Kamis, Desember 04, 2014

Bobbi Brown Brush Set ni set cat rumah ke?

Siapa sajalah yang punya perangai macam kita ini yang kalau sehari itu tak belek mydeal ke groupon ke streetdeal ke tak boleh meneruskan kehidupan mereka? ke aku sorang je berperangai sebegini? 

*tajuk entry tak menarik langsung google nak letak first page tau tak!*

kalau ikutkan duit berkepuk-kepuk aku rasa setiap hari abang posmen sakit hati kene hantar barang dekat rumah yang sama sahaja kahkahkah T_____T

jadi masalah aku sekarang ini apabila ternampak bobbi brown makeup brush set ini rasa gatal tangan nak beli rasa macam perlu sangat *padahal jadi hiasan je kelak*
tapi rasa penting sangat! macam tiada benda yang lebih penting daripada brush set ni.

menggigil-gigil jari nak tekan confirm ni tau tak!!!!



jadi sebagai pembeli mekap tegar seperti awak, awak rasa wajar ke idak saya mebelinya? ke berus dia ala-ala berus untuk buat cat rumah saja lebih baik saya simpan buat beli texas chicken saje. ke camne? T_________T

4 komentar:

  1. BELII! Sebab tengah murah gilaaa kann. jimat rm500 kot!

    BalasHapus
    Balasan
    1. scha beli tak niiii ! okay okay okay! nak beli skrg hahahahahah

      Hapus
  2. Haha...lucu la yana ^_^
    baik beli...kang tak lena tido malam kang hihi

    BalasHapus
  3. Dah beli ke belom? Haha! *Sebab dah lewat sangat komen kan, mampu tanya tu je..* Kekekeke..
    RosmizaAliDotCom™

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading