About Me

_________________________________Assalamualaikum WBT dan Selamat Sejahtera,

Liyanalunia.com dibangunkan oleh seorang gadis berkaca mata , agak comel dan berbadan sasa yang diberi nama Nur Liyana Binti Haji Ainul . Panggil sahaja Yiying atau Kakying jika anda muda daripada saya HAHAHA

 Liyana Lunia adalah nama comel yang saya cipta hasil gabungan nama saya dan nama apak saya yang comel setelah di-reversekan. daripada Ainul menjadi Lunia. sweet kan saya HAHAHA  saya juga merupakan graduan UNISEL yang tercomel dalam bidang Kompiter Industri ( Industrial Computing ) dan sekarang saya menyambung pengajian ke peringkat antarabangsa

EH tak, sekarang saya menyambung pelajaran di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi dalam bidang yang sama . Sebenarnya i tak minat course ni tahu tak? sebab course ni berkaitan pembuatan, kilang, bangla EH tak lagi ! -.- saya suka berblogging kalau ada mood, kalau takda mood saya lebih suka tidur dan makan !

saya suka letak gambar makanan cantik cantik dalam blog supaya awak awak semua menjadi jeles KAHKAHKAH -.- tapi kadang kadang kalau orang marah, saya menjadi sedih dan malas nak update dah tapi sekejap je lepastu saya blog balik pasal makanan LOLOLO saya seorang yang panas baran, kepala batu, kepala angin, kuat berangan, kadang kadang suka melatah -.- dannnn saya single tetapi tidak available. bila lah bakal suami nak masuk meminang ni LOLOLOLOL eh ala, tak tahu nak merepek apa dah #kbai

______________________________Cerita mereka mengenai Liyana Lunia

_______________________________Muhammad Faweez Iqram & Nur Liyana


Daisypath Anniversary tickers Daisypath Wedding tickers


13 komentar:

  1. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  2. kaka .mcm mane nak buad gmba home kat bawah neyh hah ?

    BalasHapus
  3. lagi satu kan , macam mane nak buat name yang tepi tu , like jantung hati paru , usus dan sebgainye ? :)

    BalasHapus
  4. baru 1st time jenguk blog adik..cantikla blog ne.. ramai ye pengikut adik..selamat berkenalan

    BalasHapus
  5. hohoiii hooii... salam kenal :)

    BalasHapus
  6. kak mcm maner nk buat
    * About Me
    * Special Advertisement
    * More Tips and Triks
    * Contest
    * Maxis10
    * Contact me
    mcm akak punyer 2?
    akak ader buat tutorial ker?

    BalasHapus
  7. Salam si Comel..

    u n yg kje kt Terra** Resour*** kn??

    BalasHapus
  8. semua info dah lengkap..berat n tinggi takde ka? :D

    BalasHapus
  9. hahahaha comel jee... cmne nak tahu lebih muda ke lebih tua ke umo tak bagitahu pon?kihkih

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading