Rabu, Desember 10, 2014

Chicken chop RM5 di Sri Gombak !


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ 

Alhamdullilah baru lepas menternak lemak dengan dua keping chicken chop yang mana satu keping rakyat biasa makan rm5.50 manakala rakyat luar biasa makan rm10 harga dia

Power kan harga dia? Orang perut kecik order je lah chicken chop macam biasa , perut besar macam kita je order double kahkahkah


Jemput jamu mata hmmm


Btw nama stall chicken chop ni Tod's Western Street (TWS) yang terletak di Fasa 8 , Taman Sri Gombak. Stall ni bebetul depan kedai makan Haji Kamal. 



Bukti harga chicken chop rm5.50 dan double chicken chop rm10!!! Murah dan puas hati!!!

Malam ni kita order double dan terus rasa muak 😩


TWS betul-betul menghadap restoran haji kamal fasa 8! Hmm hmmm


Jamu mata je lah dulu ye awaaak? Kakakahkah

11 komentar:

  1. kenapa murah sgt dia punya chicken chop smpai RM5, omg ni yg rasa nk makan ni. kt rumah sye punya mahall, dahlah tkde garlic bread :O

    BalasHapus
    Balasan
    1. selalu kita dengar dekat JB ada hutan bandar rm5 rupanya dekat rumah kita ni pun adeee. hahaha tapi tak termasuk garlic breaddd tauuu

      Hapus
  2. 5 ringgit?murah giler! selalu beli mesti belas2.

    BalasHapus
    Balasan
    1. kann! bayangkan beli double mesti dah rm20, ini double baru rm10 makan sampai pengsan T___T HAHA

      Hapus
  3. ohhh...like I said..
    belog ini belog paling delicious ^_^

    BalasHapus
    Balasan
    1. bila baca comment annur terus rasa lapar eh?

      Hapus
  4. Yiying Lamb Chop harga berapa? \0/

    BalasHapus
    Balasan
    1. kalau tak silap kita rm5.50 jugakk semua harga samaaa! tak pastii hehehee cuba laaa datang kat siniii

      Hapus
  5. awwww sedapnyaaa.. harga pun cantik!!! huwaaaa

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading