Sabtu, September 14, 2013

Burger Cheese Daging Daily Burger

Hari ini makan sedap. Emak dengan apak belanja anak dara dia Daily Burger dekat sebelah 7-Eleven Taman Seri Gombam yang sangat famous. Takpayah lh abang burn ke kaw kaw burger ke rawang burger ke sebab Daily Burger pun dah cukup memuaskan!

image



Hmm.. meleleh sos & mayonis dia...





image



Siap ada hirisan nenas! Makanan yang ada nenas ni dia macam special sikit ! Sedap





image



TENGOK LAH PUAS PUAS SEBAB KITA DAH HABISKAN PUN SEBENARNYA :")


image





Posted from WordPress for Android

Selasa, September 03, 2013

Hari pertama praktikal di Bukit Jalil

image



image



image



image



Bahaya! Mana boleh bagitahu nama kompeni! Kang abang-abang ni search dah lag semua hensem dan kemudian kami berempat je melayu dalam company :')

So sweet. Nasib baik abang dan kakak kat sini fun orangnya! Dan lagi ada sorang tu comel gila macam lee min ho!!!

Bye dah pukul 5.30pm! nak balik dah ni hiksssssss



Posted from WordPress for Android
Loading