Minggu, Mei 18, 2014

Bila ular telan kura-kura

image


Pertama kali nampak gambar gambar ni tersebar dekat facebook bukan rasa simpati dengan nasi si mati tapi kelakar sebab dia makan kura-kura sampai mati macam tu sekali T_________T

Kelakar dia boleh bawak gaduh johan dengan zizan tak pun sepah dengan jambu . jahatnya gelakkan ular mati macamtu tapi T___________T

CENGKERANG KURA-KURA DAH LAH KERAS! CAMNE DIA NAK HADAM TUWWWWW

KAKAKAKAA
KAKAKAKAKAK
MAKAKAKAKAKAK



Posted from WordPress for Android

Jumat, Mei 16, 2014

Skill tak tinggal solat

image


Selalu kita akan terleka dan terus tertangguh nak solat tiba-tiba je terdengar azan asar dah masuk. Padahal tengah leka tengok drama angelina dekat tv. Tapi tak pula rasa menyesal sebab terleka, boleh sambung lagi tengok movie pulak sampailah azan maghrib pula menjelma

Selalu macam tu kan? Bila leka dengan hiburan , solat kita buat main-main je macam hidup kita ni 1000 tahun lagi di dunia.

Selalu kita lupa , solat tu tiang agama. Solat tu lah yang pertama sekali dihitung kelak.

Kita leka
Kita lupa

Solat itu tiang agama. Tanpa tiang, kita goyah. Sama-sama kita ubah , dengar azan 5 minit tu kita spent untuk solat
Tapi perempuan 10min tu paling minimun hihihi



Posted from WordPress for Android
Loading