Kamis, Oktober 23, 2014

Segmen blogger cergas dan santai!

Tiba-tiba masuk blog izzati amira ada pula entry mengenai blogger yang sekarang ni kurang cergas berkarya. maka zati terus create satu segmen blog cergas dan santai yang ingin membuktikan liyana lunia masih cergas berblogging ! walaupun seminggu dua tiga entry sahaja yang mampu dia coretkan LOL



Selepas berjaya menampak banner diatas, maka kita dengan ini akan menjawap beberapa soalan yang dikemukan oleh zati iaitu

1) Lagu/movie/buku/novel yang berjaya menjadi kegemaran saya buat masa sekarang adalah

Lagu : Sia - Chandelier (sebab video clip dia macam aneh gila!)  / Iggy Azalea Ft Rita Ora - Black widow (sebab sesuai buat ringtone dekat handphone bila orang call terus lelari ambik phone hiks) !

Movie : LOTR bukan movie baru, dah lebih 14 tahun yang lepas movie ini ditayangkan tapi kita tetap suka. OST dia best, pelakon dia best. semua best!

2) Zati minta satu je tapi kita nak juga letak banyak blog yang kita suka lawati supaya zati boleh blogwalking dengan gembira bila blogger-blogger tu aktif berblog ahaks

- scha nazri
- fatin innanie
- daysfordills
- wiidaribbon
- nadia shafiqah
- Dapurjirankuberasap!
- Aina akmal
- Farahuda
- mek onie
- sheda ucu

Amboi diaaa listkan banyak terus hiks

3) entry yang saya paling nak orang baca tentunya semua tentang resipi ! ayuh click pada label resipi. hahaha


15 komentar:

  1. wah kak nora danish join segmen..
    ok nt kite nak join jugek..
    thanks masokkn blog kite jugek.. hehe

    BalasHapus
  2. Hye, bawah segmen yang sama. Done follow blog kamu..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasHapus
  3. dari segmen yang sama...
    wah...LOTR! baikkk....biasa nya tengok movie..sebab OST dia best...
    sy suka hagemaru dan detective conan sebab lagu OST Mai kuraki dan hikari yang nanyi! best serta seksi hahaha

    BalasHapus
  4. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    BalasHapus
  5. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasHapus
  6. Selamat bersegmen~ Eh, nama blog kita naik lah. Makaseh. hehe. ><

    BalasHapus
  7. Thank you for participating my dear (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html


    p/s: perghhhh banyak gila blog yg nak kena tengok ni.. hhehehe

    BalasHapus
  8. maksud hati ingin join segmen ini, tetapi apakah blogger indon boleh join?

    BalasHapus
  9. jalan2 sini...dari segmen sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    BalasHapus
  10. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasHapus
  11. Eh, ada nama kitaaa! hehehe. Yeayy! muah ciked yiyingg!

    BalasHapus
  12. comel je ayat akak liyana ni...bace senyum2 kita...suke! :D

    BalasHapus
  13. Waaah ade link madus : Nadyya and Aina! lol~
    Nampak kak wana jugak.
    Yang lain tak kenal. hihi

    Cahaya Alam Maya
    Blogwalking dari segmen yang same. Sambil follow yg baru kenal :) Selamat berkenalan

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading