Selasa, Maret 03, 2015

Sepuluh hari lagi

Sepuluh hari lagi T______________T

Pack goodie for kids sambil menonton cerita sejoli juga sambil membebel dekat anak buah mandi yuk anak buah ku mandi dah bucuk acham tapi anak buah aku buat dek je rasa nak flip kotak goodies ni hmmm!


Cute gila en bag kecik ni dia macam kertas recycle ada bunga setompok color gitu. Bag kecik ni kakak beli masa wedding dia tapi tak pakai sebab dia bagi wafer masa tu tak muat wafer so adik dia yang cute ni taknak bazirkan terus sumbat gegula chumi dengan mentos.

Untuk mak mak budak macam awak cukup lah seketul mentos kaler kaler boleh gitu? Kakakaka

1 komentar:

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading