Selasa, November 10, 2009

mini seminar ; green computing awareness.

ini kira semester terakhir i dekat unisel. insyallah kalau tiada yang tersangkut sem ni, lecturer yang manis dan kacak² semua pun membagi A+ setiap subject (heh berangan,belajar pun lampi, midterm pun fail ) i akan terus berangan menuju ke menara gading yang bertaraf ijazah pulak ewahh serius berangan tapi akan i usahakan walaupun dengan cara ponteng class (serius i baru sekali je ponteng class, tu pun class QC, okay tipu ada dua, satu lagi CS ) atau meniru sewaktu di dewan peperiksaan itu tetap usaha HAHAHAHAHAHAHHA


si manis. HAHHAHAHAHAHHA

bila i cakap i dah semester akhir kira dah senior habis lah dekat unisel ni siapa yang rasa masih baru dekat unisel sila hormat senior sekarang KAH KAH KAH tapi takpa i bukan orang yang jenis kaki buli padahal memang i suka buli, mangsa i selalunya zety T___________T sabar lah zety walaupun u senior setaraf dengan i tapi i tetap buli u, HA HA HA

macam seronok lah kalau orang tanya sekarang dah tahun ke berapa, dengan bangga tanpa fikir apa kesannya (contoh seperti kemungkinan duit raya akan dikurangkan dari tahun ini akan berlaku) terus bersemangat cakap ini tahun terakhir lepastu terus pakcik makcik cakap dekat cucu mereka yang baru umur enam tahun, tahun depan cari aunty yana dia boleh bagi uols duit raya horaayy onyang ta perlu bagi duit raya dekat aunty yana lagi habis meleleh air mata kesedihan heh apa ingat i mata duitan ke? i ini bukan kesah la hoi T_______________T

jadi sebagai pelajar tahun akhir di unisel tanah tumpah air mata ku, aku dengan teman terbaik terus pergi daftar mini seminar green computing awareness dengan bayaran sebanyak rm3. heh ini sebab nak rebut sijil lah ni, i dekat unisel bukan banyak sangat sijil pun serius rasa nak menangis sebab tak aktif T_______________T


mr.izwan suhandak

mula² i macam keboringan sebenarnya, dengan nama seminar yang macam heh ta menarik perhatian betul tapi bila masuk lecturer theater ( LT FITM ) terus i macam tertarik sebab ada mr.izwan suhadak. HAHAHAHAHA i pun tak faham kenapa tertarik bila ada en.izwan heh walaupun dia tak ajar weols, tapi masa dia ganti mr.fairuz hari tu terus rasa die ni ta boleh blah betul T_______________T serius kalau uols tgk dia pun boleh tergelak pfft. btw mr.izwan suhadak funny juga. syg sebab kiteorg tak bekesempatan belajar dengan dia HEEEE

ecehhh bukan mr izwan je yang funny, mr.ismail pun tak boleh blah, serius satu LT terhibur dengan mereka, best gila i rasa seminar ni walaupun pasal green computing ke apatah HAHAHA. tapi bila i join seminar ni i dapat beberapa infomasi yang i rasa serius berguna to us, pengguna laptop, pc, desktop and polisterin.


mr.ismail

selama ini kita makan guna polisterin, sebenarnya benda itu boleh menyumbang penyakit yang paling kita suka ( heh, i taksuka pfft ) breast cancer, lung cancer, anything tentang kanser, organ pembiakkan, apa lagi tah i lupa tapi serius terkedu sebab dalam masa 10tahun kita tak sedar kita akan dapat penyakit mcm tu ( ya allah jauhkan lah T______T ) so mr.izwan kata baik kita tapau saja, guna tupperware or mangkuk tingkat HAHAHAHA pegi cafe, mintak mamak tapaukan roti canai dengan kuah kari kuah kasi asingkan ye ane wtfreak ;p

dan selalu nya kalau kita buka aircond atau lampu and kita nak pegi tempat lain and nak tutup lampu or aircond itu, emak atau kakak akan cakap jangan tutup nanti bila bukak lagi banyak tenaga digunakan, heh tapi mr.ismail kata itu satu myth. myth itu dongeng atau cerita yang di buat-buat. mana ada kalau kita tutup dan bukak akan guna banyak tenaga but if kita biarkan lagi banyak tenaga. ( sekarang kalau emak cakap macam itu lagi, korang suruh emak baca belog liyanaa.com kalau ada soalan nanti i cari mr.ismail HAHAHAHAHHAAHA )

lagi satu penggunaan screensaver, ini i nak share lah dgn uols kan bila lagi nak baca i bebel panjang² kan KAH KAH KAH. okay penggunaan screensaver lebih banyak penggunaan tenaga, so jangan. i nak cakap banyak kali JANGAN JANGAN aktifkan screensaver anda ewahh. tapi kan i rasa sekarang mana ada orang guna screensaver lappy i kalau i biarkan je mesti dia sleep terus tido tak bangun² dh T_____________T


teman terbaik ( kesian zety tak nampak muka HAHHHAHA )

okay dah, i penat menaip dengan perut lapar sebab tadi lepas mini seminar i dengan teman terbaik makan meehun goreng tapi tak abis sebab i masak lagi sedap KAH KAH KAH eh eh eh eh macam aneh lah tiba tiba liyanaa.com update entry secara berjela jela. HAHAHAHAHAHHA

9 komentar:

  1. wah, wah yunkk.
    kuat betul membebel hari ni.
    hahaha.
    penat i bc u..



    eh.
    i pun x aktif kat kolej.
    sedih btl.
    T_______T

    BalasHapus
  2. Hehe. I comment thru phone lagiii. Hoi comel gila membebel macam ini.

    BalasHapus
  3. haneem,

    HAHAHAHA tahu takpa penat i taip tau HAHAHAHHAHAHAHAHA

    rara.

    hoi ajar i mcm mana nk online thru phone hiihih

    panjang kan? i pn penat nk bebel² cmgituuuu tsk

    BalasHapus
  4. yep polisterin tak bagus tp x mempunyai smngt yg tnggi nak aplly.adoiyai

    BalasHapus
  5. izzahfarhana.

    mcm i semalam lepas abis seminar masa makan² tu guna pinggan polisterin, masing² taknak, dh sedar tp sbb ade kertas pelapik,so mkn je lah

    tp bila dkt rumah, beli makanan dlm polisterin siap makan terus. HAHAH melayu mudah lupa pfft t_______t

    BalasHapus
  6. polistrene dengan aircond memang dah tahu bahaya tp tetap guna jugak huhu..

    BalasHapus
  7. eh ramai ke lec yg nsem2? yg muda2 ja dah la, yg tua sikit tak nak :P

    BalasHapus
  8. u cuba download ini atau bagi link ni dekat abang u atau pada yang pakar eceh. ini link untuk sound delly kita :P

    http://search.dell.com/results.aspx?spf=Inspiron&ssysn=1420&s=biz&c=us&l=en&cs=555&ec=&ira=False&cat=sup&subcat=dyd&rf=all&evl=&nk=f&k=sound+drivers&p=1&nf=&rpp=12&sort=K&%7Esrd=False&ipsys=False&advsrch=False&p=1&ssysid=INS_PNT_PM_1420

    BalasHapus
  9. screensaver??

    jangan makan mee goreng..nanti gemuk..kena makan nasi lemak..baru kurus..wee~ ;)

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading