Senin, Agustus 11, 2008

blahhh

hai

oh aku x online selama seminggu online br dua kali pn masih tadapat update dgn baik dan borak dgn rancak, sgt lh sedih :( harap maaf kawan kawan blog ku.

cerita lampau

080808




ini gambar lampau di pusat tahanan awam bersama bufday gurl *bajet pdhal bulan june pnya gmbar :P


ouhhh, zana bufday . happy bufday sygg. berkuruunn da br nk menaip haha ape kes :P zana lh, balik je cls tgk dh ilang rupanya sudah berjumpa boyf dh tiga bulan tajumpa kt genting. sgt sengal nasib baik pkul 12.00am kiteorg dh balik bedak kehkehh :P


:nanges:
sedih acik zana da tamacam dlu :(


0908008



ini lh gambr terbaru bersama dia. aku memang sgt lh gebok. jadi diam


dating? wahh syok abis sbb da berbulan tajumpa okay br sebulan jeh x jmpe syok sbb tgk die da kurang jerawat dan makin menggatal haha :P tp die comel sgt sgt sgt dan sgt. best gila dpt jumpa ap byk sgt lh reaksi sangat tuh duhh :P

rancang nak kuar awl awl tapi lambat bangun. sempat aku main game tapi dia dtg awl pulak, abis aku tasiap lg nasib baik dia tamarah hehee. disebabkan kelam kabut nak siap aku tertinggal dompet. pehh seharian berjalan tanpa ic. aku tanya kalau guna matrix tape ke. dia kate ok jeh, hehe alah berjalan dekat kuala selangor ap jeh yg ad, lst2 pegi bukit malawati tgk monyet. ohh aku skrg sedang leka bermain game bertajuk tropix denggg, si dia bwk kn mehun grg hasil masakan ibunya, dan aku makan smbil tgk monyet. ngee comel bwk anak wane emas emas cmtu. aku sgt terhibur. tapi bila dia dtg dan melompat2 atas pokok dekat dengan aku dan dia, trus aku jadi takut. duduk rapat rapat smbil memekak ckp takut takut KAHKAHKAH sje mengada :))

balik kami pegi makan kedai tomyam. kene rm 9.20 hanya makan nasi kosong dgn tomyam si dia dan aku hanya order nasi goreng kampung :) wahh, aku rasa mahal. ohh talupa juga xtension yg tiada logo sirim itu juga aku beli :) balik kami singgah seven eleven okay aku da amik dompet mse tu smbil itu aku pegi cimb check pt aku. aku dpt rm 1050 jeh bangang punya pt :))) haha. kemudian aku balik dan sambung main tropix
syggg, best lh dpt tgk pemandangan dkt bukit malawati tu hhi

100808

hidup aku dan ayun hanya depan laptop dan main game tanpa internet smbil itu msk lh nasi pukul 2 cmtu sbb bgn tidur pukul 12 lebih. abis lh aku kene mrh dgn si dia. penat nk explain haha :P goreng nasi dengan perencah lada hitam. sedap juga :P dan main game smpai tengah malam. okay tropix aku sudah nk menang tapi skrg tidak boleh main. bangang,babi,setan zamasdiuasnj*** maki pukul 12 mlm tunggu zalikha balik sbb nk sapu bedak kt muka. bufday dia lh weyyy :P hahaa

110808

hari ni. aku sepatutnya pegi lambat sebab kelas pukul 2 tapi sbb ade assgnmnt yg tasiap jadi aku kene gerak awl. cadang pukul 9.30 tapi pukul 11.30 br smpai unisel. pegi library nk online free tapi full, terpaksa pegi PP pusat pelajar dan pegi cc nasib baik lh ad kosong jadi serbu lh ape lg, aku hanya nak upload gambar pegi dating je sebenanya haha :P nk cr assgmnt tp tatau nk wt cemane, abis lh doctor setyawan itu mengamuk. tp ak yakin dia tidak akan mengamuk sbb dia suka zati hahahahaha :P


*tiada monyet sbb guna pc org lain cyber cafe


Sabtu, Agustus 02, 2008

sepenat :)





penat dan sangat penat.:tengok:


pagi tadi ma ajak pegi mydin, beli brg nk bwk ke unisel :| jadi sangat penat dan petang pula i dan adik ikut kakak and boyf dia berjalan jalan makan angin. actually merancang nak menonton kuntilanak *someone request * then well pn grk ke galaxy ampang. biasa lh nk pegi tmpt biasa jeh kn but too bad, tmpt tuh tiada kuntilanak. cantik juga galaxy dan i tepandang promosi celcom broadband but tadapat lh even teringin, i bkn anak org kaya raya boleh beli HAHA tapi berharap ada org yang sudi membelikan untuk i. takisah lh ia adlh siapa siapa
:beharap:

bila masa tiada cerita itu, akak n boyf dia membawa kami ke times square, wahh best okay byk sale, byk kasut cantik dan i berjaya membeli sepasang selipar wanita yg comel ad bunga di tepi berwarna hitam utk di pkai ke cls. sebelum membeli kasut, sesampai sahaja di atas eskelator, well trus mencari gsc seperti mencari ayam untuk meratah. YESS jumpa gsc yg comel lote trus cari movie kuntilanak. *wahh,tiada mamat hensem :|* tetapi malang juga kerna tiada cerita itu, oh akhirnya terpaksa* i, akak n adik n boyf dia menonton im not single wahh, tlg lh cerita melayu adkh patut nk tgk
:takot:

i mengutuk ngutuk dlm jiwa tp muka still senyum sbb akk n boyf dia yg blanja kn so terpaksa lh. tension btol HAHA. oleh kerna masa tayangan pukul 6.10 dan waktu itu br 5.15 kami pn mencari tempat kerna boyf akk sudah kelaparan, *mereka mahu mkn di gerai mamak tapi adik n i tanak HAHA* akhirnya mereka membelanja kami di kfc, aww ayam 2 ketul sangat enak dehh dgn cheezy wedges awww
:suka:

selesai makan, i gtau yg nk cr sandal br, i teringin nk kasut comel mcm bdk schl itu tapi risau kaki i sakit sbb lpsni i kene naik bas okay HAHA jadi i beli saja sandal wanita itu pn selepas menonton im not single *wah ceritanya not bad, farid kamil sgt bergaya dan awal sangat comel masa menangis and lisa sgt comel and intan? no comment BHAHA*
tapi i telah psg impian, i nk pegi lg times dgn rakan rakan dan bershopping sakan guna duit PTPTN and sem dpn tepaksa ikat perut HAHA *wey ptptn mane dwet kami ni? lembap asl ni*
:hebat:

selepas selesai upacara membeli selipar wanita, kami pn nak lh balik, and tiba tiba i ternampak my gorgeous kwn okay, umairah tercinta. wahh dgn pakaian kemerahan gituu, i jmpe dkt eskelator citt :P haha sungguh menawan and die br pulang dr kolej, wahh trus ke TS yee? HIHI gembira, dua kali pusing, dua kali jmpa. sangat teringin mahu keluar bersama nya
:beharap:

bila balik, ma tepon akk and gtau baby mngkin smpai esk or isnin and i sgt kecewa sbb i ingin melihat baby sblum balik T______________T sangat tidak adil wahh
:nanges:


okay lh esok atau pagi nnt atau pagi sabtu ini i sudah tiada untuk menaip blog ini jadi ini yg terakhir sebelum i mendaftar. i/allah ad masa ak bls smua cmmnt korg :) and thnx sudi jd teman blogspot HAHA and jgn lh sombong okay. and and ad masa i online, i cite psl kuliah, rumah sewa, teman teman dan juga pacar :))))))
:bai:



Loading