Sabtu, April 11, 2015

Bila dah jadi isteri

*fuuuuh! Fuhhhh!*

Hembus habuk yang bersawang. Siap lalat melekat dekat spider web dan bakal jadi santapan lelabah dah blog ini punyalah bersawang rasa macam rugi je renew domain kalau begini punya sawang KAHKAHKAH! Tiba-tiba dah jadi isteri orang, tiba-tiba ketawa bila cerita pasal sawang? Apa teruk sangat ke emosi seseorang yang bergelar isteri? RAHSIA! jawapan dia.

So membebel apa pun tak guna cuma nak bagitahu setelah beberapa hari diijabkabulkan dan menetap bersama suami dirumah keluarganya segala kemalasan seorang anak dara dulu wajib ditinggal jauh kebelakang.

Sekarang seorang liyana perlu berubah menjadi isteri, suami kerja dua shift. Seminggu shift pagi seminggu shift malam maka jadual seorang isteri berubah dengan drastik nasib baik isteri kekal gemok kalau kurus pasti semua kagum mengapa drastik betul perubahan seorang isteri. KAHKAHKAH! Gelak pada ayat sendiri.


So hello, ini adalah pembantu saya yang sudi mengejutkan saya supaya saya tidak terleka.

Selamat datang ke alam rumahtangga lulz

2 komentar:

  1. Selamat datang ke dunia seorang isteri..huhu..jam tu memang wajib jadik pembantu..lagik laa klau ade anak sekolah..3x kunci baru bangun..huhuh

    BalasHapus
  2. Pehhhh byk betol... naseb ade pembantu ni kan ;)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading