Selasa, April 14, 2015

Tiga belas hari bulan tiga


Tanggal tiga belas hari bulan tiga tu lah tarikh keramat dimana kita bertukar status dari cik liyana kepada puan liyana. Ada masa kelak nak tulis dalam blog supaya bila anak ku kelak sudah meningkat dewasa dia boleh tahu senario yang berlaku sepanjang tarikh kebesaran itewww orunk Khen! Kakakakak!

Hmm so hari ini genap sebulan bersama. Suka dan duka, gelak tawa, nangis menangisi, pujuk memujuk, ejek mengejek semua dah rasa. Nasib baik sayang. 

Malas la nak taip lagi guna handphone. Sudahlah line celcom slow dekat rumah mertua ni pula tiada wifi...

Piluuuuu hati kita ni tau tak! Hmm

1 komentar:

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading