Selasa, Desember 22, 2009

An overview of the new post editor.




yang baru heh
 

yang lama heh

heh baru aku tahu pfft T_______T

thnx alya budak kenet ;p

22 komentar:

  1. ITS GOOD..
    tapi ape itu sebenarnya..
    chek x pahammm~

    BalasHapus
  2. sue.

    nasib baik nasib baik HAHAHA.

    nurull.

    hihi post editor dh baruuuu ;p lagi nice. kalau tak mcm lokel gila je kn. u punya dh berubbah ke belum hoi? cpt pegi dekat setting > scroll smpai bwh > tick dkt update editor HAHA

    BalasHapus
  3. mutantxy.

    heh nama seram gila mcm mutant yg jenis culik perempuan kasi pregnen anak dia serius seram T_________T

    er, ini editor baru lahh ;p kalau nak post new entry kan ada editor kan? hee apa i ckp pn i x paham pfft ;p

    BalasHapus
  4. Thankyou syggggg ;) i pun baru tahu ni wah eksaited pulak nak update HAHAHAH

    eh tapi still link dia tak boleh terus buat target blank kan? T_____________T

    BalasHapus
  5. tp kn syg

    i dh gn bnda alah tu lama dh
    icon comel xleh letak kt atas tu =(

    BalasHapus
  6. baru tau. baru tau. thanks ynn.

    =)

    BalasHapus
  7. hee..
    bawu taw
    da tukar da..

    tenkiu2..

    =]

    BalasHapus
  8. wakaka kakynn dah maju :P jom kita highlight perkataan banyak2!

    * ehem berterima kasihlah pada i. wakaka perah santan satu liter x.x

    BalasHapus
  9. ngeh , baru taw gak neh. tenkiu kak ynn :)

    BalasHapus
  10. wah..cool ar yg baru tu. nice :)
    nak update yg baru. ngeee

    BalasHapus
  11. heheh...xprnh plak guna yg lama punya hik3...

    BalasHapus
  12. hai liyana,

    i admire gila kt blog u.
    1st time singgah sini trus t'pikat dgn background u.
    comel gila.

    boleh i th mcm ne nk dpt kn background mcm ni?

    pliz,babe.

    :)

    BalasHapus
  13. huhu lisa dah try dahh .
    tak best sgt kot , sbb takbole masok emoticons . huhuhu .

    BalasHapus
  14. mesti comelll blog kakynn sbab dah ada highlight text ;p
    hehee

    BalasHapus
  15. eeeeee u okay ke pakai yang baru ni? i pakai macam tak best je T_________T tunggang langgang.

    BalasHapus
  16. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  17. tak perasan lah aku..hehehe

    BalasHapus
  18. yg baru gmbr mcm xberapa best
    tp entahla
    suka yg lama gak

    BalasHapus
  19. heh yeke? i dah lamaaa tak update taktau pulak dah tukar. haha

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading