Selasa, Januari 27, 2015

Tips mudah hafal sifir 6-9

*hembus-hembus habuk dalam blog*

Selamat pagi pembaca jika terbaca apa khabar semua harap-harap sihat selalu manis mukanya dan cantik selalu ye jadi hari ini kita tiba-tiba nak letak cara mudah hafal sifir. Kan? Tetiba nak letak cara mudah hafal sifir pula kahkahkah T.T

Okay siapa dekat sini susah nak hafal sifir biasa lah kalau lirik lagu kpop tu senang je masuk kepala ni tapi bila sifir terus cari handphone buka kalkylator. Mari sini kakak yiying ajar ciked

Padahal sebenarnya jumpa tips ni dekat facebook. Kelak ada anak boleh ajar anak jadi adi putra budak pandai matematik tu. Biarlah ami dia tak pandai matematik asalkan anak ami kelak bijak matematik kah T.T




Sebenarnya sifir 9 kacang goreng je kannnn! Yang lain tu hmm

Jumat, Januari 02, 2015

Bila bridal buat taik

Selamat tahun baru 2015 !

btw siapa sangkakan kita nak bergembira nak nampak cantik dan classy di majlis persandingan sendiri tiba-tiba bridal/mak andam/catering buat taik pula masa majlis kan? mesti seram gila sama macam saya sekarang ni saya rasa macam nak koma lagi 72 hari lepas tu badan pula makin mengembang nafsu makan makin melampau bertambah risau apa bentuk rupa kita masa majlis nikah/sanding.

inikan lagi dah upah orang tu nak minta servis terbaik dari dia tiba-tiba yang dapat hanyalah seketul najis. hmmm

Terbaca status fb seorang mangsa bridal taik ini di sini  pilu sangat tengok hasil yang dia dapat masa wedding dia. minta tema retro/vintage, memang betul-betul retro dia bagi T________T






Mungkin ada orang kata nak konsep retro betul lah dia bagi retro tapi kalau harga cenggini baik sewa diy sendiri je hmm nasib baik bukan bridal kita tapi kita risau juga ini apa-apa boleh terjadi, Allahu, semoga majlis kami nanti berjalan lancar and bridal yang saya tempah tak amik untuk macam bridal ADEEP COUTURE DECORATION ni

Dan buat saudari Ziela Abu Samah dan husband, sabar tau. kalau lah terjumpa blog ini, kita pun rasa nak tendang orang tu sampai cappodocia hmm
Loading