Selasa, Juni 16, 2009

#4 ; cute brooch.

masih lagi mood dating bersama powerkaripuff girl.

eceh padahal saja nak menunjuk apa yang saya dapat selain dari ribbon merah hitam pemberian saudari siti nur haliza eny. hahahahahah comel plak tambah siti nur ;p


masa dekat kfc, kami duduk ramai² sambil bergosip. mcm² yang kiteorg gosip, pasal kamuuuu yang tgh baca ni pun ada tau. kalau haritu rasa mcm nak tekentut ka, rasa mcm tersedak ka, tu la waktu kami tgh mengumpat pasal korg. kah kah kah ;p sampai kan faweez yang comel pun blur jugak, apa mende la bloggers² ni duk gosip ;p siankan boyf saya =.= hihi



saya ingat lagi faweez ckp kat shah, 'aku ta faham ape dorg ni ckp, biasa la buta IT' hahaha, sengal je dia neh, saje nak perli kiteorg yang ketagih ngn belog hihi tapi die faham minat saya. thanx b.



okay okay di pendekkan entry, saya ni menjadi gila lagi² bila baca entry rara pasal cute brooch yang comel nak mati ni, hahaha saya jadi ketagih lagi² bila bukak satu belog yg jual berpaten² jenis brooch tapiiiii sangat mahal =.=

haritu ada jmpa dkt psar malam pun satu brooch rm2.00 sangat mahal lh =.= terus saya msg rara minx dia belikan brooch tu. and die snggup tau borong byk² khas untuk kegeraman saya. hihi thnx syggg,



nanti kalau meet up lagi nak minx u beli lagi ahahhaahaha. ehh korg ta bole, sbb rara syg saya sorg je hik2 ;p

thanx rara syyggg u byk gilaa.



*btw faweez buat semua orang tekejut sbb baru la rara, eny dan SAYA tahu dia minat HK =.= dia yang paksa saya amik brooch tu sbb dia nak. amboi mana boleh, kene beli lahh, saya jual rm3.00 tahu? ;p

27 komentar:

  1. waa..org petama..huhu

    nk yg dress tu bleh? cute aaa

    BalasHapus
  2. ain.

    wahh lajunye hik2 thnx ain, er dress? wahhh tu paling mahal ynn jual lahh, rm5 deal? bhahahahahaha

    BalasHapus
  3. tengku mohd aizat bin tengku azmi.

    hahahahahah ;p awk kene beli nokia 3310 laaa ;p

    BalasHapus
  4. sygg, kejap, nak tanya. yang bawah brooch apa semua tu, box kan ? i ada box sebijik lah mcm tu beli dekat Teddy Tales KLCC :P hik. i beli RM7.90 satu :( u beli berapaaaaaaa ?

    hee faweez suka HK . wek wek =P nanti kalau birthday dia ke apa , anniversary u dengan dia ke , u bolehlah bagi dia HK kan kan ? :D oh jangan lupa bagi i sekali .

    syggg u sgtttt !

    BalasHapus
  5. hahaha..ynn,aku dah lame dah pakai pin comel2 ceni smpai kena kutuk sebab nmpk too childish,paling feveret aku brooch kure2 n gambar hantu..hehe
    tp aku beli kat living cabin 3.90..
    mahal,klu dpt 2.00 pun dah kire murah dah..huhu..
    please borongkan utk aku..

    BalasHapus
  6. rara.

    haah sygg tu kotak hihi i beli 3kotak rm7.90 je tau hihi i beli mse kite dating tu laaaa, yg i ckp haritu dkt u thru shoutbox.

    hihi i/allah kalau ad rezeki i bg u jugakkk oneday hihi ;)

    BalasHapus
  7. penjenayah merah jambu.

    hahahaa yeke? alahai tu la psl, haritu aku ad kursus kan, smua usha je bila aku pkai brooch tu, hep2 ta comel ke aku pkai?hahahaha ;p

    ey mahal gila 3.90? wuhhh tamo la aku beli hihi.

    errrrr, aku jual mahal la rm3 ahahhahahaha

    BalasHapus
  8. hehe :P murahnya u dpt beli . hik . padahal mcm sama je i tgk . i pernah kot ada letak pic kotak tu masa publish entry pasal bilik i yang terbaru. hee. eh sygg, rndu lh dkt u .

    BalasHapus
  9. uwaaa comelnye hello kitty tuh.
    i nak nangis ni.

    BalasHapus
  10. Cik Kertas Pasir,

    U ada ngumpat i x? Eny tu bkn boleh percaya. Kaki ngumpat tu. Hohoho

    BalasHapus
  11. Komentar Anda telah disimpan.
    Mungkin membutuhkan waktu beberapa saat untuk komentar Anda tampil di situs.

    isk isk. blog ni mencarut siot. hahaha. grrr. suka sangat pakai settings indon. tukar la! nyampah i tgk

    BalasHapus
  12. rara sygg.

    hihi tu yg lame gila duk belek2 mana yg comel hik2 ;p

    er i x perasan uh,nnt i check balik eyyy hihi

    BalasHapus
  13. dianna.

    hihi comel eyyy? alaa jgn la nnges nanti basah abis smua belog i hihi ;p

    BalasHapus
  14. eazy.

    heee cute mcm ynn kn? thnxx hihi

    BalasHapus
  15. cik cukis rakus.

    wkakaka, mane bole bgtau u, sbb u la org petama yg kiteorg ngmpat,wekkk pdn muka u hihi ;p

    smpai hati u =.= mentuduh belog i mcm ni,

    BalasHapus
  16. NAK JUGAK! rara, cepat2. bagi aku brooch comel. aku nak letak kat beg. hahahahaha

    BalasHapus
  17. sol.

    hahahaha tak bolehh org cute mcm rara and I je bole pkai hihi ;p

    BalasHapus
  18. cis. kate sol tak kiut. tape.

    sol makan tapai.

    ngahahaha tade kaitan XD

    BalasHapus
  19. woahh comelnya.
    anna ada jmpe kt mydin mall USJ ni.
    rm2.00 jugak satu.
    anna rasa area sini mmg standard hrga tu laa kn2?
    rara beli tu dkt jhr eyh ynn?
    xsbrnya nak tggu ribbon siap :D

    BalasHapus
  20. sol.

    ahahahhaa mkn tapai bole kiut ke? aiyakk ta pna tau pn, tp tapai pulut ka ubi?hik2 ;p

    BalasHapus
  21. anna.

    aah la rse harga die rm2 je kt kl ni. tp mhl btul =.=

    eh ehhh, anna pn orderr ey? hik2 nnt dh dpt sila publish hihi

    BalasHapus
  22. yenniedoll.

    yahhh :) sgt sgt cute hee ;)

    BalasHapus
  23. cik durian.

    hahahaha nnt ynn cr brooch cute bentuk durian ada muka ke ape mst lg jeles hahahaha

    BalasHapus

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.

Loading