Sabtu, Desember 26, 2009

luahan hati i pulak .

dulu, ramai akan cakap 'belog u sama dgn rara' i balas balik 'kiteorang twin semua kene sama HAHA' tapi i tak kisah macam mana orang anggap i mentiru rara ke apa, orang tak tahu sebenarnya i belajar dengan dia, and dia pun belajar dengan i. kira apa yang dia buat mesti dia akan ajar i juga.




dried chili chicken rice sizzling T__T tapi tak berape sedap. pfft

*entry ni panjang jugak. harap u guys sabar. kalau tak sabar boleh scroll menjamu mata dengan sizzling tak sedap pfft ;p



tapi lately i perasan ramai sangat sangat sangat yang mempunyai belog comel macam i, maksud i belog dia comel macam belog i kalau belog dia comel macam i maksudnya i sama je muka macam belog tak berubah macam tu ke? heh apa liyanaa.com suka pusing ayat macam ni susah saya nak baca kata uols.



lately kali kedua i perasan bila dah ramai ada belog comel macam i, eh bukan macam belog i sebenarnya ayat itu nak tujukan pada belog i yang comel bukan i sebab i sedar i tak HANGAT HAHA apa aku merepek pun aku tak faham tapi takpa biar aku start balik ate yang teman nak habaq lately kali kedua bila dh ramai ada belog comel comel baru i sedar kebanyakanya dari code belog i and raracandyfloss sendiri.



siapa yang dah baca entry raracandyfloss mesti tahu apa yang i dengan rara bebelkan. memang lah siapa je yang tak bebel kiteorang penat tahu tak? kalau tak penat ubah coding asl takpe jugak ni sampai berbulu ketiak cuma nk dapat hasil yang kiteorang nak. faham x? and btw thanx alya sebab ajar kak ynn buat border melengkung² mcm ni kalau tak ada alya mesti tiada siapa pun yang boleh buat border melengkung kan? HAHAHA



i bukan bagus sangat, so do rara, kiteorang belajar dan dari belajar ini lah yang kiteorang dapat. everytime rara buat something new i akan belajar dengan dia. heh SUSAH LAH NAK BELAJAR DENGAN RARACANDYFLOSS AND LIYANA sebab dorang memilih, sombong pulak tu. heh TIDAK , i bagi besar sikit tidak tu bahawa kiteorang tidak memilih and tidak sombong. kiteorang akan tlg IF KORANG MINTAK DGN BAIK. mcm i mintak baik² dengan rara mcm mana nak buat header transparent, calendar, comment image , semua rara yang ajar.



and bg lah url kalau nak tanya, bagi lah email kalau nak tanya. and tanya tu jangan tanya macam mana nak buat belog macam kakak. confirm kakak tak akan layan. tanya soalan yang extreme sikit macam mana nak buat header kelip kelip and saya ada basic buat transparent cuma tak reti buat kelip² confim i layan.

i cuma mintak siapa yang dah kantoi mencuri menggunakan idea orang coding orang ubah la coding tu, cari la coding lain or buat something new.



and sometimes kiteorang busy gilaaa so tak dapat nak buat tutorial, kau orang pegi lah gugel, and i perasan ada juga belog yang buat tutorial bukan sikit tapi banyak, belajar dengan diaorang macam mana kiteorang belajar dengan diaorg. susah nyaa nak cari blog tutorial kata anda. nah i list kan beberapa belog tutorial untuk anda. ceeramoon, maribinablog, jejaktrend ,

just tlg lah jadi matang. bukan senang nak dapat apa kita nak. belajar lah.

21 komentar:

  1. i terase ngan header kelip2.huhuhu yunk ajarkan leh x?hehe

    BalasHapus
  2. ini apa kes pulak ni..he3.
    sabar-sabar..
    meh aku tolong makan dried chili chicken rice sizzling yang ko kata kurang sedap tu.:)

    BalasHapus
  3. fatehah.

    HAHA ala u nk terasa kenape. cium kng HAHAHA ;p bolehh saje. i tgh free, email je i ;)

    unwanted.

    heee aku tinggalkn separuh nasi untuk ko tp kt giant la aku pegi smlm plak tu T__T nk lg? HOHO

    er, luahan hati je HAHAHA

    BalasHapus
  4. Kenapa tetiba baca entri u ni I menangis? Dah lah I dalam kereta otw to singapore ni. Huk. Entri ni mengingatkan I mcmana kita berdua belajar dr chokilala and lepastu kita kongsi mcm2. I terkenang blk. Usaha kita ada orang plagiat. Ok tak dapat sambung. Menitik2 airmata ni dah lah dalam kereta.

    BalasHapus
  5. haha dorang ingat sng ke nk cari kod lengkung2 tu T____________T

    BalasHapus
  6. thanks kak ynn..
    bg link tutorial tu,,


    sayang kak ynn!!!

    BalasHapus
  7. hye kamu pe khabar ? hee lame kf x kemari kan..!

    BalasHapus
  8. garangnye u, huu
    tp i fhm prasaan u n rara
    chill eyp ;)

    BalasHapus
  9. i nk tmbah.
    i dulu bljr dr blog along arman.
    3 column smua i bljr dr blog dia.
    tp u n rara mmg sifu i pung.
    jgn segan2 nak bt tutorial lg ye.

    =)

    BalasHapus
  10. ynn.. same mcm i ckp gn rara.. u both mmg cegu i dlm dunia belog.. i pon mcm haneem suggestkan blog along arman

    http://hanatrg.blogspot.com

    tp xsemua laa ade.. smpai laa u ajo soh kalerkan yg tgh2 tuh..

    thnx yunk.. tp mmg susah pon coding2 ni nk2 yg buta it mcm i..

    tenkiyuuu so much!

    BalasHapus
  11. sy ada seorang geng yg perangai nyer suka meniru cr sy... menyampah gak kekadang... hoho...

    BalasHapus
  12. nyum! nyum! lapo balik aku nengok post nih... haha~~

    BalasHapus
  13. pewitt..
    blog u mmg cute pun la yunk..

    mmg ramai org ske meniru..

    btw

    i mmg ske ngan blog u..

    hehe

    BalasHapus
  14. die tgk blog u lawa..sbb tu die tiru..len kli wat la blog udoh2..hak3..kehkehkeh..huhuhuhu...gurau2 jerk..

    BalasHapus
  15. sbr k syg..

    i tahu ape yg korg rs
    byk bblog dak2 tu dh private dh pn

    BalasHapus
  16. kehkeh. i pernah dapat email. dia minta tolong ajar, n dia cakap kakak liyana tu xlayan dia. i backup u baik punya tau. i xcakap pun padahal time tu u tengah termimpi2kan laki orang si firdaus oshin tu ke. kiki. gurau je. hehehe :P

    BalasHapus
  17. yang, sumpah cantek btol emoticon tu. geram i nak cubit2 kasi lagi comel. haha.
    u ubah coding ke? i sampai skrg x reti nak ubah coding emoticon tu. adeii. tak taw camne nak buat. uhuk3

    BalasHapus
  18. salam..wahh, blog ni feminin jer..haha..sesuai la ngan org dia...

    bahaya gak kekadang kan, ye lah, takut kena sembelit lak lau x tinggal komen..

    neway..thumbs up..yayyy

    BalasHapus
  19. hee akak, blog akak cantekkk sangatt :) saya pernah ikut tuorial snow effect akak. thanks sanagtsanagt :))

    BalasHapus
  20. wah..chomel kepala amoi bunga2 tue..
    hohoho..
    ni yg start gatal tangan nak blajau nie...

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading