Jumat, Oktober 03, 2014

Sejak blog jatuh merudum


Amboi banyaknya dapat BE tapi amount alahai nak beli satay 2 cucuk pun tak lepas T_______T

sejak-sejak blog ni dah jatuh merudum, memang susah nak tengok BE boleh cecah lima hengget. paling paling pun tujuh posen , lapan posen , seringgit lapan posen. ah terima je lah takdir blog anda tidak sepower kek wedmummy, keknis , kekpatin liyana ituww :')

dah boleh sambung pergi makan nasi lemak sana biar bertambah anjal kulit kepala.

6 komentar:

  1. pehh emosi btl hakak nora danish ni..hehe
    yg penting ongoing tuu banyak.. huntonggg leww..
    ape org kata.. skit2 lama2 jadi bukitt.. nantii bole laa beli sate byk2..hahahah

    BalasHapus
  2. Takpe. Kita mula2 nak start balik tu nazak jugak. at least dapat yiying ooi.

    BalasHapus
  3. Haha! Blog kite lagi teruk.. Nak dapat 5 posen pun berpeluh.. Erm...
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasHapus
  4. Cikna pun m'alami nasib yg sama xpernah cecah ringgit tp masih b'untung be masih sudi b'tandang...^_^

    BalasHapus
  5. tahniah. okay la tu. hehe. budak tak pernah dapat BE sampai lima hengget :)

    BalasHapus
  6. dia saja je test blog kita teww. adei

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading