Rabu, Maret 04, 2015

Menyesal beli dari Poplook!

Untuk bibik di hari majlis persandinganku nanti, aku rekues kaler lilac/lavender/light purple atau nama senang dia pepel cair je lah confident memasing order dekat poplook en bila nampak design and warna yang menepati citarasa pengantin en


Dalam gambar beginilah design dan colornya, memang menepati citarasa betul color pepel cair ni okay lah dah boleh la order dekat poplook ni en , memasing pilih color tapi design lelain gitu. Lepas tu bibik 1 dengan 2 dah dapat la baju memasing lepas tu memasing terkedu.


RUPANYA BILA SAMPAI BUKAN KALER PEPEL CAIR TAPI KELABU TAIK ITIK ADE PEPEL CIKED BAGI ILUSI MEMANG TAK SAMA LANGSUNG DENGAN GAMBAR . Aduhai kene tipu ke apa dengan poplook ni? Kakakakakah! Sakitnya hati kita T_____________T

Kesian la dekat bibik-bibik kita nak baju poplook tapi bila dapat macam poop je envhmm

Hampanya kalau harga rm10 takpe lagi ini harga dia RM109 tiba-tiba dapat color macam ni aduhai baik kami beli dekat carefour. Sumpah sedih dengan poplook ni 

Siap dalam syarat takleh tukar kalau color tak sama macam gambar TAPI MASALAH DIA KENAPA LAIN SANGAT DENGAN GAMBAR!! Kenapa?


6 komentar:

  1. nasib baik bukan kes baju kaler gold white jadi kaler blue black! kakakaka

    BalasHapus
  2. Mak ai!!! Kak yiying! Sabo ek dugaan ni. Ce carik kat kenanga, beli borong dapat murah kot - yana-

    BalasHapus
  3. kat poplook mmg mcm tu yiying. sbb tu iols tak berani beli kaler cair mmg huduh gila result dia bila dpt kt tangan. sama jugak dusty pink. huduh gila dusty pink dia. T_T

    BalasHapus
  4. AAHAHHAHAHHAA pooplook! HHAHAHAHHAA

    BalasHapus
  5. klo sy kt tmpt sis pun sy akn menyesal gilerr. sgt2 berbeza dr gambar..

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading