Kamis, Desember 18, 2014

Christmas gift from secret santa #beautycountdown #butterflymsia

Ho ho ho!

Bulan ini entah kenapa seperti lucky sangat lagi-lagi bila apak dengan emak ajak pergi PD selasa lepas dah lama tahu tak tak pergi PD mandi laut dan cuaca hari itu pula mendung tidak terlalu terik, ombak pun baik sangat-sangat serta pantai yang bersih.


Puas hati sangat pabila muka jadi burn teruk kahkahkah mandi laut pakai glasses lepas tu glasses jenis besar kat muka nampak macam kat mata tu putih yang muka lain merah gelap rasa macam nak pakai mask scary movie je T_T


Lucky number 2 pula apabila memenangi hamper L'oreal Paris worth Rm100 dalam contest #beautycountdown ! Dapat pencuci muka and pelembap siang white perfect dan shampoo serta lipstick color kegemarannku c402 early peach dream



Tahu-tahu saja aku kena putihkan muka balik lepas berendam dalam air laut kahkahkah



Thankyouuuuu so much L'oreal Paris and The Butterfly Project- Beauty Bloggers! Peminat L'oreal Paris masih sempat untuk membeli dan menang sebuah kereta worth 100k atau barang kemas atau pekakas dapur atau hamper L'oreal Paris worth rm100 dalam contest #beautycountdown ! sebelum 31 Disember tauu .

more info here

1 komentar:

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading