Senin, Mei 03, 2010

mari belajar tanam anggur. HA HA

selamat pagi.

ini hari adalah hari bersiaran dekat rumah. aik aik kenapa awak bersiaran dekat rumah? lepas tu macam poyo poyo bersiaran ni apahal? KAH KAH KAH marah betul siapa yang cakap saya poyu, eh poyo bukan selalu pun saya poyo kan? HA H HA HA.




er oh saya sekarang dah habis dah praktikal. jadi kerja saya depan lappy dekat rumah sambil menjadi suri rumah. membasuh baju, mengemas katil ( tipu, gua paling malas kemas katil WAHAHA kantoi di sini T_T ) mengemop rumah (padahal seminggu sekali ) kemudian baru lah memasak ( yess, ini hobi gua tapi kalau pemalas susah gila nak buat T_T )





rindu suasana dekat unisel. best sgt sgt waktu tu sebab budak budak macam orang gila and ada kawan baik macam ika, zety , ayun , intan, zana and and semua :P





okay. tak sabar nak konvo bulan 11 nanti. lepas tu pengsan nak buat apa lepas ni. tsk T_T

hai semua surirumah, hari ini saya juga surirumah seperti anda HA H HA HA

12 komentar:

  1. i dari dulu suka tengok intan. dia lawaaaaa geram tengok dia hehe :p hoihoihoi. selamat menjadi surirumah sekejap. eh dah apply degree camana tah ni?

    BalasHapus
  2. rara.

    hoi laju betul bagi komen. baru nak bernafas :P HA HA HA eh eh sama lh, i pn suka tgk dia. heee

    er degree kene tunggu lps konvo T_T muet pun tak amik lagi

    // hoi dh satu geng lah HAHA

    BalasHapus
  3. haha... tanam anggur dalam rumah pun ok.. :P


    kamoo nak komen entry saye pulak? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>RAHSIA BLOGGER TEGAR !! BAGAIMANA DIORANG DAPAT PERHATIAN U ALL !!



    BalasHapus
  4. enjoy the moments of being "suri rumah"..
    bekerja sangat x best okkk..=D

    BalasHapus
  5. wah2!!
    dah abis prac eh yang...

    huhuhu...

    BalasHapus
  6. samelah kitee..! praktis jadi surirumah berjaya! haha

    BalasHapus
  7. entah2 skg ni dok berlingkar atas katil mcm ular sawa
    he he he


    With Love,
    HazzySuperb

    BalasHapus
  8. pakai beg gatsby eh ;)

    duduk rumah jadi anak dara sunti lah ye ;) happy berkonvo bulan 11 ni. nk dtg lawat boleh tk? hehehe

    BalasHapus
  9. Best giler jadi surirumah..rindu zaman masa jadi 'bibik' dulu..(macam da lama je..HAHAHAHA)

    BalasHapus
  10. mari jady suri rumah bsame2..
    acik dok umah mesty makin terer msk nih..
    ahaha..

    BalasHapus
  11. pasneh bleh tgk world cup weh. alang2 dah semangat kesukanan kuat sgt kan. haha. pakai beg gatsby tak bley bla. apa tak pakai t-shirt gatsby skali? kah kah kah.

    BalasHapus
  12. sis,klu mok tanam anggur..ajak sy sekali ye..laku bisness kita nanti..:P

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading