Senin, Mei 18, 2015

Menjelajah i-City !

Kalau tiba-tiba rasa nak berjalan dengan suami tapi tak tahu nak pergi jalan dekat mana mesti lepas tu suami drive sampai lah shah alam sebab meru dengan shah alam macam kawan baik sentiasa dekat dihati lepas tu bila sampai shah alam mesti nampak icity lepas tu memasing mengada nak tengok lampu kah!

So sepanjang 65 hari bersama ni adalah dalam dua hari dah jejak icity. Pertama kali tu memang pishang habis la tak tahu apa nak buat sebab berdua lebih baik je kan lepas tu kali kedua pergi baru ajak keluarga mertua sekali lepas tu adik ipar nak bawak kakak ipar mereka masuk snow walk T____________________T

Total RM250 untuk pemegang IC bagi 7 orang dewasa masuk ke snow walk tersebut.

Dalam 200meter berjalan tiba-tiba ada pula renovation terpaksa berkeliaran di tempat yang sama lepas tu nak pengsan sebab sejuk sangad lepas tu nasib baik ada suami disisi terus kita sedut haba panas dari badan dia T___________T

Lepas tu keluar je dari tempat ais muka jadi merah dan demam selesema selama 1 minggu :')

Bye nak tidur suami kene malam 

1 komentar:

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading