Iklan.

2011 Advertorial

1. Celcom Kolony - Nuffnang


Amjcare adalah pusat rawatan tradisional alternative satu-satu premis yang boleh mengubati pelbagai penyakit ganjil , memulihkan tenaga batin&urut , masalah rumah tangga dan lain-lain.

Anda pernah berdepan dengan penyakit aneh seperti :

Santau?
Santau dan racun menurut para perawat tradisional tidak pasti perbezaannya. Ramai di kalangan mereka berpendapat bahawa kedua-duanya adalah sama. Hal ini berlaku adalah kerana bahan-bahan yang digunakan untuk membuat santau dan racun adalah sama. Rawatannya juga adalah sama.

Histeria?

Histeria merupakan suatu keadaan minda seperti ketakutan atau emosi yang tidak terkawal. Ketakutan tersebut selalunya disebabkan oleh beberapa kejadian yang dilalui oleh seseorang yang melibatkan konflik yang teruk. Mereka yang mengalami histeria sering kehilangan kawalan akibat ketakutan yang teramat sangat.

Juga mengalami masalah rumahtangga, masalah batin, masalah mencari jodoh serta wajah yang kurang berseri, boleh berjumpa dengan saya di  :

Alamat rawatan : Blok G,Lot 1-1-14, Jln. Gombak, Diamond Square 1/50, 53000 K. Lumpur berhadapan Bank Rakyat (Tinkat Atas PERODUA). 

Hubungi : 019 - 357 8073  untuk sebarang pertanyaan.
                 019 - 339 9960  untuk sebarang pertanyaan

Rawatan hanya hari Isnin dan Khamis .
  
Untuk rawatan hari lain , sila buat temujanji dahulu . Terimakasih .

CLICK HERE for more INFO.


Dan tuhan kamu berfirman:"Berdoalah kepadaKu, nescaya akan Aku perkenankan bagi kamu. Sesungguhnya orang-orang yang meyombongkan diri dari menyembahKu, akan masuk neraka Jahannam dalam keadaan hina." -(Surah al-Mukmin :Ayat 60)

Setiap penyakit ada penawarnya. Apabila bertemu dengan kaedah rawatan yang betul dan sesuai serta tepat penawarnya, Insya Allah akan sembuh segala derita sakit samada jasmani mahu pun rohani. Allah s.w.t. menurunkan penyakit dan di samping penyakit itu juga disertakan penawarnya. Terpulang kepada manusia untuk mencari kaedah rawatan yang sesuai dan mengolah segala isi alam ini untuk menjadikannya penawar bagi penyakit yang dideritai.

Banner Exchange.Loading