Jumat, Desember 05, 2014

Dekorasi dalaman rumah impian

Selalu kita bayangkan rumah-rumah seperti kondo, atau banglo atau penthouse mesti dekorasi dalaman dia memukau dan mempersonakan. lepas tu sibuk menabung dari kecil *tips kakmah* untuk memiliki rumah mewah impian diri sendiri. sambil bayangkan sofa bentuk L di hiasi butiran pearl-pearl dan tv 82' samsung kemudian muka juga ditumbuhi jerawat kerana kuat berangan !

HAHAHAHAHHA padan mukaaa kita semua sebab sibuk sangat berangan nak rumah mewah, sedangkan jika kita memiliki rumah biasa-biasa aja pun kita boleh dekorasikan rumah kita supaya nampak elegen, nampak mewah, nampak cool, nampak liyana lunia. eh tetiba




Kalau tak silap gambar-gambar diatas ini sebuah rancangan tv lah kita pun tak pasti sebab pereka dia rizalman la kot . tak silap kita lah. iols tak kenal sangat pereka fesyen , penata rias ni kecuali eric leong sebab senang nak nampak kepala dogol dia tu kahkahkah T______T

jadi kesimpulan dia sebenarnya kalau rumah kita biasa-biasa kita boleh invest sikit duit untuk menukarkan dekorasi dalaman itu kepada lebih mewah. ah! pening la cakap pasal dekorasi rumah. bilik sendiri pun macam tongkang pecah T_________________T 

4 komentar:

  1. Berangan gak nak hias, tapi rumah sendiri pon takde. Rumah sewa je. Nak beli rumah mahal melambung-lambung:(

    BalasHapus
  2. wow hebatt! cantik dah rumah tu :O

    BalasHapus
  3. ayat last tuuu :D takpe2, angan2 tu penting buat pembakar semangat!

    hanisamanina.com

    BalasHapus
  4. Wow! Transformation yang sanga daebakkk! Serius cantik! Iols is sangat mengimpikan sebuah rumah sendiri yg boleh deco2 cecantik.. Baru ada mood nak bekerja & berblog.. Huhu..
    RosmizaAliDotCom™

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading