Kamis, Desember 18, 2014

Bila makwe malaysia stalk ig Charyl Chappuis

Hahahahaha kecoh betul makwe malaysia bila pemain no 7 Thailand charyl chapius tu hensem baq ang sampai makwe malaysia serang IG charyl chapuis tu hahahahaha

Kelakar baca komen!!!






4 komentar:

  1. tah pape je dorang ni. kelakar pun hader... awek dia gelap sebab sunburn la kot kan.. tak pun dia tanned kan badan ni.. awek dia lawa perr

    BalasHapus
  2. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasHapus
  3. Macam la charyl tu paham ape diorang comment.. lewlz

    BalasHapus
  4. Kahkahkah! Patah hati sume makwe Malaysia.. Pastu buat statement x puas hati kat gf kwn tu.. Ntah hape2 ntah..
    RosmizaAliDotCom™

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading