Jumat, Juli 18, 2014

Lipscrub Iris perisa strawberry

Ramadhan ke - 20

Entah sejak bila , bibir akan mula membengkak gatal dan seterusnya kering serta menghasilkan kepingan bibir kering yang menggelikan sesiapa yang menatapnya. Lebih-lebih lagi bila makan udang mulalah membengkak macam anjelina jolie masalah dia kalau cantik macam anjelina jolie takpe lah juga ini tidak, bibir chibi lebih menawan dari bibir diri sendiri T__________T


Tiga minggu lepas melawat sebuat butik di Bangi, sebenarnya tujuan dia adalah untuk mencari plain wide shawl yang tidak jarang murah dan berwarna hitam tetapi out of stock pula. maka terpaksalah beli benda yang tak sepatutnya dibeli contohnya lipscrub iris yang berharga RM8 ini. Mula-mula memang rasa tak sepatutnya beli tapi setelah digunakan dua minggu ini bibir yang tidak berapa menggiurkan semakin merah semulajadi, jika bibir kering pula tidak sampai sehari dah boleh dapat bibir lembap dan menggiurkan.


Puas hati dengan hasil menggosok bibir sendiri dengan lipscrub iris berperisa strawberry ini kita cuma tepek 5 saat kemudian gosok perlahan-lahan dan bilas bersih . di bulan puasa ini mohon meng-scrub bibir selepas berbuka dan sebelum waktu subuh masuk ye kalau tidak tertelan lipscrub yang sedap ni terpaksa ganti puasa pula kahkahkah


Berbaloi tak guna lipscrub iris? berbaloi lagi-lagi jika kita malas nak DIY lipscrub di rumah. padahal guna gula , vaseline takpun madu tapi nak juga beli lipscrub iris . nasib baik tak lebih RM10 kalau tidak saya taknak kata berbaloi kahkahkah

Jangan lupa lepas guna lipscrub, sapu bibir dengan vaseline biar lembut bibir iteww!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading