Minggu, September 11, 2011

Merdeka Raya di Kolej Keris Mas bersama Pengetua. September 2011

image

image

image

image

image

Ini semua boleh menambahkan lagi keketatan baju kurung pahang aku tahu tak? Zzz

Alhamdullilah setel 4hari orentasi. Kata saya dengan gembira, terlupa pulak sekarang dah tak guna minggu mesra pelajar. Skrg dah jadi bulan mesra pelajar tahu takkkk? Maksud dia aku ada sebulan lagi bemesra dgn fasi fasi dkt sini.

Takda hal pun!  sbb ada sorg fasi laki tu ehemmmm telah berjaya menawan hati itew hikss. Takleh cakap lelebih nanti heboh skandal tak suka tahu ;)))

Btw fasi tu tak la kacak mcm aaron aziz tapi muka dia cm sweet ah. Hitam manis orgnyaaaa!  Tapi sedih la, entah bila lagi bolrh cecurik tengok muka sweet fasi itew t.t

Over kan? X sedar ada pakwe kbai

Gambaq kat atas ni kita baru ambil 2min lepas sbb skrg ada majlis makan malam dan open house la kiranya bersamasama pengetua. What more can i say? Sedapp kan gambaq tu? Rasa belum tahu lagi. Memang menggiurkan. Bersabarlah lemak t.t

baru je senamrobik pagi tadi. Skrg dh mrnghadap makanan yang sangat uuuwuwuw menggiurkannn! ! tq semua pemudahcara aka PC aka fasilitator. Tepuk kasih syg 'mwah mwah' sekali lagi 'mwahhh mwahhh' sekuat hati 'mwahhhhh mwahhhh' . aku kerismass! Kbai semangat cheers tak hilang lagi niii!
Loading