ngeee :"))

    BalasHapus
  8. kalau dh buat sila sharing is ccaringgg gambarnya hihi :P

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading