Rabu, Mei 20, 2015

Cara jimat GST

Zaman GST ni zaman semua benda kene pakai duit lebih. Nak topup pun kene bayar lebih. Dengar-dengar nak buat penggunaan call&sms pulak ada gst. Makin merepek dibuatnya

Maka oleh sebab semakin lama dunia semakin merepek, ayuh kita belajar bagaimana untuk menghasilkan telur goreng jimat GST 

Siapa yang dah berjaya buat jangan lupa masukkan dalam blog and mention dengan url awak tauuuuu! Kahkahkahkah!

5 komentar:

  1. Eh, menjadi ke kalau buat macamni? Kenyang ke? Hahahahhaha

    BalasHapus
  2. kreatif! ada jugak mcm ni..

    BalasHapus
  3. hahaha ni bukan jimat dah ni.
    ni tahap kedekut gila >.<

    BalasHapus
  4. kih kih kih good idea...meme jimat...sis JM datang balas kunjungan

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading